- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.201
Durumdan haberdar et muhakkak merak ederimSabah kan verdim canım. Şimdi doktorla görüşmeyi bekliyorum. Bhcg 0 :) sekreter diyor ki iyi metin karşıladın. Haftasonu 2 gün bayağı kötü geçti ondandır dedim.
Canım hayır iğne yaptığın günü sayma. ertesi gün 1. gündür. Hadi inşallah doğum günü hediyen olurlar. Ben de yüksek ihtimalle allah nasip ederse doğum günümde anne olacağımben doğum günümde anne olup olmayacağımı öğreneceğim
cumartesi günü vuruldum ne zaman test yapmaya başlayayım? rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnCanım hayır iğne yaptığın günü sayma. ertesi gün 1. gündür. Hadi inşallah doğum günü hediyen olurlar. Ben de yüksek ihtimalle allah nasip ederse doğum günümde anne olacağım
Üstüne 15 gün say.cumartesi günü vuruldum ne zaman test yapmaya başlayayım? rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
ÖNCESİNDE YAPSAM OLMAZ MI? ben 11. günden yapanları okumuştum. yani kan testi yapcam zaten ben idrar değil idararı da yapcam daAdetinin geçmesini bekle canım
Malesef ben hamile olmadığımı öğrendim doğumgunumde,umarım sen güzel haberler alırsın..ben doğum günümde anne olup olmayacağımı öğreneceğim
umarım en kısa zamanda sizde hamile kalırsınızMalesef ben hamile olmadığımı öğrendim doğumgunumde,umarım sen güzel haberler alırsın..
3. Günde başladım 5 gün kullandım bugün gittim doktor kullanma artık dediCanım adetin kaçıncı gününde başladın kullanmaya
Canım daha 4 günün var doktor gelişime göre dozu arttırabilir.3. Günde başladım 5 gün kullandım bugün gittim doktor kullanma artık dedi
Normal yani dimi yumurtanın şuanki boyuCanım daha 4 günün var doktor gelişime göre dozu arttırabilir.
Arkadaslar bende 4 aylik evliyim esimle cocuk istiyoruz hic kornmadik bu bahsettiginiz catlatma ignesi falan ne zaman oluyor anlatirmisinizMerhaba cnm bende eylülün 17si hasta olmazsa yine klomen ve ovitrelle kullanacagim bu seferde olmazsa birdaha doktora gitmeyeceğim inşallah hasta olmamda hiçbirine gerek kalmaz ya
canım ben klomen kullandığımda 18 mm e geliyordu 5 gün içinde. Bilemiyorum ki doktor hangi dozda ne uygun gördü tedavi şekli nedirNormal yani dimi yumurtanın şuanki boyu
Anladım teşekkür ederim ben zaten günde 1 tane kullandım dozu az olduğu için de olabilir belkicanım ben klomen kullandığımda 18 mm e geliyordu 5 gün içinde. Bilemiyorum ki doktor hangi dozda ne uygun gördü tedavi şekli nedir
yüksek ihtimalle kuzucum inşallah bu ay gebe kalırsınAnladım teşekkür ederim ben zaten günde 1 tane kullandım dozu az olduğu için de olabilir belki
Canım henüz çok erken sabırlı olmaya çalış :) fakat çatlatma iğnesini doktorun yumurta gelişimine göre belirleyecektir. Kafamıza göre bir zaman belirleyemiyoruzArkadaslar bende 4 aylik evliyim esimle cocuk istiyoruz hic kornmadik bu bahsettiginiz catlatma ignesi falan ne zaman oluyor anlatirmisiniz