• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum ctesiye kdr olmazsam ctesi kan vercem bu ay soz verdim idrar testi yapmamaya suan bol bol dua ediyorum gunlerdir o yuzden dualariniza iyi dilerklerinize cok ihtiyacm var inan gordugun uzere test yapabilecek psikolojide bile degilim mucize olur
Bende 18. Güne kadar yapmadım zaten normalde adet düzensizliği yasıyorum o yuzden gelmiyodur diyodum aynı adet olcak gibi 2 gün sancı cekdim ve kanda 18. Gün 364 dü betahcg insallah sende de vardır

Bende 18. Güne kadar yapmadım zaten normalde adet düzensizliği yasıyorum o yuzden gelmiyodur diyodum aynı adet olcak gibi 2 gün sancı cekdim ve kanda 18. Gün 364 dü betahcg insallah sende de vardır

Ay canim benim insallah ne harika insallah o duyguyu tadabilirimm

Benim doktorum sadece 36 saat sonrasını söylüyor.
Sizin doktorunuz sonraki günü de vermiş mesela.
Başka arkadaşların doktorları bir sonraki günü de vermiş.
Nasam ben de şansı artırmak için 3 gün peşpeşe mi denesem acaba.
36 saat sonra diyelim cumartesi.. cumartesi tam o saatte yap. bi de ertesi günü yap. sonrasında da yapabildiğin kadar. ve öncesinde de iğneyi vurulmadan evvel yapabildiğin kdr. benm doktorum söyledi. bi kağıda yazdı günleri. sen de doktoruna sorabilrsn

Sogan kurude yap istersen. Ne kistiymis kuzum folikul mu? Benim yumurta bi ay catlamamisti hic bisi kullanmadm bir soraki ay yok oldu
basit kist dedi artık ne demek oluyorsa. kürlerden de korkuyorum. Bir yeri düzeltene kadar başka yeri yıkarsa diye. Sanki içemem gibi geliyor. Sanırım bugün başlayacağım bu hapa. pek bir şey demedi

canım teşekkr ederm.. Allah herkese nasip etsn İnş. tabi daha çok yeni. dha önce kotu bi tecrübe yaşamş biri olarak. Allah'ıma bıraktım. O neyi takdir ederse başımız üstüne
Hayirli olsuncanim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaallah 😘

basit kist dedi artık ne demek oluyorsa. kürlerden de korkuyorum. Bir yeri düzeltene kadar başka yeri yıkarsa diye. Sanki içemem gibi geliyor. Sanırım bugün başlayacağım bu hapa. pek bir şey demedi
Tatlim ben sogan kuru yaptim bu ay pazartesi gunu 15 gunum bitiyor bence sende yap kiste falan vok iyi geliyor. Benim yoktu ama yinede tedbir amacli yaptim ben

Aşılamaya başlayamadım arkadaşlar :KK43: kist varmış. Yasmin verdi. Böyle birşey yaşayan oldu mu
Canım benim yıllar yıllar önce çikolata kistim vardı bana da doktorum yasmin vermişti ve kullandıktan sonra kayboldu.
Doktorunun verdiği takibi uygula geçecektir.

Kürler için birşey diyemem Allah korusun herkese iyi gelen başkasına iyi gelmez. Bunları içerken böbrekleri karaciğeri ve diğer organları da düşünmek lazım. Kafana göre bişey yapma. Sen bilirsin yinede.

Canım benim yıllar yıllar önce çikolata kistim vardı bana da doktorum yasmin vermişti ve kullandıktan sonra kayboldu.
Doktorunun verdiği takibi uygula geçecektir.
Adetliyken mi başlamıştın canım. Hiç bişey demediler ya. İçinde 21 tane var. Bitince gel test ver dediler. Ama adet sonu mu şimdi mi başlayacağım bilmiyorum.

Back