Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence pik canım. Zaten google de araştır bak, adet sonunda rahim bir yumurta atarmış. Hatta Hz. Muhammed efendimize sormuşlar. Gebelik istiyoruz ne yapalım diye. (tamamını hatırlamıyorum da) adetin son gününü değerlendirin demiş :KK5:
Biz adet bitiminden sonraki günü degerlendrdik hemen insAllah bu ay nasip olur ya catlama olunca testi yapmayı biraksam mi devam etsem mi ki belki bi daha pik olur

Biz adet bitiminden sonraki günü degerlendrdik hemen insAllah bu ay nasip olur ya catlama olunca testi yapmayı biraksam mi devam etsem mi ki belki bi daha pik olur
Canım devam et neden biliyor musun. Bazı kadınlarda yumurtalamadan sonra bir kere daha yumurta atabiliyor vücut. Yengem öyle hamile kaldı. O ay sadece 1 kere ilişki olmuştu, çünkü kuzenim makinist yoldaydı. korunmamışlar çünkü yumurtlama çoktan geçti diye ama kız hamile kaldı. vücudu 2 kere yumurta atıyormuş.

Canım devam et neden biliyor musun. Bazı kadınlarda yumurtalamadan sonra bir kere daha yumurta atabiliyor vücut. Yengem öyle hamile kaldı. O ay sadece 1 kere ilişki olmuştu, çünkü kuzenim makinist yoldaydı. korunmamışlar çünkü yumurtlama çoktan geçti diye ama kız hamile kaldı. vücudu 2 kere yumurta atıyormuş.
Aynen tamam cnm oyle yapayim belki benimde ikizim olur 🤲🤩😍

Benimde negatif kızlar çok üzgünüm

Bozma moralini canim yaa😘😘😘. Tamam hepimiz ayni durumlardayiz anliyorum seni uzulmemek elde deil ama napalim demekki hayirlisi boyleymis. Bu ay olmazsa bidahaki ay calismalara devam bak gor sende guzel haberler alcaksin ins en kisa zamanda. Buranin uguruna inandm ben 😊😊

Bozma moralini canim yaa😘😘😘. Tamam hepimiz ayni durumlardayiz anliyorum seni uzulmemek elde deil ama napalim demekki hayirlisi boyleymis. Bu ay olmazsa bidahaki ay calismalara devam bak gor sende guzel haberler alcaksin ins en kisa zamanda. Buranin uguruna inandm ben 😊😊
Vallahi uğurlu bir topic takip edin bak göreceksiniz

Kızlar artık psikolojim tamamen yıprandı keske klomen kullanmasaydım testlerde koyulasma yok adet belırtısıde baslamadı goguslerın normal yumırta catlamadı kıst oldu buay mafoldu bıdahakı ayda kıstı erıtmeye calısırız ıkıay gıttı 9.ayım dolmus olcak benım artık gucum kalmadı annemolamayacagım sanırım ıns sızler hayallerınıze kavusursunuz kendınıze ıyı bakın
Aynı şeyi ben yaşadım sakın pes etme elbette olcaksın. Ben her seferinde daha da üstüne düştüm sen de öyle yap lütfen

X