- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.181
Ozele gelıyorum suan da asılama ıcın unv ye gıdıcem ordakı dr 3 ay daha olmazsa gel asılama bakalımdemıstıDur bakalım ne diyecek doktorun. Aşılama düşündüğünü ilet bakalım önerisi ne olacak
Hadi hayırlısı canım gelişmelerden haberdar etAmin hepimize inşallah. Evet doktor ilişkiye normal seyrinizde devam edin dedi.
Ederim tabi. Ya inşallah hepimize çok uğraştırmadan, yormadan nasip eder Allah bebişlerimiziHadi hayırlısı canım gelişmelerden haberdar et
Çatlamadan sonra yumurtanın rahme gelmesi 8 günü buluyor canım
[/ ne zaman çatlamış yumurtam onu bile bilmiyorum ki 21.günü progesteron testim de çatlamış dedi doktor nasipte yoksa boşu boşuna uğraşıyorum ümitleniyorum
vala cok fikrim yok cnm hamilelikten ziyade benim vucudumda zaten hep catlak vardi kilo alip vermeden kaynaklı cokta rahatsız degilim ben bu catlak mevzuusudan goze batmıyor badem yagi önermişti o zmn sağlık ocagindaki ebe ona da tüylenme yapio deidler ama bilmiorumSevgili anne olan arkadaşlarım,
Sizce 6. hafta muhtemel oluşacak çatların önlenmesi adına kullanılması gereken kremler için erken mi ?
Ben her duştan sonra JOHNSON'S BABY bebek yağı sürüyorum. n11 den lierac phytolastil jel 400 ml sipariş ettim. onu da kullanmaya başlayacağım. Çatlamaktan korkuyorum.
Amiiiinnn insAllah cnmEderim tabi. Ya inşallah hepimize çok uğraştırmadan, yormadan nasip eder Allah bebişlerimizi
Canım badem yağı mevzusu şöyleymiş. Zaten hamilelikte ufak bir tüylenme oluyormuş badem yağı ise bunu biraz daha arttırıyormuş hatta kellikte hazırlanan ilaçlarda badem yağı kullanılırmış. Ama gebelikte oluşan tüyler doğumdan sonra dökülüyor diyorlar. Ya lierac ı çok övüyorlar o yüzden aldım. dur bakalım yaşayıp görecez :)vala cok fikrim yok cnm hamilelikten ziyade benim vucudumda zaten hep catlak vardi kilo alip vermeden kaynaklı cokta rahatsız degilim ben bu catlak mevzuusudan goze batmıyor badem yagi önermişti o zmn sağlık ocagindaki ebe ona da tüylenme yapio deidler ama bilmiorum
Amiiiinnn insAllah cnm
Hadi bklm dene insAllah faydasi olurCanım badem yağı mevzusu şöyleymiş. Zaten hamilelikte ufak bir tüylenme oluyormuş badem yağı ise bunu biraz daha arttırıyormuş hatta kellikte hazırlanan ilaçlarda badem yağı kullanılırmış. Ama gebelikte oluşan tüyler doğumdan sonra dökülüyor diyorlar. Ya lierac ı çok övüyorlar o yüzden aldım. dur bakalım yaşayıp görecez :)
masAllah cnm sağlıkla ilerlesin inşAllah
catlama oldugu icin snrm agrin cnm
InsAllahAmin insallah canim cok sagol. Darisi hepinizin basina insallah
tüh :) 1 gün daha bekle şimdi.Canım sakin ol :))) hayır aşılama gününü saymıyoruz. Ertesi gün 1. gün oluyor.
Günün yarısına geldik bile. Sabah ilk idrarınla test yapmayı unutma :)tüh :) 1 gün daha bekle şimdi.
İnşallah canımm da yapabileceğimi sanmıyorum bıktım negatif görmektenGünün yarısına geldik bile. Sabah ilk idrarınla test yapmayı unutma :)
Hayır canım normal zamanında gelecektir. Umudunuz yitirme, Rabbim bize neler saklıyor bilemeyizİnşallah canımm da yapabileceğimi sanmıyorum bıktım negatif görmektenadetim aşılama doğal yumurtlamaya göre erken de olsa zamanında mı gelir sence
Ben de 5 gün femara kullandım yumurtalarım 10 mm olmuş normal mi sizce yoksa sizinki mi erken gelişmişArkadaşlar selamgece saat 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve yarın aşılama yaptıracağım. Hadi!!! Eylül ayı çatlatma iğnesi olanlar ve anne adayları deneyimlerimizi paylaşalım.
13 aydır deniyoruz. Son aylarda 3 ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi denedim fakat tutmadı. Sonra hsg çekildim. Tüpler açık ve eşimin spermiyogramı iyi çıktı. 2-3 ay doğal yolla olacağını bekleyerek dinlendik fakat yine olmayınca. aşılamaya karar verdik. Adetimin 3. günü gonal f 450 kullanmaya başladım, 1 hafta süreyle. Yumurtalarım gelişmişti ve çatlatma iğnesi vurduk. yarını sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum. Sizde durumlar nasıl ?
Canım adetin kaçıncı gününde başladın kullanmayaBen de 5 gün femara kullandım yumurtalarım 10 mm olmuş normal mi sizce yoksa sizinki mi erken gelişmiş
Ama canımızı sıkmayacaktık canım buna hazırlıklıydık bekliyorduk. Hepberaber atlatacağız bu günleri inşallahKocaman catlamayan yumurtam varmıs korktugum basıma geldı dkont ılacı verdı buay cok moralım bozuk
Sabah kan verdim canım. Şimdi doktorla görüşmeyi bekliyorum. Bhcg 0 :) sekreter diyor ki iyi metin karşıladın. Haftasonu 2 gün bayağı kötü geçti ondandır dedim.C Capanin Gururu Teyom napıyosun fıstık