- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.721
gördüm bebişkommm darısı sana inşallah ikiz benimkiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetimi bende bilmyrm tam ama canim olmus olmam lazimdi bugun bekliyorum eger ki olmazsam insallah pazar sabah test yaprm ama olucam sanki .
Biz adet bitiminden sonraki günü degerlendrdik hemen insAllah bu ay nasip olur ya catlama olunca testi yapmayı biraksam mi devam etsem mi ki belki bi daha pik olurBence pik canım. Zaten google de araştır bak, adet sonunda rahim bir yumurta atarmış. Hatta Hz. Muhammed efendimize sormuşlar. Gebelik istiyoruz ne yapalım diye. (tamamını hatırlamıyorum da) adetin son gününü değerlendirin demiş
gel ben sana bir kahve yapim de kendine gel birazSanki tüm vücudum karıncalanıyor ayaklarım kalçam bacaklarım inşallah klomen bi hastalık yapmamıştır onu kullanırken de ayaklarım uyuşuyordu
Canım devam et neden biliyor musun. Bazı kadınlarda yumurtalamadan sonra bir kere daha yumurta atabiliyor vücut. Yengem öyle hamile kaldı. O ay sadece 1 kere ilişki olmuştu, çünkü kuzenim makinist yoldaydı. korunmamışlar çünkü yumurtlama çoktan geçti diye ama kız hamile kaldı. vücudu 2 kere yumurta atıyormuş.Biz adet bitiminden sonraki günü degerlendrdik hemen insAllah bu ay nasip olur ya catlama olunca testi yapmayı biraksam mi devam etsem mi ki belki bi daha pik olur
Kuzum çok üzüldüm inşallah önümüzdeki ay hamiş kalırsınBenimde negatif kızlar çok üzgünüm
bende kahve içiyordum şuan buyurungel ben sana bir kahve yapim de kendine gel biraz
Aynen tamam cnm oyle yapayim belki benimde ikizim olurCanım devam et neden biliyor musun. Bazı kadınlarda yumurtalamadan sonra bir kere daha yumurta atabiliyor vücut. Yengem öyle hamile kaldı. O ay sadece 1 kere ilişki olmuştu, çünkü kuzenim makinist yoldaydı. korunmamışlar çünkü yumurtlama çoktan geçti diye ama kız hamile kaldı. vücudu 2 kere yumurta atıyormuş.
Benimde negatif kızlar çok üzgünüm
ahhh kurban olurummm ikiz doğurasın emiiii Allah gönlüne göre versininşallahhhhhhAynen tamam cnm oyle yapayim belki benimde ikizim olur
Vallahi uğurlu bir topic takip edin bak göreceksinizBozma moralini canim yaa. Tamam hepimiz ayni durumlardayiz anliyorum seni uzulmemek elde deil ama napalim demekki hayirlisi boyleymis. Bu ay olmazsa bidahaki ay calismalara devam bak gor sende guzel haberler alcaksin ins en kisa zamanda. Buranin uguruna inandm ben
Amin insAllah canım Rabbim hepimizin gönlüne gore versin saglikla hayirla insAllah sana da sağlıkla kucagina almayı nasip etsin Rabbimahhh kurban olurummm ikiz doğurasın emiiii Allah gönlüne göre versininşallahhhhhh
İnşallah canım yaBozma moralini canim yaa. Tamam hepimiz ayni durumlardayiz anliyorum seni uzulmemek elde deil ama napalim demekki hayirlisi boyleymis. Bu ay olmazsa bidahaki ay calismalara devam bak gor sende guzel haberler alcaksin ins en kisa zamanda. Buranin uguruna inandm ben
Vallahi uğurlu bir topic takip edin bak göreceksiniz
Kız hala belli olmadımıBende inaniyorm canim hem ugurlu hem de cok guzel cok sicak bi topic
Aynı şeyi ben yaşadım sakın pes etme elbette olcaksın. Ben her seferinde daha da üstüne düştüm sen de öyle yap lütfenKızlar artık psikolojim tamamen yıprandı keske klomen kullanmasaydım testlerde koyulasma yok adet belırtısıde baslamadı goguslerın normal yumırta catlamadı kıst oldu buay mafoldu bıdahakı ayda kıstı erıtmeye calısırız ıkıay gıttı 9.ayım dolmus olcak benım artık gucum kalmadı annemolamayacagım sanırım ıns sızler hayallerınıze kavusursunuz kendınıze ıyı bakın
tatlim sonuç ciktimiCanim benim insallah olmazsn insallah guzel haberlerini aliriz
Artık nabıcamı sasırdım oglumun acısı ıyıce uzerıme cokuyor cnm saglıgımdan da oldum ıyıceAynı şeyi ben yaşadım sakın pes etme elbette olcaksın. Ben her seferinde daha da üstüne düştüm sen de öyle yap lütfen
Kız hala belli olmadımı
tatlim sonuç ciktimi