• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır ilgisi yok antibiyotiğin adeti kesme sonra tekrar devam ettirme gibi bir durumu olmaz. Doktorunla görüşmen iyi olur
Sadece antibiyotik vermiyorlarki canim zaten yaninda verdikleri soguk alginligi ilaclari sivi akisini yavaslatiyor 😉

Kızlarr bugün kontrolüm vardı. Adanadaki perinatoloğum değil aşılamamı yapan kendi doktoruma. Perinatoloğa cumartesi gideceğim. Kontrol de iki oğlumun olacağını öğrendim 👶🏻👶🏻 😁 tabiki 13.-14. Haftada daha net bileceğiz ama şuan 2 si de erkek görünüyor 🤰🏼🤰🏼
sizin adiniza cok sewindim ..ikiz annesi olmak cok guzel bi duygu olsa gerek☺ rabbim bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 🙏

HAMİLE OLAN ARKADAŞLAR, KİLOLAR NE DURUMDA KİLOLARR??? BEN 7BUCUK HAFTAMDAYM. 1.5 KİLO ALDM. HER ZAMANKİ GİBİ YEMEME RAĞMEN. HATTA DAHA SAĞLIKLI BESLENİYORM FİLAN :olamaz:
Ben 60 kiloyum bazen de 59 ama genelde 60 :dondurma::kk77:😁

B Berivan95 canım sen test yapmadin mi bir daha?
LaRisaCca LaRisaCca kuzum yaa çok sevindim ,iki tane aslan parçası he😁
asli1993 asli1993 canım sen de hamile kalacaksın çok yakında hissediyorum inşallah olacak içini ferah tut 🥰
dlkkydlntpl dlkkydlntpl kuzum incir ye bol bol ben hamile kalmadan önce incir zeytin kürünü de çok yapmıştım

Kızlarr bugün kontrolüm vardı. Adanadaki perinatoloğum değil aşılamamı yapan kendi doktoruma. Perinatoloğa cumartesi gideceğim. Kontrol de iki oğlumun olacağını öğrendim 👶🏻👶🏻 😁 tabiki 13.-14. Haftada daha net bileceğiz ama şuan 2 si de erkek görünüyor 🤰🏼🤰🏼
MaşAllah cnm sağlıkla gelsinler insAllah 🤩
inslalah tatlım buarada annemde 12 haftalık aynı gidiyorsunuz
kız annen hamile mi
Kızlar bugün iç çamaşırıma pembe bir leke değmiş sadece. Sanırım adet olacağım önceden hafif bir kanamam oldu 😪
hep lekelenme olarak mi başlardı

B Berivan95 canım sen test yapmadin mi bir daha?
LaRisaCca LaRisaCca kuzum yaa çok sevindim ,iki tane aslan parçası he😁
asli1993 asli1993 canım sen de hamile kalacaksın çok yakında hissediyorum inşallah olacak içini ferah tut 🥰
dlkkydlntpl dlkkydlntpl kuzum incir ye bol bol ben hamile kalmadan önce incir zeytin kürünü de çok yapmıştım
Yspmadım canım 20. Günü bekleyecektim bugün pembe çok az bir kanama oldu leke gibi kanda değil kan sürter geçer ya öyle bir şey

E bu ne kanaması o zaman? Umutlanmak istemiyorum ben artık. Adet olacakmışım gibi alt karnım ağrıyor ama
O Ağrı bende de var canım tabi adet ağrısı da olabilir ama insAllah değildir bugün kaçıncı gündü iğnenin

E bu ne kanaması o zaman? Umutlanmak istemiyorum ben artık. Adet olacakmışım gibi alt karnım ağrıyor ama
Keşke bı tane daha düzgün bı test yapaydin ya ben de merak ettim

17. Günü canım dün adet günümdü ama olmadım bugün o leke geldi sadece
Umutlandrmk istemiyorum ama yerleşme olabilir mi ki ilaç kullanıyor musun iğne olduğum ay bende de lekelenme olmuştu beklenen adet günümde falandı ama olmadı duphaston kullanıyordum sanırım o adeti geciktirdi

Umutlandrmk istemiyorum ama yerleşme olabilir mi ki ilaç kullanıyor musun iğne olduğum ay bende de lekelenme olmuştu beklenen adet günümde falandı ama olmadı duphaston kullanıyordum sanırım o adeti geciktirdi
Yok ben sadece folik asit için inofolic ilacını kullanıyorum başka da ilaç kullanmıyorum

Back