- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #5.541
İnşallah bekleyen herkes çift çizgileri en yakın zaman da görür
çatlatma ignesinin 14.gunu adet ağrıları ve akıntı başladı ![Expressionless face :expressionless: 😑](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f611.png)
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Expressionless face :expressionless: 😑](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f611.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acele etme hic bisey icin. Sakin kalmaya calis ve Rabbimin hayirli mubarek bir evlat vermesi icin dua et. Tahlil falan cokta kafana takma. Seni daha cok strese sokar. Eni sonu zaten öğreneceksin. Zamanının cogunu dua ederek ve yasin okuyarak gecirmeye calisinsalalh canim inslalah
aynen bende öyle dusunuyorim kuzum çok tanışmaya fazla stres etmemeyi düşünüyorum zaten dedigin gibi varsa et yada geç cikacaktirAcele etme hic bisey icin. Sakin kalmaya calis ve Rabbimin hayirli mubarek bir evlat vermesi icin dua et. Tahlil falan cokta kafana takma. Seni daha cok strese sokar. Eni sonu zaten öğreneceksin. Zamanının cogunu dua ederek ve yasin okuyarak gecirmeye calis![]()
Canım dış gebelikte beta hcg artışı orantısız oluyor. Sen bunları kafana takma çok stres yapıyosan 2 gün sonra bir kan verip artışına bakabilirsin. Zaten kese gözükünce sıkıntında kalmaz
Onu bilmiyorum ama bnm ilacım bitti hâlen de olmadım. BekliyorumBenim regli olmam lazım artık
Ne söktürür acaba ya
kızlar buda testin son hali sevinmelimiyim ya su an soktayimLaRisaCca
rengarenk44
Dream1988 N Ned en Eki Görüntüle 2549660
Aferin tatlisimiza. Allah bir karara koymustur elbet. Dualerimiz seninleaynen bende öyle dusunuyorim kuzum çok tanışmaya fazla stres etmemeyi düşünüyorum zaten dedigin gibi varsa et yada geç cikacaktir
Evet canım bazen hiç hoş olamayacak şekilde geri geliyor kalanlar,dayanicaz napalimKizlar bu crinone jel su gibi akinti yapiyor mu,ilk defa yasiyorum,sanki altimi islatmisim gibi![]()
Ayy canım yaa inşallah doğrudur, hamile olanlar buradan herkes için hamile ayrılması adına çok dua edin yaaynen bende öyle dusunuyorim kuzum çok tanışmaya fazla stres etmemeyi düşünüyorum zaten dedigin gibi varsa et yada geç cikacaktir
Zaten sizi bekliyoruz topik açıcazAyy canım yaa inşallah doğrudur, hamile olanlar buradan herkes için hamile ayrılması adına çok dua edin yayeni hamile topikleri altında görüşmek nasıp olsun
![]()
Çook iyi maşallah hiç stres yapılacak birşey yok. Kafanı bunlarla doldurma dr un ağız alışkanlığından demiştir belkide sonuçta onların mesleği bu. Hepimiz sırtımızı sıvazlayacak üzülme bak şu şu sebeplerle olmadı bu ay ya da herşey çok güzel dahada güzel gidecek bundan sonra korkacak bişe yok diyecek dr lar istiyoruz ama malesef mümkün değilBaktim kuzum artisim cok guzel 2 gunde 3 kata yakin artti. 1049 du 2 gun sonra 2950 iyi degil mi vallla deli olcam ya hamile kalana kadar neler yasadim doktorun bir lafiyla coktumyarin gitcem artik doktora baksin bakalim insallah guzel haberler veririm
Bende dr uma yazsam mı acaba yaOnu bilmiyorum ama bnm ilacım bitti hâlen de olmadım. Bekliyorum
Günaydınnnn fitil yerleştirmekten yataktan kalkmaya fırsat olmayan bir güne daha merhababugünümüze de çok şükür ya rabbi
Günaydın canım benim iyiyiz ben ve bebişlerim çok şükür . Yani hissettiğim bu. İnsanın içi korku doluyor. Birden hiçbir problem hissetmiyorken o kadar kanama olunca şuan iyiyim ama acaba içimde hissetmediğim şeyler oluyor mu diye korkuyor insanLaRisaCca nasıl gidiyor canım
Biraz erken olacak ama öylesi daha iyise öyle olmalı. Bence o konuda stres yapma. Önemli olan üçünüzün de iyi olması. Hamile kalanlar var sanırım, inşallah artar sayı.Günaydın canım benim iyiyiz ben ve bebişlerim çok şükür . Yani hissettiğim bu. İnsanın içi korku doluyor. Birden hiçbir problem hissetmiyorken o kadar kanama olunca şuan iyiyim ama acaba içimde hissetmediğim şeyler oluyor mu diye korkuyor insanrahim tipim ve ikiz gebelikten dolayı doktorum yokken beni muayene eden doktor hedefimizin 29. Hafta olduğunu söyledi ama inşallah daha uzun dönem görebilirim
![]()
Çoğumuz hamilelik haberimizi aldık çok şükür ve tüm canım kız arkadaşlarım da en kısa zamanda güzel haberler verecekler inancım tamBiraz erken olacak ama öylesi daha iyise öyle olmalı. Bence o konuda stres yapma. Önemli olan üçünüzün de iyi olması. Hamile kalanlar var sanırım, inşallah artar sayı.