Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canımm hayırlı olsun. Ben 3 ay klomen + çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ancak benim problemim spermlerin tüplere yetişmesiyle ilgili olduğundan sonuç alamadık bu yüzden aşılamaya geçtik. Klomen tedavisi 6aylık bir tedavi ve sabır gerektiriyor.Aşılamanın çok benzeri. Buradaki tek fark çatlatma iğnesini vurulduktan 32-40. saat aralığında (yumurta 24 saat canlı kalabildiği için aynı gün de olur. Hatta önceden birliktelik olur da yumurta çatladığında sperm onu bekliyorsa bu da verimi arttırır. Sperm içerde 48 saat canlı kalabiliyor) birlikteliği sen evde sağlıyorsun. Aşılamada ise özel bir boru yardımıyla laboratuvarda yıkanmış sperm tüplere en yakın yere doktor tarafından bırakılıyor. Klomen çok etkili bir yumurta geliştirici. Ben adetin 3. günü kullanmaya başlayıp 1 hafta sonra kontrole gidiyordum veyumurta durumuna göre çatlatma iğnesi vuruluyordum. Çatlatma iğnesinden 1 gün önce birliktelik sonra ise3 gün boyunca birliktelik sonraki süreçte gün aşırı değerlendiriyorduk. Dediğim gibi ben 3 ay denedim ama başka sebeplerden dolayı verim alamadım. Umarım sen alırsın A archi88 :KK36: :KK5:

Kızlar bu aralar soğuk aldım boğazlarım kaşınıyor halsizlik hapşurma burun akıntısı var. İlaçta kullanmak istemiyorum. Nasıl atlatıcam eşimde aynı benim gibi 😔

Kızlar bu aralar soğuk aldım boğazlarım kaşınıyor halsizlik hapşurma burun akıntısı var. İlaçta kullanmak istemiyorum. Nasıl atlatıcam eşimde aynı benim gibi 😔
Kuzum bolca ılık birşeyler tüket, dinlen,kendini sıcak tut, yoğurt ye bol bol direncin artar

"İnşallah ya. Yarın için ilişki dedi. Bilginiz var mı çatlatma iğnesi daha sonra mı olacak. Sizin de ilk mi?
Canım eğer aşılama yapıyorsan ve aşılaman olduysa çatlatma iğnesi oldun demektir. Bir daha olmayacaksın. Artık sana aynı gün için ilişki ertesi günlerde gün aşırı ilişki önerecektir

Çatlatma iğnesi alındı ama henüz vurulmadım. Diğer iğneleri yapıyorum. Yarın tekrar gel dediler. Bakalım ne olacak.
Anladım şuan yumurta takibi yapıyorsunuz istenen olgunluğa gelince çatlatma olacak. Ben aşılamadan sonraki 8. gündeyim. Gonal f 450 kullandım. Sen ne kullanıyorsun canım

Çok teşekkür ederim. Benim de 3 yumurtam olmuş. Sanırım yarın yaparlar çatlatma iğnesini. Hakkını helal et çok soru sordum
aaa aşk olsun kuzum biz buraya sohbet edelim birbirimizden birşeyler öğrenelim diye geliyoruz , 3 yumurta çok ideal eğer eşinin de spermiyogramı normal ise şansın yüksek inşallah. Umarım ikimiz de pozitif i görürüz :KK19: :KK36:

X