• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nasıl oldun canım? umarım iyisinizdir
LaRisaCca LaRisaCca nasıl oldunuz canım. İnşallah problem yoktur. :KK200: :KK200:
Selam kızlar biz iyiyiz çok şükür❤️ Hafta sonu da hastanede olacağız. Henüz pıhtı düşmeye başlamadı. Bir kısmı zaten rahim tarafından emilirmiş bir kısmı da atılırmış. Süreç uzun, sonrasını da raporla devam ettireceğiz. Umarım sağ salim atlatacağız bu süreci. Sizleri özledim. Napıyosunuz nasılsınız? SaNeM_1985 SaNeM_1985 bebişin nasıl iyi misiniz? Doktora gittin mi? C Capanin Gururu Teyom doktora ne alemde adet oldun mu napıcaksın bu ay? Diğer kızlar sizdeki son gelişmeler neler?

Selam kızlar biz iyiyiz çok şükür❤️ Hafta sonu da hastanede olacağız. Henüz pıhtı düşmeye başlamadı. Bir kısmı zaten rahim tarafından emilirmiş bir kısmı da atılırmış. Süreç uzun, sonrasını da raporla devam ettireceğiz. Umarım sağ salim atlatacağız bu süreci. Sizleri özledim. Napıyosunuz nasılsınız? SaNeM_1985 SaNeM_1985 bebişin nasıl iyi misiniz? Doktora gittin mi? C Capanin Gururu Teyom doktora ne alemde adet oldun mu napıcaksın bu ay? Diğer kızlar sizdeki son gelişmeler neler?
Iyi olmanıza çok sevindim canım. Adet oldum ama kist oluşmuş diye aşılama olmayacak. Yasmin hap verdi canım.

Selam kızlar biz iyiyiz çok şükür❤ Hafta sonu da hastanede olacağız. Henüz pıhtı düşmeye başlamadı. Bir kısmı zaten rahim tarafından emilirmiş bir kısmı da atılırmış. Süreç uzun, sonrasını da raporla devam ettireceğiz. Umarım sağ salim atlatacağız bu süreci. Sizleri özledim. Napıyosunuz nasılsınız? SaNeM_1985 SaNeM_1985 bebişin nasıl iyi misiniz? Doktora gittin mi? C Capanin Gururu Teyom doktora ne alemde adet oldun mu napıcaksın bu ay? Diğer kızlar sizdeki son gelişmeler neler?
Hayırdır cnm ne pıhtısi

Iyi olmanıza çok sevindim canım. Adet oldum ama kist oluşmuş diye aşılama olmayacak. Yasmin hap verdi canım.
Ozaman 1 ay en azından ertelendi tedavin. Allah hayırlısını versin kuzum. Zaten bu süreçte çalışman var. Allah zihin açıklığı versin.
Hayırdır cnm ne pıhtısi
Canım 1 haftadır hastanede yatıyoruz. Yoğun kanama alanı oldu rahimde ve sol tarafta 8 cm pıhtı oldu. Pıhtının atılmasını bekliyoruz.
Yumurtlama akıntısına benziyor tarifin

Ozaman 1 ay en azından ertelendi tedavin. Allah hayırlısını versin kuzum. Zaten bu süreçte çalışman var. Allah zihin açıklığı versin.

Canım 1 haftadır hastanede yatıyoruz. Yoğun kanama alanı oldu rahimde ve sol tarafta 8 cm pıhtı oldu. Pıhtının atılmasını bekliyoruz.

Yumurtlama akıntısına benziyor tarifin
Yaaaa önemli bisey değildir insAllah niye kanama olmus ki

İyiyim kuzum ya çok şükür bugünümüze. Bende 5.aşılamayı yaptım çarşamba günü bekliyorum. Bu da tutmazsa doktor tüp tedavisi için konuşacak, onu da 1 kere deneyip bende tedaviyi uzunca bir süre bırakacağım. Allah büyük nasipse olur.
Ara vermek iyi oluyor insan kafasını boşaltıyor..
Ben bu ay yumurtlama doneminde birlikte bile olmadim esimle. Madem ara verdik bari kitabina uygun olsun bende umut baglamayayim diye. Boylelikle adet olacakmiyim olmayacakmiyim takintisina girmiyorum. Rabbim daha fazla aratmaz insaallah. Bu sefer tutar umarim. Hazir gida tuketmemeye calis elinden geldigince 😘

Ben bu ay yumurtlama doneminde birlikte bile olmadim esimle. Madem ara verdik bari kitabina uygun olsun bende umut baglamayayim diye. Boylelikle adet olacakmiyim olmayacakmiyim takintisina girmiyorum. Rabbim daha fazla aratmaz insaallah. Bu sefer tutar umarim. Hazir gida tuketmemeye calis elinden geldigince 😘
Hayırlısı olsun canım. İnşallah tutar kısmet artık. Bol sebze meyveye tam gaz devam.😍😍😍

LaRisaCca LaRisaCca o haliyle benimle
Ugrasiyor kizlar ama ben hala cesaretimi toplayip kan veremedim. Ah tup bebek vs yapanlar nasil
Kan verebiliyor dusunuyorum suan. Benim zaten eskiden beri olumsuz olcak diye kacinma huyum vardir simdi iyice nuksetti napicam bilmiyorum. Sanki negatif olsa dunyanin sonu mu degil. Allah once saglik versin ama bilmiyorum burda cat ignesinden sonra 18. Ve 20.gunlerde bile regl
Olanlari okudum.

Back