• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
asli1993 asli1993 hayırlı olsun çift çizgiyi iğnenin kaçıncı günü gördün acaba
tatlım bu ay hicbisey kullanmadim ben ama kan vermeden sevinemiyorum geçen ay klomen ovitrelleden sonra baya husrana uğradığım için bu ay kendi haline biraktim hicbisey kullanmadim cnm

test evet test dün aksam kaynanam geldi hasta doktora goturmemiz gerek pazartesiye bulduk sıra onunla gidince bende kan vericem hastane cok yakin değil kuzum ondan pazartesiye kaldi ozaman gunumde geçer daha netlesir yükselişe gecer demi tatlim

test evet test dün aksam kaynanam geldi hasta doktora goturmemiz gerek pazartesiye bulduk sıra onunla gidince bende kan vericem hastane cok yakin değil kuzum ondan pazartesiye kaldi ozaman gunumde geçer daha netlesir yükselişe gecer demi tatlim

Evet kuzum o zaman 4. Haftan tamamlanmış olur daha net bir sonuç alırsın ❤️ Ama zaten belliki var

Senin cumartesi mi adet günün

canim dün yaptim 20 dk içinde cikti ama zor görünüyordu kurudukca böyle oldu
Anladım 1-2 saat sonra çıkmadıysa doğrudur. Ben de iğnenin etkisi varken onunla yapmıştım. En önce kırmızıların arasında bir belirti oluyor. Sonra kuruyyunca çizgi olduğu anlaşılıyor.

Canım seninki de çok geç olmuş:)

Evet hic umudum yoktu hep korktum yapmaya L Larissa25 en az 3 kez aramistir doktorda bi o kadar yazdi en son ovulasyon testi yaptim baktim garip seyler var oyle gittim kan verdim. Cunku ilk ay 9. Gunden baslamitm testlere cok heveslenmistim sonra cizgi siline siline yok oldu 15. Gunde adet olmustum. Onun uzerine evde ztn hcg testi hic tutmamistim. Ins saglikla gorursek hersey cok daha guzel olucak. Darisi tum tum tun isteyenlere Allah bekletmeden bu guzel haberi duymayi nasip etsin insallah herkese

Back