- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
- 658
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #5.221
Yok canım bende olamadım ve hiçte olcakmışım gibi durmuyoolite sen ne yaptın canım. Adet belirtilerim var ama olmadım hala. Umarım hafta sonuna uzamaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım bende olamadım ve hiçte olcakmışım gibi durmuyoolite sen ne yaptın canım. Adet belirtilerim var ama olmadım hala. Umarım hafta sonuna uzamaz
Benim doktorum sadece 36 saat sonrasını söylüyor.iğneden tam 36 saat sonra girdik. cumartesi aksamıydı. cumartesi ve pazarı değerlendirdik. zaten doktor söylüyor günlerini..
kuzum 24 Eylül Son adet tarihim. Ardından femara ve çatlatma iğnesi oldum. 4 Ekimde iğne tarihim. 22Ekimde de kanda tahlilde çıktı. bikaç gün önce de çıkabilirdi sonuç ama ben erken öğrenmek istemedm. tam 4 hafta yani 28 günü tamamladım yaptım tahlili. doktorum da öyle söylemişti erken yapma demişti filan. öyle yani
Kaç gün oldu Bugün canım ?Banada doktorum test yap diyor ama cesaretim yok kizlar
Kaç gün oldu Bugün canım ?
Ayyy çıkar vallahi yapsana canım.Adet sancin gibi bir
Igneyle 17 igne sonrasi 16 cnm
Ayyy çıkar vallahi yapsana canım.
Adetle gebelik belirtisi aynı hemen hemen. Hadi inşallah güzel haberi ver bize. Bir hamiş daha ekleyelim listeye. Ben dayanamaz yaptım valla. Varmı evde testin?Ama kasiklarimda 5 gundur fln adet sancisi var ha bgn oldm ha olcam gibi
Adetle gebelik belirtisi aynı hemen hemen. Hadi inşallah güzel haberi ver bize. Bir hamiş daha ekleyelim listeye. Ben dayanamaz yaptım valla. Varmı evde testin?
Ay hadi inşallah canım yüzün gülsün bu ay çok heyecanlandım bak şimdi. Umarım hayırlı haberler ile gelirsin.Yok kuzum ctesiye kdr olmazsam ctesi kan vercem bu ay soz verdim idrar testi yapmamaya suan bol bol dua ediyorum gunlerdir o yuzden dualariniza iyi dilerklerinize cok ihtiyacm var inan gordugun uzere test yapabilecek psikolojide bile degilim mucize olur
Ay hadi inşallah canım yüzün gülsün bu ay çok heyecanlandım bak şimdi. Umarım hayırlı haberler ile gelirsin.
Zorlu bir süreç gerçekten. Ben de 5. aşılamamı yaptırdım dün. Nasıl olacak bilmiyorum.
Yok be canım herşey normal testler rahim filmleri aklına ne gelirse. Doktor hayret ediyor nasıl olmaz diye. Dedim içimden Allahın bileceği iş diye . Sebepsiz deniyor işte..Ay insallah hayirli haberler alirsin canim benim var miydi herhangi bir sorununuz?
Yok be canım herşey normal testler rahim filmleri aklına ne gelirse. Doktor hayret ediyor nasıl olmaz diye. Dedim içimden Allahın bileceği iş diye . Sebepsiz deniyor işte..
Canım aşılama benimki. Çatlatma iğnesi itibariyle 3 gün perhiz aşılama günü dahil 3 gün ilişki önerdiMerhabalar LaRisaCca ,
İğneden 36 saat sonra ilişki, sonrasındaki 3 gün de mi ilişki önerdi doktorunuz?
Yani iğneden sonra 4 gün peşpeşe ilişki öyle mi?
Benim doktorum sadece 36 saat sonrasında yeterli dedi ama. Nasıl açıklamıştı doktorunuz size?
Bu da tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz onuda deneyip olmazsa tedavileri bırakacağım bir süre. Kısmet artık.Tup deneseniz kuzum bu kadar asilama masrafina tup yaparsiniz aslinda
Bu da tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz onuda deneyip olmazsa tedavileri bırakacağım bir süre. Kısmet artık.
Kizlar bende bu ay çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var ama adet sancılarım başladı ve bugün test yaptım negatif moralim çok bozuk
Şu an için öncekilerden farkı yok benimkinin zaten hep sancılı olurBu igne sancilarimizi
Arttiriyo bence ben boyle olmazdim bu kdr fenayim cok
Ben Almanyada oturuyorum canım. Sen neredesin? Burda 7 aşılamaya kadar hakkım var sigorta karşılıyor.Nerede oluyorsun tedavini canimm