• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ilk 23 kilo aldım🙄🤭 ama her yerim o kadar şişmişti ki , parmağımi bastırıp kaldirdigimda izi kalıyordu,ama 6 ayda eski kiloma geldim 52 oldum yine,bu sefer yaşımdan dolayı çabuk veremiyorum ilk defa bu sene kilo aldım 60 kiloyum ama bu gebeligimde dikkat etmeye çalışıcam

Senin ailende ikiz gebelik var mıydı unutmuşum, benim annemin ve teyzemin ikizi varmış, acaba benim de olur mu ki?😊 Benim ilkinde göbeğim hiç catlamadi ,sadece bacaklarım biraz çatladı çok ilginç 🤭
Evet olabilir 😁 ikizi olan kimselerin kendi çocuğunda olmazmış ama çocuğunun çocuğu olurmuş. Bizim her iki tarafta da ikizler vardı canım

Bılmem cnm nekdr cocuk ıstedıysem hep farklı seyler cıktı saglıgım gıt gıde bozuldu belkıde hayırlı degıl benım ıcjn
Rabbim sen meccanen mubaregini ver diye çok dua et canım meccanen karşılıksız bir sıkıntı yaşamadan demek, mubaregi demek de hayırlısını istemekten daha iyi derdi hocalarımız, hayırlısınin yanında Rabbim mükafat alacağın bı sıkıntı da verirmiş,o yüzden mubaregi ile dilemek daha güzel
Kızlar pazartesi günü 110 du dün sabah 484 Muş değerim şükür sağlıkla artmış değerim haftaya perşembeye kadın doğuma randevum var insAllah 3 haftalık anca dedi aile hekimimz
Maşallah canım ne güzel artmış haftaya Perşembe ben de gidicem bakalım
Evet olabilir 😁 ikizi olan kimselerin kendi çocuğunda olmazmış ama çocuğunun çocuğu olurmuş. Bizim her iki tarafta da ikizler vardı canım
Ben rüyalarımda hep ikiz görüyorum ama tabi bu bilinç altı da olabilir,artk bekleyip gorucez 🤭

Adet 3 gün geçti ovulasyon da sapıttı bu ne ya kızlar yarın doktora randevu aldım

Eklentiler

• IMG_20191115_120754.jpg
    IMG_20191115_120754.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20191115_120708.jpg
    IMG_20191115_120708.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 35
Kızçeler dün itibariyle Yasmin bitti. Adet olmayı bekliyorum. Beklenen tarihe var daha. Hemen geliyor mu yoksa normal zamanında mı geliyor adet? Bilginiz var mı? Umarım kistciğim de benimle vedalaşır.
Canım evet beklenen zaman geliyor bir iki gün sapma olabilir🥰 senin adına umut doluyum inşallah bu ay olur ❤️

Canım evet beklenen zaman geliyor bir iki gün sapma olabilir🥰 senin adına umut doluyum inşallah bu ay olur ❤
Çok sağol canım benim. Biraz göbeğim var diye herkes hamile olup da sakladığımı zannediyor ama olsun :-) Birgün gebe olursam davulla akrabalara duyuracağım :-) Ama kendim psikolojik olarak iyiyim hamd olsun

Kızçeler dün itibariyle Yasmin bitti. Adet olmayı bekliyorum. Beklenen tarihe var daha. Hemen geliyor mu yoksa normal zamanında mı geliyor adet? Bilginiz var mı? Umarım kistciğim de benimle vedalaşır.
Hap bittikten sonra 3 gün içinde gelir. benim öyle oluyodu.

Çok sağol canım benim. Biraz göbeğim var diye herkes hamile olup da sakladığımı zannediyor ama olsun :-) Birgün gebe olursam davulla akrabalara duyuracağım :-) Ama kendim psikolojik olarak iyiyim hamd olsun
Maşallahhh.. :nazar: Kötü olcak bişey yok ztn. Herşey Allahtan... Rabbim hayırlısını versin hakkımızdaher zaman

Hadi inşallah canım yaa

Rabbim sen meccanen mubaregini ver diye çok dua et canım meccanen karşılıksız bir sıkıntı yaşamadan demek, mubaregi demek de hayırlısını istemekten daha iyi derdi hocalarımız, hayırlısınin yanında Rabbim mükafat alacağın bı sıkıntı da verirmiş,o yüzden mubaregi ile dilemek daha güzel

Ben rüyalarımda hep ikiz görüyorum ama tabi bu bilinç altı da olabilir,artk bekleyip gorucez 🤭
Negızel yqzmıssın cnm Allah zorluk ustune zorlukmverıyor ıns gerıye baktıgımda neler yasamısım ama degmıs derım gercek olmayacak birşeyin Allahım hıcbırımıze hayalını kurdurmasın

Saol cnm çok şükür güzel artmış 🤲🤗

Kizlar yazmissiniz cok simdi geldim eve cok sukur korktuguma ugramadim , 6+5 gunluk musuz , bebegi gorduk kalbi duyduk cok korkuyodum bos gebelik diye degilmis , kanAma yok dedi doktor nasil oluyo anlamiyorum eski kanlar atiliyodur dedi 2 hafta sonra gel dedi , hic yemek yiyemedigimi su bile icemedigii soyledim acilde serum al dedi icine kanser hastalari icin kullanilan mide bulantisi ilacindan eklediler o bile ise yaramadi hala midem bulaniyo , bugun mudur de izin verdi yatak dosek yatiyorum , tesekkur ederim dualariniz icin iyiki varsiniz , dilerim hepiniz en yakin zamanda yasayin bu guzel duygulari 🌸🌸🌸🌸

Kizlar yazmissiniz cok simdi geldim eve cok sukur korktuguma ugramadim , 6+5 gunluk musuz , bebegi gorduk kalbi duyduk cok korkuyodum bos gebelik diye degilmis , kanAma yok dedi doktor nasil oluyo anlamiyorum eski kanlar atiliyodur dedi 2 hafta sonra gel dedi , hic yemek yiyemedigimi su bile icemedigii soyledim acilde serum al dedi icine kanser hastalari icin kullanilan mide bulantisi ilacindan eklediler o bile ise yaramadi hala midem bulaniyo , bugun mudur de izin verdi yatak dosek yatiyorum , tesekkur ederim dualariniz icin iyiki varsiniz , dilerim hepiniz en yakin zamanda yasayin bu guzel duygulari 🌸🌸🌸🌸
Korkulu düşün sonu hayrolurmus canım çok sevindim evladın sağlıklı ya mide bulantılarida geçer inşallah güzel bulantılar bunlar öyle düşün ☺️ bak ben de bu belirtileri yaşamak için uğraşıyorum 😂 inşallah bu ay benim gibi tedavi gören arkadaşlarımla güzel haber veririz 💞

İyi olmana çok sevindim. Rabbim yardımcın olsun. Kendine dikkat et canım.

Back