• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu sonuç kesin sen hamilesin gözün aydın 💕💕💕💕💕uğurlu topikin yenisi aniskosu
ikizlarimin tatli anasi ciddimisin ya valla sevinemiyomda ama kaşık agrim çok bel agrim özellikle solda ya ay ne yapacagimi bilemedimmki

ikizlarimin tatli anasi ciddimisin ya valla sevinemiyomda ama kaşık agrim çok bel agrim özellikle solda ya ay ne yapacagimi bilemedimmki
Kız neyi bilemiyorum geç aynaya kendini foto çek :)) bir daha böyle şaşkın anını yakalayamazsın 😂

evet balim dedin ama kan vermeden sevinsemmiki geçen ayi biliyosun

Valla ben kan sonucuna guvenenlerdenim zaten o testlere inancim sifir ama benim sanssizligim beni bulur genelde boyle seyler. Bu arada 5. Ay ugurlu sanirim benimde 5. Ayimdi:) en azindan su 5₺ lik testten bitane daha yapaydin yarina kdr meraktan catlarim😂

Bazen doktorlarin durduk yere insanin kafasina bisey sokmasina sinir oluyorum o kdr cok seviyodum ki doktorumu bir anda sogudum su lafiyla. Gel bakalim dis gebelik mi normal gebelik mi vs dedi ztn biliyo panik atagim neden boyle birsey dersin hersey guzel giderken ya. Ozel diye paraciligindan mi desem soktu bak kafama onu bitirdi beni ya sabahtan beri dis gebelik okuyorum forumda:KK43: ztn duygusalim belki haberim bile yok oyle biseyden niye soyluyosun ki

Bazen doktorlarin durduk yere insanin kafasina bisey sokmasina sinir oluyorum o kdr cok seviyodum ki doktorumu bir anda sogudum su lafiyla. Gel bakalim dis gebelik mi normal gebelik mi vs dedi ztn biliyo panik atagim neden boyle birsey dersin hersey guzel giderken ya. Ozel diye paraciligindan mi desem soktu bak kafama onu bitirdi beni ya sabahtan beri dis gebelik okuyorum forumda:KK43: ztn duygusalim belki haberim bile yok oyle biseyden niye soyluyosun ki

Canım dış gebelikte beta hcg artışı orantısız oluyor. Sen bunları kafana takma çok stres yapıyosan 2 gün sonra bir kan verip artışına bakabilirsin. Zaten kese gözükünce sıkıntında kalmaz

Back