- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #5.241
Ben Almanyada oturuyorum canım. Sen neredesin? Burda 7 aşılamaya kadar hakkım var sigorta karşılıyor.
Istanbuldayim canim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Almanyada oturuyorum canım. Sen neredesin? Burda 7 aşılamaya kadar hakkım var sigorta karşılıyor.
Bende 18. Güne kadar yapmadım zaten normalde adet düzensizliği yasıyorum o yuzden gelmiyodur diyodum aynı adet olcak gibi 2 gün sancı cekdim ve kanda 18. Gün 364 dü betahcg insallah sende de vardırYok kuzum ctesiye kdr olmazsam ctesi kan vercem bu ay soz verdim idrar testi yapmamaya suan bol bol dua ediyorum gunlerdir o yuzden dualariniza iyi dilerklerinize cok ihtiyacm var inan gordugun uzere test yapabilecek psikolojide bile degilim mucize olur
Bende 18. Güne kadar yapmadım zaten normalde adet düzensizliği yasıyorum o yuzden gelmiyodur diyodum aynı adet olcak gibi 2 gün sancı cekdim ve kanda 18. Gün 364 dü betahcg insallah sende de vardır
aminnnn teşekrlersağlıklı a gelsin bitanemmmmm
evet sadece adet sancısı gibi sancı karnımda. o kadarBelirtin var mıydı canım testten önce
36 saat sonra diyelim cumartesi.. cumartesi tam o saatte yap. bi de ertesi günü yap. sonrasında da yapabildiğin kadar. ve öncesinde de iğneyi vurulmadan evvel yapabildiğin kdr. benm doktorum söyledi. bi kağıda yazdı günleri. sen de doktoruna sorabilrsnBenim doktorum sadece 36 saat sonrasını söylüyor.
Sizin doktorunuz sonraki günü de vermiş mesela.
Başka arkadaşların doktorları bir sonraki günü de vermiş.
Nasam ben de şansı artırmak için 3 gün peşpeşe mi denesem acaba.
iğneden sonra 14 günü geçtiyse kanda çıkar.ama bence de 16-18 günü gör öyle yap. ve idrardan yaptgına da guvenme. kan tahlili yap. kan tahlili sonuclrı bile hastaneden hastaneye değişiyorBanada doktorum test yap diyor ama cesaretim yok kizlar![]()
kaç gün oldu iğneden sonra?Ama kasiklarimda 5 gundur fln adet sancisi var ha bgn oldm ha olcam gibi
Hadi gözün aydın canım afetin sökülüyor. Aşılaman da hayırlı olsun şimdidenKızlar günaydın. Dün adet leke ile başladı. Sabah kan verdim yeni aşılamaya başlamak için. Tahlil çıkınca tekrar gideceğim bakalım ne diyecek.
nasıl oldun canım? umarım iyisinizdirCanım aşılama benimki. Çatlatma iğnesi itibariyle 3 gün perhiz aşılama günü dahil 3 gün ilişki önerdi
Aşılamaya başlayamadım arkadaşlarHadi gözün aydın canım afetin sökülüyor. Aşılaman da hayırlı olsun şimdiden![]()
Aşılamaya başlayamadım arkadaşlarkist varmış. Yasmin verdi. Böyle birşey yaşayan oldu mu
basit kist dedi artık ne demek oluyorsa. kürlerden de korkuyorum. Bir yeri düzeltene kadar başka yeri yıkarsa diye. Sanki içemem gibi geliyor. Sanırım bugün başlayacağım bu hapa. pek bir şey demediSogan kurude yap istersen. Ne kistiymis kuzum folikul mu? Benim yumurta bi ay catlamamisti hic bisi kullanmadm bir soraki ay yok oldu
Hayirli olsuncanim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaallahcanım teşekkr ederm.. Allah herkese nasip etsn İnş. tabi daha çok yeni. dha önce kotu bi tecrübe yaşamş biri olarak. Allah'ıma bıraktım. O neyi takdir ederse başımız üstüne
Tatlim ben sogan kuru yaptim bu ay pazartesi gunu 15 gunum bitiyor bence sende yap kiste falan vok iyi geliyor. Benim yoktu ama yinede tedbir amacli yaptim benbasit kist dedi artık ne demek oluyorsa. kürlerden de korkuyorum. Bir yeri düzeltene kadar başka yeri yıkarsa diye. Sanki içemem gibi geliyor. Sanırım bugün başlayacağım bu hapa. pek bir şey demedi
Canım benim yıllar yıllar önce çikolata kistim vardı bana da doktorum yasmin vermişti ve kullandıktan sonra kayboldu.Aşılamaya başlayamadım arkadaşlarkist varmış. Yasmin verdi. Böyle birşey yaşayan oldu mu
Kürler için birşey diyemem Allah korusun herkese iyi gelen başkasına iyi gelmez. Bunları içerken böbrekleri karaciğeri ve diğer organları da düşünmek lazım. Kafana göre bişey yapma. Sen bilirsin yinede.basit kist dedi artık ne demek oluyorsa. kürlerden de korkuyorum. Bir yeri düzeltene kadar başka yeri yıkarsa diye. Sanki içemem gibi geliyor. Sanırım bugün başlayacağım bu hapa. pek bir şey demedi
Adetliyken mi başlamıştın canım. Hiç bişey demediler ya. İçinde 21 tane var. Bitince gel test ver dediler. Ama adet sonu mu şimdi mi başlayacağım bilmiyorum.Canım benim yıllar yıllar önce çikolata kistim vardı bana da doktorum yasmin vermişti ve kullandıktan sonra kayboldu.
Doktorunun verdiği takibi uygula geçecektir.