- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #7.121
İnşallah bakalım yarın akşama doğru kanama olmazsa test yapacağımValla olabilir bence devamı gelmezse belli olur yarın akşama kadar sokülmezse öyledir insAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bakalım yarın akşama doğru kanama olmazsa test yapacağımValla olabilir bence devamı gelmezse belli olur yarın akşama kadar sokülmezse öyledir insAllah
İnsAllah canım benimKızlar yerleşme kanamasını okudum da baya, çok uyuyor benim kanamama. regl Kırmızı olur yerleşme kanaması pembe ya da kahve olur diyor. Benim pembe. Regl akışkan olur diyor yerleşme sadece lekelenme olur diyor. Benimde lekelenme öğlen olmuştu lekelenmem. Akşam oldu hala bir kanama olmadı. İnşallah olmazda bu ay bende hamile kalırım
Ayyy ne hoş ya. Sağlıkla gelsinler paşalar. Yeriz biz onlarıKızlarr bugün kontrolüm vardı. Adanadaki perinatoloğum değil aşılamamı yapan kendi doktoruma. Perinatoloğa cumartesi gideceğim. Kontrol de iki oğlumun olacağını öğrendim![]()
tabiki 13.-14. Haftada daha net bileceğiz ama şuan 2 si de erkek görünüyor
![]()
Aman cnm yumurtam bıkac ıncır yedım 4 gunde 10 mm buyudu 26 mmde vuruldum ogne ymutsuzum ılk bebekte ıncır havuc yedım catlamıstı yumurtam sımdı olmuyorB Berivan95 canım sen test yapmadin mi bir daha?
LaRisaCca kuzum yaa çok sevindim ,iki tane aslan parçası he
@asli1993 canım sen de hamile kalacaksın çok yakında hissediyorum inşallah olacak içini ferah tut
dlkkydlntpl kuzum incir ye bol bol ben hamile kalmadan önce incir zeytin kürünü de çok yapmıştım
Bu yumurtalar neden bu kadar inat?Aman cnm yumurtam bıkac ıncır yedım 4 gunde 10 mm buyudu 26 mmde vuruldum ogne ymutsuzum ılk bebekte ıncır havuc yedım catlamıstı yumurtam sımdı olmuyor
Kanda az da olsa çıkmaması kafamı karıştırıyor ama umut etmekten de alamıyor insan kendini...Kızlar yerleşme kanamasını okudum da baya, çok uyuyor benim kanamama. regl Kırmızı olur yerleşme kanaması pembe ya da kahve olur diyor. Benim pembe. Regl akışkan olur diyor yerleşme sadece lekelenme olur diyor. Benimde lekelenme öğlen olmuştu lekelenmem. Akşam oldu hala bir kanama olmadı. İnşallah olmazda bu ay bende hamile kalırım
İyi geceler canım geçmiş olsun benim de kollarımIyi geceler kizlar:)
Bu aksam basim agriyo biraz![]()
İyi geceler canım geçmiş olsun benim de kollarımartık gebelik kendini belli ediyor. Vücutta tutulan ödem bası yapıyor ellerimde kollarımı kaplayan karpal tunel sendromu başladı. Hazır olun sıra size geliyor
![]()
Gebelikten canımmGebelikten miii yatmaktan mi dogru soyle![]()
İyi geceler canım geçmiş olsun baş ağrısı kötüIyi geceler kizlar:)
Yaaa o karpal tünel sendromu benim ilk hamileliğimde bitirdi beni, Allah'ım diyorum her gece mi elimin üzerine yatıyorum bu nasıl uyuşma? meğer durum çok farklıymışİyi geceler canım geçmiş olsun benim de kollarımartık gebelik kendini belli ediyor. Vücutta tutulan ödem bası yapıyor ellerimde kollarımı kaplayan karpal tunel sendromu başladı. Hazır olun sıra size geliyor
![]()
Valla şuan heyecandan sevinçten her sabah bayram havasında kalkıyorum,herkes gözlerini kulağını benim adetime dikmiş , oldun mu? oldun mu?diyeIyi geceler kizlar:)
Doktorun verdiği izin raporu filan geçerli değil mi acaba yaKizlar gunaydin , dun eve gidene kadar iyiydim eve gittim yine ogurdum kustum hic bise yiyemedim ac yasiyorum resmen bi de bu yetmezmis gibi gene kanamam basladi 10:30 a randevu aldim belki sabah a kadar gecer dedim gecmiyo , ben simdi mudurden nasil izin alcamAllah im kimseyi caresiz birakmasin cok zor gunler yasiyorum gecer mi bu gunler
![]()
Canim ben iskur luyum mudur izin vermezse rapor falan ise yaramiyo , anlayissiz bi insan degil ama ben cok cekingen bi insanim bi de gecen haftalarda da hep hastaneye gitcem dedim cekiniyorum o yuzden , bi yandan cocuga bise oldu mu diye stres bi yandan bulanti bak kendimi zorladim su ictim o bile 5 dk durmadi ciktiDoktorun verdiği izin raporu filan geçerli değil mi acaba ya
Geçecek canım. 5 dakika dursa bile bebek alacağını alıyor O yüzden sen beslenmene dikkat et ve devam et kussan bile ye lütfenCanim ben iskur luyum mudur izin vermezse rapor falan ise yaramiyo , anlayissiz bi insan degil ama ben cok cekingen bi insanim bi de gecen haftalarda da hep hastaneye gitcem dedim cekiniyorum o yuzden , bi yandan cocuga bise oldu mu diye stres bi yandan bulanti bak kendimi zorladim su ictim o bile 5 dk durmadi cikti![]()