Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim adınıza kendiliğinden çatladı yumurtam demekli Rabbim nasıp etmedi demekki daha zamanı var çok etkileniyorm ben ya çok ağladım adette olmadım ama iki kere test yaptm ckmadı

Çatlama olduktan kaç gün snra hamilelik oluşuyor biliyormusun bunu

Çatlamadan sonra yumurtanın rahme gelmesi 8 günü buluyor canım

benimde bugün iğne gününü saymassak 14.gun igneyi sayarksak 15 oliuor
Canım , bana doktor aşılamadan 2 hafta sonra test yapmamı söylemişti. Burda aşırı gaza gelerek yapmıştım :) aşılamadan sonraki 18. gün adet tarihimdi. Bekleyemedim :)

Canım , bana doktor aşılamadan 2 hafta sonra test yapmamı söylemişti. Burda aşırı gaza gelerek yapmıştım :) aşılamadan sonraki 18. gün adet tarihimdi. Bekleyemedim :)
asilamadan 2 hafta sonra ignenin 18. gunune denk geliyor ozaman benim 16 eylulde 1 tane soda 22mm yumurtam vardi doktor hnerdeyde catlayacak demisti ogun oglden once 11.00 da ignemi vuruldum zaten hergün degerlendirdik ignegunu ile beraber 2 gün çok fazla kasik ağrım olmustu sonra gecti son 1 haftadir kasik agrilarim batmalarim özellikle artti son 3 gecedir akşam 9 da yatağa giriyorum hiç o saatte uykum gelmez mesela goguslerim hala uclari dehset sizloyor dolgimlastirlar iğneden sonra ki 9. gün tamamen cizgi gecmisti 11.13.gun yaptim negatif gibi biseydi ama ışığa tutunca gölge gibi cizgi gordum dunkinde bilmiyorum inslalh vardir da kucuktr diye cikmiyodur yarın kan verecegim

Zaten bıkacaydır yumurtlama sıkıntım var ara vermıs gıbı oldum buay da olmazsa bıdahakı aya asılama ıcın unv ye gıdıcem yanı klomen de ıstemıyorum buay bana ıyı gelmıyor demekkı kayıp yasayıp gormek cok daha zor allahım herkese versın hormon tahlılı ıster belkı belkı kıstı atmısımdır bakalım korkutucu olumsuz seylerı duymaktan da yoruldum

Kizlar bugun yine kan verdim 88 olmus sonuc. 2 gun snra 23 ten 88 e cikmis ama hala baya baya adet agrisi cekiyorum
masAllah cnm sağlıkla ilerlesin inşAllah
Kızlar benim bugün iğnede 2. Günüm ama çok şiddetli sağ kasığımda ağrı hissediyorum. İğne vurulalı 36.5 saat oldu ondan dolayı mı sizde nasıl olmuştu?
catlama oldugu icin snrm agrin cnm

Cnm iyi düşünelim iyi olsun insAllah hersey yolundadir sağlıkla bi an once gelir bebegin

Herkese merhaba, bi süredir yazdıklarınızı okuyordum ben. Bu ay ilk defa klomen kullandım, bu sabahki kontrolde adetin10. Günü 14mm ve 15 mm iki yumurta geliştigini söyledi doktor. Çarşamba günü tekrar çağırdı, büyük ihtimalle iğne gününü o zaman söyleyecek. Adetin 10. Günü için yumurta gelişimi iyi mi sizce?

Günaydınnnn kızlar ovu testim dun artik iyice siliklesti dünü çatlamış varsaydım artik dünü degerlendiremedik gece köyden gec döndük eve yorulmuşum bi de üşümüştum gaz vardi karnim sisti kasik agrisi derken degerlendrmedk bugun sabahi değerlendirdik bklm hayrlisi bugün kasiklarimda hafif ağrı var, göğüs uçlarımın hassaslastgini hissettim snrm catlama oldugu icin oldu bi kac gun sonra yeniden ovu testi yapicam bklm koyulasma olacak mi yine

Kızlar ilişki aradini acinca ozelliklr regl den somra sizde de vajjnal darlık oluyor mu reglden sonra kac kez iliskiye girdik ama bu ay hala uzun süre ara vermisiz gibi his var

Bence cok iyi çarşambaya en kotu 17-19 arasi olur yumurtalarin gunde 2mm büyüdüğünü varsayarsakk insAllah hayırlısyla nasip olur catlamadan once ilişki onerdi mi peki cnm

Canım klomen kullandığımda bu belirtilerin aynısı bende de oluyordu. Testi ışığa tutup içinde çizgi var mı diye görmeye çalışıyordum.Ama negatif çıkıyordu. Gebe olmanı şuan, çok isterim. Ama gerçekten çatlatma iğnesi ve kullandığımız ilaçlar gebelikle birebir belirtiler yapıyor. Lütfen herşeye hazırlıklı ol. Üzülmen beni de çok üzer

Dur bakalım ne diyecek doktorun. Aşılama düşündüğünü ilet bakalım önerisi ne olacak

Canım bence sen kendini kasıyosun ondan

Bence cok iyi çarşambaya en kotu 17-19 arasi olur yumurtalarin gunde 2mm büyüdüğünü varsayarsakk insAllah hayırlısyla nasip olur catlamadan once ilişki onerdi mi peki cnm

Amin hepimize inşallah. Evet doktor ilişkiye normal seyrinizde devam edin dedi.

Aynı his bende de oluyordu. İnsan canı istediği için yapınca yeterince ıslanabiliyor da görev olunca yeterli ıslaklık olmuyor bu yüzden de dar gibi hissediyoruz
Aynen olabilir haklsn vala aslında ıslanıyorm ama tabiki çok istekli olup spontane gelisen iliskilerdeki gibi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…