- 9 Mayıs 2018
- 869
- 1.797
- 43
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #5.501
Bacak agrisinin yaninda buhari yakti canim o yuzden avitti yaniYoo acıtmıyor . Allah Allah niye acıdı ki? Benim sadece oturmaktan bacaklarım çürüdü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacak agrisinin yaninda buhari yakti canim o yuzden avitti yaniYoo acıtmıyor . Allah Allah niye acıdı ki? Benim sadece oturmaktan bacaklarım çürüdü
Maşaallah subhanallah. Kucuk dayi veya kucuk teyze olacak gulum ne guzel iste4. canim
valla sanki sayı olacak gibime geliyor çünkü doktor çok iri olacak önde gelismesi demis ben erkek diye gecirdim aklimdanMaşaallah subhanallah. Kucuk dayi veya kucuk teyze olacak gulum ne guzel iste
Hayirli evlat olsun insaallahvalla sanki sayı olacak gibime geliyor çünkü doktor çok iri olacak önde gelismesi demis ben erkek diye gecirdim aklimdan
Burda bisey görünmüyor canim. Adetine ne kadar var?kızlar bi bakarmisiniz N Ned en rengarenk44 LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom Dream1988 Eki Görüntüle 2549544
3 gün var canmBurda bisey görünmüyor canim. Adetine ne kadar var?
Birşey göremedim maalesef canımkızlar bi bakarmisiniz N Ned en rengarenk44 LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom Dream1988 Eki Görüntüle 2549544
Aaa şaşırtıcı. Ne denir bilemedim. Kendi üzülmüştür muhtemelen.
Aaa maşallahh :)) Allah hayırlı evlat etsin. Sağlıkla doğsun. Bi kardeş daha.. Harika fikir4. canim
Ben de aynen canım bekliyorum. Duphaston kullanmıştımCanım ben hala hasta olamadım olmayı bekliyorum. Olunca gidicem bakalım
Ben de aynen canım bekliyorum. Duphaston kullanmıştım
Test yaptın mı hiç canım? Hamile olma ihtimalin yok mu?Benim regli olmam lazım artık
Ne söktürür acaba ya
Regli tarihinden önce yapmıştım şimdide istedim bi kesinleştireyim aslında kafamda net ama işte sonra söktürücü bişeler içeyim diyorumTest yaptın mı hiç canım? Hamile olma ihtimalin yok mu?
kızlar buda testin son hali sevinmelimiyim ya su an soktayim LaRisaCca rengarenk44 Dream1988 N Ned en Eki Görüntüle 2549660
balla geçen ay yasadigim dram sonrasi pek heveslenemiyorum adete 3 gün var canim kanda gittim. sıra yoktu bakmadilar yarin gel dedilerAdetin kacinci gunu? Bu test cok hata verebiliyo ben bu ay hic idrar hapmadm direk kan verdm ver kani icjn rahat etsin kuzum ins vardir yaaaaa efsane olur
kızlar buda testin son hali sevinmelimiyim ya su an soktayim LaRisaCca rengarenk44 Dream1988 N Ned en Eki Görüntüle 2549660
gittim kuzum kan a ama almadılar poliklinikte sıra bitmis acil de almadi yarin gel dedilercanım çok net warrr gözünaydınn hemen kan ver bence