- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #7.181
Dedım adetmı olcam kacıncı gunun cnmBenimde kasık ağrım devam ediyor iğnenin etkisinden ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedım adetmı olcam kacıncı gunun cnmBenimde kasık ağrım devam ediyor iğnenin etkisinden ☺
Pazartesi olmuştum bu saat 10da 4.gun dolmuş oldu. Benim salı gününden beri seffaf akıntımda varDedım adetmı olcam kacıncı gunun cnm
Cok sukur canim bende cok bekledim 5 sene gittimedigim doktor kalmadi , umut hep var insallah alcaz guzel haberleri ezan okunuyo hepimiz icin dua ediyorumKorkulu düşün sonu hayrolurmus canım çok sevindim evladın sağlıklı ya mide bulantılarida geçer inşallah güzel bulantılar bunlar öyle düşünbak ben de bu belirtileri yaşamak için uğraşıyorum
inşallah bu ay benim gibi tedavi gören arkadaşlarımla güzel haber veririz
![]()
Cok sagol canim , Amin Allah hepimizin yardimcisi olsunİyi olmana çok sevindim. Rabbim yardımcın olsun. Kendine dikkat et canım.
Bende pazartesı oldum 5.gune gectık öğlene dogruydu benımde bugun kasık agrısı sureklı oldu ıns ıse yaratPazartesi olmuştum bu saat 10da 4.gun dolmuş oldu. Benim salı gününden beri seffaf akıntımda var
hayırlısı canım.sıkma canını.kızlar ben adet oldumartık bir dahaki aya kaldı
Olsun canim yine denersiniz uzulmekızlar ben adet oldumartık bir dahaki aya kaldı
cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim MasAllah bulantıları da gcerr insAllahKizlar yazmissiniz cok simdi geldim eve cok sukur korktuguma ugramadim , 6+5 gunluk musuz , bebegi gorduk kalbi duyduk cok korkuyodum bos gebelik diye degilmis , kanAma yok dedi doktor nasil oluyo anlamiyorum eski kanlar atiliyodur dedi 2 hafta sonra gel dedi , hic yemek yiyemedigimi su bile icemedigii soyledim acilde serum al dedi icine kanser hastalari icin kullanilan mide bulantisi ilacindan eklediler o bile ise yaramadi hala midem bulaniyo , bugun mudur de izin verdi yatak dosek yatiyorum , tesekkur ederim dualariniz icin iyiki varsiniz , dilerim hepiniz en yakin zamanda yasayin bu guzel duygulari![]()
hayırlısi olsun cnm Rabbim en hayırlı zamani ayarlıyor muhakkakkızlar ben adet oldumartık bir dahaki aya kaldı
Sagol canim insallah gececek zamanla ya da ben boyle yasamaya aliscam minigim iyi olsun dacnm herşeyin yolunda olmasına sevindim MasAllah bulantıları da gcerr insAllah
hayırlısi olsun cnm Rabbim en hayırlı zamani ayarlıyor muhakkak
Ayyy çok sevindim canım gözün aydın inşallah bundan sonrası da sağlıkla devam eder. Çok geçmiş olsun dikkat et kendine kuzumKizlar yazmissiniz cok simdi geldim eve cok sukur korktuguma ugramadim , 6+5 gunluk musuz , bebegi gorduk kalbi duyduk cok korkuyodum bos gebelik diye degilmis , kanAma yok dedi doktor nasil oluyo anlamiyorum eski kanlar atiliyodur dedi 2 hafta sonra gel dedi , hic yemek yiyemedigimi su bile icemedigii soyledim acilde serum al dedi icine kanser hastalari icin kullanilan mide bulantisi ilacindan eklediler o bile ise yaramadi hala midem bulaniyo , bugun mudur de izin verdi yatak dosek yatiyorum , tesekkur ederim dualariniz icin iyiki varsiniz , dilerim hepiniz en yakin zamanda yasayin bu guzel duygulari![]()
Canım benim bekletiyorsa güzelleştiriyordur inşallah en yakın zamanda güzel haberler alacaksın umudunu yitirip de canını sıkmakızlar ben adet oldumartık bir dahaki aya kaldı
Gebelik testi mi buKızlar gündüz bişi yoktu akşam koyu çıktı adet 12 kasımdı sabah gebelik testi tekrarlayacam ve doktor randevum var belim kasıgım fena akıntım çok kafayı yiycem ya pcos çok kötü bişi hep şüpheEki Görüntüle 2554848 Eki Görüntüle 2554847 Eki Görüntüle 2554848
Yok cnm ovu takibim gebelik 2 tane yaptım negatiftir salı ve çarşambaGebelik testi mi bu
SAgol canim Allah razi olsun insallah saglikla gider , iki gun tatil dinlencem insallah bol bolAyyy çok sevindim canım gözün aydın inşallah bundan sonrası da sağlıkla devam eder. Çok geçmiş olsun dikkat et kendine kuzum![]()
Canim hic yapmadim bu testlerden yardimci olmak isterdim bende pkos luyumda sen normal olarak yumurtluyabiliyosun demek buda guzel benceYok cnm ovu takibim gebelik 2 tane yaptım negatiftir salı ve çarşamba
Çatlamıyo galiba bnmCanim hic yapmadim bu testlerden yardimci olmak isterdim bende pkos luyumda sen normal olarak yumurtluyabiliyosun demek buda guzel bence
Catlamiyosa havuc kaynatip icebilirsin ya da bogurtlen kokuÇatlamıyo galiba bnm![]()
Kizlar yazmissiniz cok simdi geldim eve cok sukur korktuguma ugramadim , 6+5 gunluk musuz , bebegi gorduk kalbi duyduk cok korkuyodum bos gebelik diye degilmis , kanAma yok dedi doktor nasil oluyo anlamiyorum eski kanlar atiliyodur dedi 2 hafta sonra gel dedi , hic yemek yiyemedigimi su bile icemedigii soyledim acilde serum al dedi icine kanser hastalari icin kullanilan mide bulantisi ilacindan eklediler o bile ise yaramadi hala midem bulaniyo , bugun mudur de izin verdi yatak dosek yatiyorum , tesekkur ederim dualariniz icin iyiki varsiniz , dilerim hepiniz en yakin zamanda yasayin bu guzel duygulari![]()