Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sevgili anne olan arkadaşlarım,
Sizce 6. hafta muhtemel oluşacak çatların önlenmesi adına kullanılması gereken kremler için erken mi ?
Ben her duştan sonra JOHNSON'S BABY bebek yağı sürüyorum. n11 den lierac phytolastil jel 400 ml sipariş ettim. onu da kullanmaya başlayacağım. Çatlamaktan korkuyorum. :KK43:

Sevgili anne olan arkadaşlarım,
Sizce 6. hafta muhtemel oluşacak çatların önlenmesi adına kullanılması gereken kremler için erken mi ?
Ben her duştan sonra JOHNSON'S BABY bebek yağı sürüyorum. n11 den lierac phytolastil jel 400 ml sipariş ettim. onu da kullanmaya başlayacağım. Çatlamaktan korkuyorum. :KK43:
vala cok fikrim yok cnm hamilelikten ziyade benim vucudumda zaten hep catlak vardi kilo alip vermeden kaynaklı cokta rahatsız degilim ben bu catlak mevzuusudan goze batmıyor badem yagi önermişti o zmn sağlık ocagindaki ebe ona da tüylenme yapio deidler ama bilmiorum
Ederim tabi. Ya inşallah hepimize çok uğraştırmadan, yormadan nasip eder Allah bebişlerimizi 😊
Amiiiinnn insAllah cnm

vala cok fikrim yok cnm hamilelikten ziyade benim vucudumda zaten hep catlak vardi kilo alip vermeden kaynaklı cokta rahatsız degilim ben bu catlak mevzuusudan goze batmıyor badem yagi önermişti o zmn sağlık ocagindaki ebe ona da tüylenme yapio deidler ama bilmiorum

Amiiiinnn insAllah cnm
Canım badem yağı mevzusu şöyleymiş. Zaten hamilelikte ufak bir tüylenme oluyormuş badem yağı ise bunu biraz daha arttırıyormuş hatta kellikte hazırlanan ilaçlarda badem yağı kullanılırmış. Ama gebelikte oluşan tüyler doğumdan sonra dökülüyor diyorlar. Ya lierac ı çok övüyorlar o yüzden aldım. dur bakalım yaşayıp görecez :)

Canım badem yağı mevzusu şöyleymiş. Zaten hamilelikte ufak bir tüylenme oluyormuş badem yağı ise bunu biraz daha arttırıyormuş hatta kellikte hazırlanan ilaçlarda badem yağı kullanılırmış. Ama gebelikte oluşan tüyler doğumdan sonra dökülüyor diyorlar. Ya lierac ı çok övüyorlar o yüzden aldım. dur bakalım yaşayıp görecez :)
Hadi bklm dene insAllah faydasi olur 😉😍

Arkadaşlar selam :oops: gece saat 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve yarın aşılama yaptıracağım. Hadi!!! Eylül ayı çatlatma iğnesi olanlar ve anne adayları deneyimlerimizi paylaşalım.
13 aydır deniyoruz. Son aylarda 3 ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi denedim fakat tutmadı. Sonra hsg çekildim. Tüpler açık ve eşimin spermiyogramı iyi çıktı. 2-3 ay doğal yolla olacağını bekleyerek dinlendik fakat yine olmayınca. aşılamaya karar verdik. Adetimin 3. günü gonal f 450 kullanmaya başladım, 1 hafta süreyle. Yumurtalarım gelişmişti ve çatlatma iğnesi vurduk. yarını sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum. Sizde durumlar nasıl ?:KK36:
Ben de 5 gün femara kullandım yumurtalarım 10 mm olmuş normal mi sizce yoksa sizinki mi erken gelişmiş

Kocaman catlamayan yumurtam varmıs korktugum basıma geldı dkont ılacı verdı buay cok moralım bozuk

Eklentiler

• B3321788-B601-4F09-96CA-FD6581D42D90.jpeg
    B3321788-B601-4F09-96CA-FD6581D42D90.jpeg
    90,8 KB · Görüntüleme: 53
X