Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün adetin 8. Günü bu ay bal çörek otu tarçın kürünü deniyorum ya snrm erken yumurtlama olacak sizce küre devam edeyim mi bırakayım mı fazla büyür de catlamama durumu olur mu ki pik olmaya cok yakın snrm

Eklentiler

• Screenshot_20190927-145330.png
    311,3 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar artık psikolojim tamamen yıprandı keske klomen kullanmasaydım testlerde koyulasma yok adet belırtısıde baslamadı goguslerın normal yumırta catlamadı kıst oldu buay mafoldu bıdahakı ayda kıstı erıtmeye calısırız ıkıay gıttı 9.ayım dolmus olcak benım artık gucum kalmadı annemolamayacagım sanırım ıns sızler hayallerınıze kavusursunuz kendınıze ıyı bakın

Uyuşma elektriklenme gibi bişey canım kontrolümde mutlaka sorucam ben günde 4 tane içiyordum etkilemiş olabilir diye düşünüyorum

Hee sen 4 tane baya fazla iciyomussun canim. Evet sor doktoruna bakalm ne dicek ama takma kafana zannetmiyorm bi rahatsizlik falan yapsin. Hala ufal tefek etkileridir.

Benim aşılamanın 2.günü bugün değerlendirmenizi söylediler ama olmadı .icimde şimdi sıkıntı bastı ya tutmazsa diye akşam değerlendirme olsa geç mi olur
Canım hayır zaten aşılama ile olması gereken anda sperm ve yumurtalar buluşturuldu. Spermler içerde 72 saat kalacak yumurtada 2 gün yaşayabiliyor. Canını sıkma. Herşey yolunda

canım bakıyorum bulamıyorum. Tekrar ekler misin
Testim bu cnm bugün daha adetin 8. Günü erken yumurtlama mi olacak ki kure drvam etsem mi kafamda deli sorular var pik mi sence cok az mi kalmış

Eklentiler

• Screenshot_20190927-145330.png
    311,3 KB · Görüntüleme: 28
ahh canım benim bu anlattıklarına çok üzüldüm umarım rabbim tez zamanda seni bebişine kavuşturur. Bir erkek arkadaşıma doktor sen kısırsın dedi. Adamın şimdi 2 çocuğu var. Stresi bir kenara bırakmaya çalışmanız faydalı olabilir . Biz her zaman senin yanındayız

Testim bu cnm bugün daha adetin 8. Günü erken yumurtlama mi olacak ki kure drvam etsem mi kafamda deli sorular var pik mi sence cok az mi kalmış
Bence pik canım. Zaten google de araştır bak, adet sonunda rahim bir yumurta atarmış. Hatta Hz. Muhammed efendimize sormuşlar. Gebelik istiyoruz ne yapalım diye. (tamamını hatırlamıyorum da) adetin son gününü değerlendirin demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…