-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.221
bende 4 aylık evliyim ama pco olduğu için ve lh yüksekliği olduğu için doktorum söyledi bende kabul ettim öyle başladık adetimin 5. günü klomene başladım 5 gün kullandım sonra cumartesi çatlatma iğnesi vuruldumArkadaslar bende 4 aylik evliyim esimle cocuk istiyoruz hic kornmadik bu bahsettiginiz catlatma ignesi falan ne zaman oluyor anlatirmisiniz
ben bu ay hamile kalırsam bebek kaç haftalık diyecekler iğnenin vurulmasını mı esas alıyorlar yoksa en son adet gününü mü?Canım henüz çok erken sabırlı olmaya çalış :) fakat çatlatma iğnesini doktorun yumurta gelişimine göre belirleyecektir. Kafamıza göre bir zaman belirleyemiyoruz
Yasmın verdı onu kullanırken sogan suyu yapsam kıst ıcın ıyı olurmu sence ıkısı agar gelırmıAma canımızı sıkmayacaktık canım buna hazırlıklıydık bekliyorduk. Hepberaber atlatacağız bu günleri inşallah
Benm doktorum bakti kistim falan yokmus oyle soyledi 2 defa bakti hatta. Simdi ben istesem o igneleri kullanabilirmiyim doktoruma desem bide nereden vuruluyor o ignelerbende 4 aylık evliyim ama pco olduğu için ve lh yüksekliği olduğu için doktorum söyledi bende kabul ettim öyle başladık adetimin 5. günü klomene başladım 5 gün kullandım sonra cumartesi çatlatma iğnesi vuruldum
Ya bide konuyla alakasi yok ama bugun benm adet gunumdu oldumda ama fun kahve lekelenmrm oldu ilkkez oldu. Bugun kirmiziya cevirdi acaba hamilelik riskim hala varmidir yani hamile olabilirmiyim bu ustune gorme dedikleri mevzu varyaCanım henüz çok erken sabırlı olmaya çalış :) fakat çatlatma iğnesini doktorun yumurta gelişimine göre belirleyecektir. Kafamıza göre bir zaman belirleyemiyoruz
lh degeriniz kaç geçmiş olsun rabbim kısa zamanda bir evlat nasip etsin bende klomen ve catlatma ignesi oldum bugün 14.gunumbende 4 aylık evliyim ama pco olduğu için ve lh yüksekliği olduğu için doktorum söyledi bende kabul ettim öyle başladık adetimin 5. günü klomene başladım 5 gün kullandım sonra cumartesi çatlatma iğnesi vuruldum
Son adet tarihinin ilk günü kuzucumben bu ay hamile kalırsam bebek kaç haftalık diyecekler iğnenin vurulmasını mı esas alıyorlar yoksa en son adet gününü mü?
açıkçası bilmiyorum ama kanamanız olduysa sanmıyorum siz yinede bir test yapın istersenizYa bide konuyla alakasi yok ama bugun benm adet gunumdu oldumda ama fun kahve lekelenmrm oldu ilkkez oldu. Bugun kirmiziya cevirdi acaba hamilelik riskim hala varmidir yani hamile olabilirmiyim bu ustune gorme dedikleri mevzu varya
Canım içebilirsin aynı anda problem olmazYasmın verdı onu kullanırken sogan suyu yapsam kıst ıcın ıyı olurmu sence ıkısı agar gelırmı
o zaman öğrenirsem 1 aylık falan hamileyim diyeceğim insanlara çok umutluyum ben ya hani hissedersin diyorlar ya sanki hissediyorumSon adet tarihinin ilk günü kuzucum
canım kan testi yap eğer negatif çıkarsa gebe değilsindirYa bide konuyla alakasi yok ama bugun benm adet gunumdu oldumda ama fun kahve lekelenmrm oldu ilkkez oldu. Bugun kirmiziya cevirdi acaba hamilelik riskim hala varmidir yani hamile olabilirmiyim bu ustune gorme dedikleri mevzu varya
Bunun da bir belirti olduğunu söylüyorlar inşallah gebesindir :)o zaman öğrenirsem 1 aylık falan hamileyim diyeceğim insanlara çok umutluyum ben ya hani hissedersin diyorlar ya sanki hissediyorum
27,48 çok teşekkür ederim amin cümlemize inşallahlh degeriniz kaç geçmiş olsun rabbim kısa zamanda bir evlat nasip etsin bende klomen ve catlatma ignesi oldum bugün 14.gunum
sen hissetmiş miydin? inşallahBunun da bir belirti olduğunu söylüyorlar inşallah gebesindir :)
adetin kacinci gunu verdiniz bu tahlili27,48 çok teşekkür ederim amin cümlemize inşallah
3. günü verdimadetin kacinci gunu verdiniz bu tahlili
hayır canım 13 ay boyunca hep gebelik belirtileri taşıyıp sonra negatif görünce çok korkmuştum.sen hissetmiş miydin? inşallah
çok cikmis doktor ne dedi bunun icin baya yüksek3. günü verdim
aşırı derecede yüksek biliyorum normal kadınlara oranla 4 katı kadar. normalde kadınlar 5 pcolularda 10 bende 20 küsür. ilaç kullanıyorumçok cikmis doktor ne dedi bunun icin baya yüksek
olsun kötü günler geride kaldı öyle düşününhayır canım 13 ay boyunca hep gebelik belirtileri taşıyıp sonra negatif görünce çok korkmuştum.