- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #5.281
İgnenin 5. Gununde akinti gelmesi normalmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol ya. Kilo aldırdı mıEvet canim adetin 3. Gunu basladim, bol su tukettim,korkma herkesde olurmus cabucak gidecek goreceksin
Yok yok rahat ol sadece 15gun kullandim zaten,herhangi bir yan etkisi vs de olmadiÇok sağol ya. Kilo aldırdı mı
nasıl oldun canım? umarım iyisinizdir
Selam kızlar biz iyiyiz çok şükür Hafta sonu da hastanede olacağız. Henüz pıhtı düşmeye başlamadı. Bir kısmı zaten rahim tarafından emilirmiş bir kısmı da atılırmış. Süreç uzun, sonrasını da raporla devam ettireceğiz. Umarım sağ salim atlatacağız bu süreci. Sizleri özledim. Napıyosunuz nasılsınız? SaNeM_1985 bebişin nasıl iyi misiniz? Doktora gittin mi? C Capanin Gururu Teyom doktora ne alemde adet oldun mu napıcaksın bu ay? Diğer kızlar sizdeki son gelişmeler neler?LaRisaCca nasıl oldunuz canım. İnşallah problem yoktur.
Kanamalı Lekelenmemi ? Nasıl bir akıntıİgnenin 5. Gununde akinti gelmesi normalmi acaba
Iyi olmanıza çok sevindim canım. Adet oldum ama kist oluşmuş diye aşılama olmayacak. Yasmin hap verdi canım.Selam kızlar biz iyiyiz çok şükür Hafta sonu da hastanede olacağız. Henüz pıhtı düşmeye başlamadı. Bir kısmı zaten rahim tarafından emilirmiş bir kısmı da atılırmış. Süreç uzun, sonrasını da raporla devam ettireceğiz. Umarım sağ salim atlatacağız bu süreci. Sizleri özledim. Napıyosunuz nasılsınız? SaNeM_1985 bebişin nasıl iyi misiniz? Doktora gittin mi? C Capanin Gururu Teyom doktora ne alemde adet oldun mu napıcaksın bu ay? Diğer kızlar sizdeki son gelişmeler neler?
Hayırdır cnm ne pıhtısiSelam kızlar biz iyiyiz çok şükür❤ Hafta sonu da hastanede olacağız. Henüz pıhtı düşmeye başlamadı. Bir kısmı zaten rahim tarafından emilirmiş bir kısmı da atılırmış. Süreç uzun, sonrasını da raporla devam ettireceğiz. Umarım sağ salim atlatacağız bu süreci. Sizleri özledim. Napıyosunuz nasılsınız? SaNeM_1985 bebişin nasıl iyi misiniz? Doktora gittin mi? C Capanin Gururu Teyom doktora ne alemde adet oldun mu napıcaksın bu ay? Diğer kızlar sizdeki son gelişmeler neler?
Beyaz uzayanKanamalı Lekelenmemi ? Nasıl bir akıntı
Hala regli olmadım bende halbuki dr yumurtan çatlamış dedi. Demekki çatlayıncada regli olamıyor bu pcoslar
Asilama olali 7 gun olacak benim karnim cok agriyor ayni adet olacakmis gibi,acaba tutunsun diye kullandigim jel mi neden oluyor
Muhtemelen ilaclarin etkisiAsilama olmadm ama cat ignesinden 1 hafta sonrasiyla bende ayni feci
Ozaman 1 ay en azından ertelendi tedavin. Allah hayırlısını versin kuzum. Zaten bu süreçte çalışman var. Allah zihin açıklığı versin.Iyi olmanıza çok sevindim canım. Adet oldum ama kist oluşmuş diye aşılama olmayacak. Yasmin hap verdi canım.
Canım 1 haftadır hastanede yatıyoruz. Yoğun kanama alanı oldu rahimde ve sol tarafta 8 cm pıhtı oldu. Pıhtının atılmasını bekliyoruz.Hayırdır cnm ne pıhtısi
Yumurtlama akıntısına benziyor tarifinBeyaz uzayan
Yaaaa önemli bisey değildir insAllah niye kanama olmus kiOzaman 1 ay en azından ertelendi tedavin. Allah hayırlısını versin kuzum. Zaten bu süreçte çalışman var. Allah zihin açıklığı versin.
Canım 1 haftadır hastanede yatıyoruz. Yoğun kanama alanı oldu rahimde ve sol tarafta 8 cm pıhtı oldu. Pıhtının atılmasını bekliyoruz.
Yumurtlama akıntısına benziyor tarifin
Subkoryonik hematom canımYaaaa önemli bisey değildir insAllah niye kanama olmus ki
Ben bu ay yumurtlama doneminde birlikte bile olmadim esimle. Madem ara verdik bari kitabina uygun olsun bende umut baglamayayim diye. Boylelikle adet olacakmiyim olmayacakmiyim takintisina girmiyorum. Rabbim daha fazla aratmaz insaallah. Bu sefer tutar umarim. Hazir gida tuketmemeye calis elinden geldiginceİyiyim kuzum ya çok şükür bugünümüze. Bende 5.aşılamayı yaptım çarşamba günü bekliyorum. Bu da tutmazsa doktor tüp tedavisi için konuşacak, onu da 1 kere deneyip bende tedaviyi uzunca bir süre bırakacağım. Allah büyük nasipse olur.
Ara vermek iyi oluyor insan kafasını boşaltıyor..
Hic belli olmaz dr yi goren yapistirirBenim ki tıp doktorluğu değil. Dövmezler beni
Evet canim normal. Ben o kadar akinti gordum ki hamileyim galiba dedim. Ama 12. Gun adet oldumİgnenin 5. Gununde akinti gelmesi normalmi acaba
Hayırlısı olsun canım. İnşallah tutar kısmet artık. Bol sebze meyveye tam gaz devam.Ben bu ay yumurtlama doneminde birlikte bile olmadim esimle. Madem ara verdik bari kitabina uygun olsun bende umut baglamayayim diye. Boylelikle adet olacakmiyim olmayacakmiyim takintisina girmiyorum. Rabbim daha fazla aratmaz insaallah. Bu sefer tutar umarim. Hazir gida tuketmemeye calis elinden geldigince