• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hic umudum yoktu hep korktum yapmaya @Larissa25 en az 3 kez aramistir doktorda bi o kadar yazdi en son ovulasyon testi yaptim baktim garip seyler var oyle gittim kan verdim. Cunku ilk ay 9. Gunden baslamitm testlere cok heveslenmistim sonra cizgi siline siline yok oldu 15. Gunde adet olmustum. Onun uzerine evde ztn hcg testi hic tutmamistim. Ins saglikla gorursek hersey cok daha guzel olucak. Darisi tum tum tun isteyenlere Allah bekletmeden bu guzel haberi duymayi nasip etsin insallah herkese
Geçen ay iğnegünüyle birlikte kaçıncı gün çizgi yok oldu sende.

Evet hic umudum yoktu hep korktum yapmaya @Larissa25 en az 3 kez aramistir doktorda bi o kadar yazdi en son ovulasyon testi yaptim baktim garip seyler var oyle gittim kan verdim. Cunku ilk ay 9. Gunden baslamitm testlere cok heveslenmistim sonra cizgi siline siline yok oldu 15. Gunde adet olmustum. Onun uzerine evde ztn hcg testi hic tutmamistim. Ins saglikla gorursek hersey cok daha guzel olucak. Darisi tum tum tun isteyenlere Allah bekletmeden bu guzel haberi duymayi nasip etsin insallah herkese

Ovu testinde t çizgisi çok mu koyuydu ??

@damlacik88 tavsiye etti uğurlu dedi bizde naaiplenebiliriz diye düşündüm geldim kızlar :) bana da dua edin bugün iğnenin 10. Gunu
Hosgeldin E essram Rabbim seni dee umduguna nail etsin insaallah. Hamilr olanlarin sayisi masaallah artiyor. Umarim bizde onlardan oluruz 😉

Baya sabırlısın canım sabrın sonu inşallah selamet olurr.
Amin inşallah canım Allahim gönülden isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin bizlerde hayırlı anne baba olalım inşallah ☺

rengarenk44 rengarenk44 kuzum çok şükür bu halimize Rabbim bundan geri koymasın. İyiyiz ben ve bebişler. Sen ne yapıyosun nasılsın
Elhamdulillah iyiyim bende gulum. Ev is analizler kosturuyorum valla. Bu ara aksam gezmelerine basladik gunduz is aksam yemegi sonra hoop bi arkadasa veya akrabaya oturmaya. Eve yatmaya geliyoruz neredeyse 🤣🤣

Back