- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.701
Senin de ev testinde değil mi canım.Benimde negatif kızlar çok üzgünüm
@teolog8579Hem kan verdim hem evdeki testte
Kaçıncı gündü bugün. Üzmeyelim kendimizi hayırlısı. Ben de çok üzgünüm bugün. Benim kan verme günüm pazartesi.@teolog8579
Uyuşma elektriklenme gibi bişey canım kontrolümde mutlaka sorucam ben günde 4 tane içiyordum etkilemiş olabilir diye düşünüyorum
Hayır canım etmez inşallah hamilesindirrrrHala igne etkisi devam eder mi anlamadm 14. Gunustteki bugun yaptigimEki Görüntüle 2539971 Eki Görüntüle 2539971
Canım hayır zaten aşılama ile olması gereken anda sperm ve yumurtalar buluşturuldu. Spermler içerde 72 saat kalacak yumurtada 2 gün yaşayabiliyor. Canını sıkma. Herşey yolundaBenim aşılamanın 2.günü bugün değerlendirmenizi söylediler ama olmadı .icimde şimdi sıkıntı bastı ya tutmazsa diye akşam değerlendirme olsa geç mi olur
Ya hu benim gözüm bozuk galibatatlim kurudukca netlesecek ilk yapıldığında yeni olduğu için silik çıkar
valla bilmiyom canim 10 kişi gorduYa hu benim gözüm bozuk galiba( ben bu testte neden herkes gibi silik çizgi göremiyorum
canım bakıyorum bulamıyorum. Tekrar ekler misinLaRisaCca cnm benim testi gördün mu ustte paylaşmıştım durum ne sence
Testim bu cnm bugün daha adetin 8. Günü erken yumurtlama mi olacak ki kure drvam etsem mi kafamda deli sorular varcanım bakıyorum bulamıyorum. Tekrar ekler misin
Canım keseni gördün mü sen
ahh canım benim bu anlattıklarına çok üzüldümBenim polikostk over goruntm var canim.Esimin sperm sayisi 3 milyondu benim gecen sene agustosta amelyat oldu erkek infertili cok zor cnku spermler cok hassas ilaclar kurler derken cok ugrastm hem maddi hem manevi ama manevinin hic bi bedeli yok.Kayinvldm bile belki hic olmucak uzulmeyin dedi bana tabi eltim hamileydi sorun degil onun icin torunj olucak sonucta.Insanlqrin be dedigi umrumda degil ama bana soyledkleri uzdu cok ablamla eltim hamile sofraya davet eder onlar hamile onca onlar yesin der bana bi tek sofrada bana yer yok cnku onlar hamile sen yardim et neclaa toplar simdi siz oturun aklima geldkce uzuluyrm bunlar simdi kimseyle gorusmyrm az ve oz .Hamile kalsam bile bi gun olurda kimseye soylemicem diye soz verdim kendime
Hayır canım etmez inşallah hamilesindirrrr
Amiiiiiiin insallah canim
Bence pik canım. Zaten google de araştır bak, adet sonunda rahim bir yumurta atarmış. Hatta Hz. Muhammed efendimize sormuşlar. Gebelik istiyoruz ne yapalım diye. (tamamını hatırlamıyorum da) adetin son gününü değerlendirin demişTestim bu cnm bugün daha adetin 8. Günü erken yumurtlama mi olacak ki kure drvam etsem mi kafamda deli sorular varpik mi sence cok az mi kalmış