• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kist denilen şey varken hamile kalinılmıyor muki millet hamileyken hamile kalıyor :rolleyes:

Kalinabiliyor bazen yeni ayda yeni yumurtanin gelismesini engelleyebiliyormus ama onu doktor goruyor. Zaten basit kist dedigi kendi kendine bile yok olabilir her zaman yasayabilcegimiz bir durumdur da haberimiz olmuyor

Kızlar sizce hamılelık var mı aksama 1 tane daha yapacgım🙏🙏🙏🙏🙏

Eklentiler

• IMG_20191026_160431.jpg
    IMG_20191026_160431.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 65
LaRisaCca LaRisaCca tatlim nasil oldunuz, pihti dustu mu, bebisler iyi mi, ciktin mi hastaneden? 😘😘😘
Canım selam pıhtı düşmedi, tedavi sürecimiz 1 ay. Bugün çıktım hastaneden. Doktorun canını sıktım göstermedi bebişlerimi. Haftaya göreceğiz. Ama dün iyilerdi

Canim asilamanin 12. Gunu kan testi yaptirsam belli olur mu
Kuzum , benimki 11. Günü kanda çıkmıştı. Doktorum 14. Günü yapmamı söylemişti ama ben erken gebelik testi ile yaptım, pozitif oldu. Normal gebelik testi de pozitif oldu. Sonra hemen kanda baktırdım 31 çıktı hcg değeri. AMa benimkiler ikiz diye de çıkmış olabilir. Bilmiyorum. Normalden hızlı katlanıyor ya hcg değerim.

Kuzum , benimki 11. Günü kanda çıkmıştı. Doktorum 14. Günü yapmamı söylemişti ama ben erken gebelik testi ile yaptım, pozitif oldu. Normal gebelik testi de pozitif oldu. Sonra hemen kanda baktırdım 31 çıktı hcg değeri. AMa benimkiler ikiz diye de çıkmış olabilir. Bilmiyorum. Normalden hızlı katlanıyor ya hcg değerim.
Catlatma ignesinin etkisiyle pozitif cikar diye idrarda yapmak isteniyorum,kasik agrim cok fazla sanirim crinone jel yaliyor,sali gunu 11. Gun olacak cesaretimi toplarsam yaptracagim,sagol canim❣😘

Catlatma ignesinin etkisiyle pozitif cikar diye idrarda yapmak isteniyorum,kasik agrim cok fazla sanirim crinone jel yaliyor,sali gunu 11. Gun olacak cesaretimi toplarsam yaptracagim,sagol canim❣😘

11 den once yapma canim bence dayanabilirsen 12 olsun minimum

Canım selam pıhtı düşmedi, tedavi sürecimiz 1 ay. Bugün çıktım hastaneden. Doktorun canını sıktım göstermedi bebişlerimi. Haftaya göreceğiz. Ama dün iyilerdi
Masaallah onlara. Daha iyi olsunlar insaallah. Doktorun canini neden siktin bebegim. Neden gostermedi ?

Masaallah onlara. Daha iyi olsunlar insaallah. Doktorun canini neden siktin bebegim. Neden gostermedi ?
Ya hu özel hastaneye yatış yapmışım. Odalarda açılır pencere yok ve kaplama cam. Zaten 5 gün yürümem dahi yasaktı hep odadaydım. Bunalmıştım. Kaldı ki ben mide kanamasıyla yoğun bakıma yatırılıp ertesi gün kavga kıyamet kendimi ordan attırmış insanım. Kapalı alanda kalamam. Sabah refakatçim ile bana gönderdikleri kahvaltı, 2 dilim salatalık,2 dilim domates, bir avuç siyah zeytin ve hazır minik peynir,tereyağı,bal,reçel, 2 dilim de papatya ekmeğin yuvarlağından ekmek. Ben oraya yoğun kanama ile gitmişim kan değerim 12 lerden 9 a düşmüş ben kahvaltıda 2 kişi bunu mu yicem? Günde 600 mg progestan oral olarak ve 2 defa da kalçadan iğne ile alıyorum şiddetli kabızlık oldu öğle yemeğinde bir çorba bile yok. Suda yüzen patlıcan bol soğanlı börek saçma sapan bir erişte böyle yemekler veriyorlar. Ben kendi imkanlarımla beslendim,annemler-kaynanam-kocam yemek getirdi de onları yedim. Wc ye de yediğim kuru incirler kayısılarla filan çıkabildim 5 günün sonunda. Odanın kliması var cam açılmadığı için havalandırma var ve havalandırma ortak dolaşım. Yani ben bronşit insanlarla aynı havayı solursam enfeksiyonsuz girdiğim hastanede tabi enfeksiyon kaparım ve ateşim yükselir. Antibiyotik almak zorunda kaldım bu yüzden. Yatak rahatsız, yastık yüzünden boyun ağrısı çekmeye başladım. Ve ben 1 hafta boyunca bunlara sustum çünkü hergün sabah ultrasonda bebeklerimi görüp kendimi daha iyi olacağız diye ertesi güne kadar motive edebiliyordum yani tek motivasyonum günde 1 kere sabah onların iyi olduğunu görmekti. Tabi pazartesiden cumaya kadar dr umun babası vefat ettiği için bize o bakmamıştı başka doktor bakıyordu. Benim doktor geldiği gün bebekleri kendi gördü bugün de beni ultrasona almadı. Ben de tek motivasyonumu elimden aldığı için tedaviyi reddettim. Madem ben çok iyiyim görmeme de gerek yok o zaman taburcu edin ayaktan muayene olayım 2 gün daha buraya para ödememe gerek yok dedim. Yanlış düşünüyormuşum. Hastaneden çıkınca hergün gelip ultrasona mı girecekmişim. Ben zaten en son muayenin üzerinden 2,5 hafta geçmişti ve 5 kasımda randevum vardı onu bekliyordum. Hiç gitmedim ki çünkü kafam rahattı. İyiydik. Ama şuan endişeliyim. Pıhtı var daha atılmadı, enfeksiyon var merak içindeyim ve görmek istemem kadar doğal birşey yok. Ultrasonun bana ya da bebeklerime de zararı yok. Ama doktor müsade etmedi. Ben de çıkış yaptım eve geldim.

Back