- 16 Eylül 2019
- 1.214
- 2.323
- 31
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.241
ne kullanıyorsun peki benimde çok yakın arkadasim aynı apartmandayiz oda bunun için tedavii görüyor onunki 18 cikmisti bu yukseklik yumurtanin catlamamasina sebeb çünküaşırı derecede yüksek biliyorum normal kadınlara oranla 4 katı kadar. normalde kadınlar 5 pcolularda 10 bende 20 küsür. ilaç kullanıyorum
darısı sana inşallah canımolsun kötü günler geride kaldı öyle düşünün
Benmki baya pihtili kanama adete dondu. Bu ayda olmadi hayirlisi artk gelecek aya napalim allah ne zaman dilerse o zaman olurcanım kan testi yap eğer negatif çıkarsa gebe değilsindir
inşallahdarısı sana inşallah canım
cycle progynavia mı böyle bir ilaçtı. zaten normal yolla çatlama imkanı yok o yüzden ovitrelle vuruldumne kullanıyorsun peki benimde çok yakın arkadasim aynı apartmandayiz oda bunun için tedavii görüyor onunki 18 cikmisti bu yukseklik yumurtanin catlamamasina sebeb çünkü
evet insalalh catlamistir kaç yumurta vardi peki bide doktorun kesin catlar dedimi kacinci gün bugüncycle progynavia mı böyle bir ilaçtı. zaten normal yolla çatlama imkanı yok o yüzden ovitrelle vuruldum
dün 36.5 saatte çok şiddetli ağrım oldu karnım şişti sağda 1 tane oldu. sağ kasığım ağrıdı. cumartesi vuruldum ilk günü saymayın dediler 2. gün oluyor. siz test yaptınız mı?evet insalalh catlamistir kaç yumurta vardi peki bide doktorun kesin catlar dedimi kacinci gün bugün
evet o agri bendede solda olmuştu çünkü benim yumurta soldaydi 1 taneydi benmde evde test yaptim 9. 11.13. gün ama negatif cikti yarın kan vericem bakalimdün 36.5 saatte çok şiddetli ağrım oldu karnım şişti sağda 1 tane oldu. sağ kasığım ağrıdı. cumartesi vuruldum ilk günü saymayın dediler 2. gün oluyor. siz test yaptınız mı?
inşallah kanda pozitif çıkar rabbim fırsat versin sizeevet o agri bendede solda olmuştu çünkü benim yumurta soldaydi 1 taneydi benmde evde test yaptim 9. 11.13. gün ama negatif cikti yarın kan vericem bakalim
Dr da ıcebılırsın dedı cnm ıns faydalı gelır dr a ılac ıstemedıgımı soyledım artık yumurtaları normal takıp edıcek keske hıc kullanmasaydım kendı kendıme hamıle kalırdım en azından belkı bunyemı bozduCanım içebilirsin aynı anda problem olmaz
an amin cumlemizeeee isteyen bekleyen herkese içinde de bana insallahhhhinşallah kanda pozitif çıkar rabbim fırsat versin size
Lh kaç olması lazım canım. Benim. 4.18 çıktı bugün.adetin kacinci gunu verdiniz bu tahlili
tatlim fsh kac ona göre orantili olması grekirLh kaç olması lazım canım. Benim. 4.18 çıktı bugün.
O da 5.81 canım.tatlim fsh kac ona göre orantili olması grekir
Olite'nin de benimle aynıydı canım. 14.gündü. O da haftasonu regl oldu.canım senin kacinci gününolite
yok canim gayt güzel degerler benim arkdasinki fsh 6 lh 18 ve burdaki diğer arkdsdin 20 kusurlerde senin degerlerin gayet guzel canimO da 5.81 canım.
ay oldumu inşallah sende oda ekimden güzel haberler verirsinzOlite'nin de benimle aynıydı canım. 14.gündü. O da haftasonu regl oldu.