• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetliyken mi başlamıştın canım. Hiç bişey demediler ya. İçinde 21 tane var. Bitince gel test ver dediler. Ama adet sonu mu şimdi mi başlayacağım bilmiyorum.
Canım onu inan hatırlayamıyorum neredeyse20 yıl önceydi. Doktoruna tekrar tel.aç tek tek sor nasıl kullanman gerektiğini. Basit bir kist demiş düzelir merak etme. Gönlünü ferah tut ama doktorunu ara ve kullanımı için bilgi al.👍👍👍

Kürler için birşey diyemem Allah korusun herkese iyi gelen başkasına iyi gelmez. Bunları içerken böbrekleri karaciğeri ve diğer organları da düşünmek lazım. Kafana göre bişey yapma. Sen bilirsin yinede.
bitki çayları miyom oluşturdu bende. doktor bakınca direkt bitki çayı mı çok içmişsin demişti. O dönem diyet yapıyordum, gerçekten de çok içimiştim. Oyüzden korkuyorum bir şey içmeye.

Canım onu inan hatırlayamıyorum neredeyse20 yıl önceydi. Doktoruna tekrar tel.aç tek tek sor nasıl kullanman gerektiğini. Basit bir kist demiş düzelir merak etme. Gönlünü ferah tut ama doktorunu ara ve kullanımı için bilgi al.👍👍👍
Gönlüm ferah. Tezimi bitirmek için çabalıyordum. Açıkçası bu ay da iyi çalışırsam iyice mesafe kat edeceğim. Yaşasın ders çalışmak :kahve::kahve:

Gönlüm ferah. Tezimi bitirmek için çabalıyordum. Açıkçası bu ay da iyi çalışırsam iyice mesafe kat edeceğim. Yaşasın ders çalışmak :kahve::kahve:
Başarılar dilerim canım. Belkide aşılamanın diğer aya kalması daha hayırlı oldu tezin için. Arada başka şeylere yoğunlaşmak iyi oluyor.

Elhamdulillah iyiyim canim. Ev is kosturuyorum valla. Bu arada bebek isini aralik ayina kadar erteledim free takilacam. Aralikta bi asilama daha deniyecez Allah izin verirse. Sende ne var ne yok bebis nasil?
İyiyim kuzum ya çok şükür bugünümüze. Bende 5.aşılamayı yaptım çarşamba günü bekliyorum. Bu da tutmazsa doktor tüp tedavisi için konuşacak, onu da 1 kere deneyip bende tedaviyi uzunca bir süre bırakacağım. Allah büyük nasipse olur.
Ara vermek iyi oluyor insan kafasını boşaltıyor..

Aşılamaya başlayamadım arkadaşlar :KK43: kist varmış. Yasmin verdi. Böyle birşey yaşayan oldu mu
Evet canim,bende 2 ay once baslayacaktim asilamaya doktor edetten sonra bakalim folikul var mi dedi,ultrasonla bakinca kist gorundu,15 gun yasmin kullandim,kullanirken karin agrisiyla uyandim adet oldum,afedersin simsiyah kan geldi,ertesi gun doktora gittim kist adetle atilmis yasmini birak dedi,klomen kullanmistim o yapabiliyormus

Evet canim,bende 2 ay once baslayacaktim asilamaya doktor edetten sonra bakalim folikul var mi dedi,ultrasonla bakinca kist gorundu,15 gun yasmin kullandim,kullanirken karin agrisiyla uyandim adet oldum,afedersin simsiyah kan geldi,ertesi gun doktora gittim kist adetle atilmis yasmini birak dedi,klomen kullanmistim o yapabiliyormus
Çok sağol ya, iyi geldi yazdıkların. Hemen adetliyken başlamış mıydın canım yasmin. Ben bugün kullandım

Back