• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkulu düşün sonu hayrolurmus canım çok sevindim evladın sağlıklı ya mide bulantılarida geçer inşallah güzel bulantılar bunlar öyle düşün ☺️ bak ben de bu belirtileri yaşamak için uğraşıyorum 😂 inşallah bu ay benim gibi tedavi gören arkadaşlarımla güzel haber veririz 💞
Cok sukur canim bende cok bekledim 5 sene gittimedigim doktor kalmadi , umut hep var insallah alcaz guzel haberleri ezan okunuyo hepimiz icin dua ediyorum 🌸🌸

Kizlar yazmissiniz cok simdi geldim eve cok sukur korktuguma ugramadim , 6+5 gunluk musuz , bebegi gorduk kalbi duyduk cok korkuyodum bos gebelik diye degilmis , kanAma yok dedi doktor nasil oluyo anlamiyorum eski kanlar atiliyodur dedi 2 hafta sonra gel dedi , hic yemek yiyemedigimi su bile icemedigii soyledim acilde serum al dedi icine kanser hastalari icin kullanilan mide bulantisi ilacindan eklediler o bile ise yaramadi hala midem bulaniyo , bugun mudur de izin verdi yatak dosek yatiyorum , tesekkur ederim dualariniz icin iyiki varsiniz , dilerim hepiniz en yakin zamanda yasayin bu guzel duygulari 🌸🌸🌸🌸
cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim MasAllah bulantıları da gcerr insAllah
kızlar ben adet oldum :KK43: artık bir dahaki aya kaldı
hayırlısi olsun cnm Rabbim en hayırlı zamani ayarlıyor muhakkak

Kizlar yazmissiniz cok simdi geldim eve cok sukur korktuguma ugramadim , 6+5 gunluk musuz , bebegi gorduk kalbi duyduk cok korkuyodum bos gebelik diye degilmis , kanAma yok dedi doktor nasil oluyo anlamiyorum eski kanlar atiliyodur dedi 2 hafta sonra gel dedi , hic yemek yiyemedigimi su bile icemedigii soyledim acilde serum al dedi icine kanser hastalari icin kullanilan mide bulantisi ilacindan eklediler o bile ise yaramadi hala midem bulaniyo , bugun mudur de izin verdi yatak dosek yatiyorum , tesekkur ederim dualariniz icin iyiki varsiniz , dilerim hepiniz en yakin zamanda yasayin bu guzel duygulari 🌸🌸🌸🌸
Ayyy çok sevindim canım gözün aydın inşallah bundan sonrası da sağlıkla devam eder. Çok geçmiş olsun dikkat et kendine kuzum ❤️

Kızlar gündüz bişi yoktu akşam koyu çıktı adet 12 kasımdı sabah gebelik testi tekrarlayacam ve doktor randevum var belim kasıgım fena akıntım çok kafayı yiycem ya pcos çok kötü bişi hep şüphe IMG_20191115_202131.jpg IMG_20191115_202141.jpg
IMG_20191115_202131.jpg

Eklentiler

• IMG_20191115_202120.jpg
    IMG_20191115_202120.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 23

Ay cok sevindimm zaten bu kadar belirtine bos gebelik falan dusunmuyordum ben:)
Kanser ilaci dedigi zofer ve zofran benim mide bulantimida bir o keser normalde. Hamile degilken bile cantamda bu ilaclari tasiuodum dusun halimi. Ama bana cidden prilam iyi geldi doktor gunde iki vermisti ben 1 tane ile 24 saat idare ediyorum. Ha bulanmiyor mu evet bulaniyor ama en azindan kusmuyorum biseyler yiyebiliyorum. Uyku veriyor birde tabi o yuzden genelde gece kullanin diyolar. Ben bulantim baslamadan icmiyorum mesela bu gece 5 te uyandim midem fenaydi ictim bu saate kadar daha icmedim boyle uyurum muhtemelen ama yine gece uyanirsam icebilirim. Bu arada bulandikca yiyemiyodum yemedikce kusuyodum gunde 20-30 kere ogurmekten karnim agrimaya baslamisti smdi devamli biseyler yemeye calisiyorum ekmek agzima surmezdim bildiginiz klasik kokmayan beyaz ekmek, beyaz leblebi , elma (kabuksuz) , ayva , patates yemegi , tost bunlar iyi geliyo canim. ♥️

Back