Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar bende 4 aylik evliyim esimle cocuk istiyoruz hic kornmadik bu bahsettiginiz catlatma ignesi falan ne zaman oluyor anlatirmisiniz
bende 4 aylık evliyim ama pco olduğu için ve lh yüksekliği olduğu için doktorum söyledi bende kabul ettim öyle başladık adetimin 5. günü klomene başladım 5 gün kullandım sonra cumartesi çatlatma iğnesi vuruldum

Canım henüz çok erken sabırlı olmaya çalış :) fakat çatlatma iğnesini doktorun yumurta gelişimine göre belirleyecektir. Kafamıza göre bir zaman belirleyemiyoruz
ben bu ay hamile kalırsam bebek kaç haftalık diyecekler iğnenin vurulmasını mı esas alıyorlar yoksa en son adet gününü mü?

bende 4 aylık evliyim ama pco olduğu için ve lh yüksekliği olduğu için doktorum söyledi bende kabul ettim öyle başladık adetimin 5. günü klomene başladım 5 gün kullandım sonra cumartesi çatlatma iğnesi vuruldum
Benm doktorum bakti kistim falan yokmus oyle soyledi 2 defa bakti hatta. Simdi ben istesem o igneleri kullanabilirmiyim doktoruma desem bide nereden vuruluyor o igneler

Canım henüz çok erken sabırlı olmaya çalış :) fakat çatlatma iğnesini doktorun yumurta gelişimine göre belirleyecektir. Kafamıza göre bir zaman belirleyemiyoruz
Ya bide konuyla alakasi yok ama bugun benm adet gunumdu oldumda ama fun kahve lekelenmrm oldu ilkkez oldu. Bugun kirmiziya cevirdi acaba hamilelik riskim hala varmidir yani hamile olabilirmiyim bu ustune gorme dedikleri mevzu varya

lh degeriniz kaç geçmiş olsun rabbim kısa zamanda bir evlat nasip etsin bende klomen ve catlatma ignesi oldum bugün 14.gunum

Ya bide konuyla alakasi yok ama bugun benm adet gunumdu oldumda ama fun kahve lekelenmrm oldu ilkkez oldu. Bugun kirmiziya cevirdi acaba hamilelik riskim hala varmidir yani hamile olabilirmiyim bu ustune gorme dedikleri mevzu varya
açıkçası bilmiyorum ama kanamanız olduysa sanmıyorum siz yinede bir test yapın isterseniz

canım kan testi yap eğer negatif çıkarsa gebe değilsindir

X