- 9 Mayıs 2018
- 869
- 1.797
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.741
Ay çok saçma yaa sabahtan bu saate çıkmazmıMalesef canim yaa bence pazartesiye kaldi gibi
Ay çok saçma yaa sabahtan bu saate çıkmazmı
Beklemesi bile heyecanlı ve güzelBencede canim yaa sqbah 9 da gittim kan verdm belki cikar erkenden diye hala ses yok. Guzel olsun da gec olsn skinti yok diyorm da heyecandan da ölcem resmen
Canim bizim belirti için çok erken galiba benim otururken hep bi batma oluyor sende de var miHamiş arkadaşlar ve belirtileri yoğun olanlar, şu göğüs ucu acımasından bahsediyorlar sizde de var mı? Adet zamanı gidi değilmiş o ağrı.
Evet oluyor canım o batmalar değişik bişey.Sanki olursa ben göğüs ağrısından hissedicem diye şartlandırdım kendimi nedense.Canim bizim belirti için çok erken galiba benim otururken hep bi batma oluyor sende de var mi
Benim gittiğim dr.um herzman kondom takar canım sende takmadı mı? Nasıl oldu?Kızlar vajinal ultrasona giren varmı doktorunuz ultrason aletine kondom taktımı yada jel ile temizlendiği bilenler yazsın lütfen enfeksiyon kaptım sanırım
Taktığını da görmedim jel sürdüğünü de benim sarı akıntım var netten bakıyorum enfeksiyon olabilir diyor aklıma başka şey gelmiyor ondan sonra oldu çünkiBenim gittiğim dr.um herzman kondom takar canım sende takmadı mı? Nasıl oldu?
Ama canım jel sürmeden içeriye nasıl girip bakacak(çok afedersin) zorlanma olmaz mı? Daha önce ki gittiklerinde nasıldı hiç dikkatini çekti mi?Taktığını da görmedim jel sürdüğünü de benim sarı akıntım var netten bakıyorum enfeksiyon olabilir diyor aklıma başka şey gelmiyor ondan sonra oldu çünki
Canım ilk defa baktı karnımdan bakardı hep benden sonra odadan hemen çıktılar aletleri temizlemediler ondan dıkkatimi cekti temizlemiyorlarmı acaba diyeAma canım jel sürmeden içeriye nasıl girip bakacak(çok afedersin) zorlanma olmaz mı? Daha önce ki gittiklerinde nasıldı hiç dikkatini çekti mi?
Ya sanmam canım ya öyle bir şey olabilir mi? Ondan çıktı sana senden ona. Ya eğer çok aklında kaldıysa yakınsa bi gidip konuşsan. Bunda yanlış anlaşılacak birşey yok sonuçta senin sağlığından önemli değil hiçbirşey.Canım ilk defa baktı karnımdan bakardı hep benden sonra odadan hemen çıktılar aletleri temizlemediler ondan dıkkatimi cekti temizlemiyorlarmı acaba diye
Dün idi canımYa sanmam canım ya öyle bir şey olabilir mi? Ondan çıktı sana senden ona. Ya eğer çok aklında kaldıysa yakınsa bi gidip konuşsan. Bunda yanlış anlaşılacak birşey yok sonuçta senin sağlığından önemli değil hiçbirşey.
Bir de aklıma sarı akıntı gebelik diye kalmış senin günün ne zamandı?
Anladım canım. Pazartesi gidip bir muayene ol istersen başka bir yere. Öyle bir riski göze alamazlar sanmam ama bilemedim şuan. Üzüldüm şimdi.Dün idi canım
Gittiğimde soracağım canım kondom takmadı ama sanırım enfeksiyonYa sanmam canım ya öyle bir şey olabilir mi? Ondan çıktı sana senden ona. Ya eğer çok aklında kaldıysa yakınsa bi gidip konuşsan. Bunda yanlış anlaşılacak birşey yok sonuçta senin sağlığından önemli değil hiçbirşey.
Bir de aklıma sarı akıntı gebelik diye kalmış senin günün ne zamandı?
Nasıl ne ye bakmışlar peki?Kizlar benim sonuclar cikms da bhgc yok baska hersey var hicbisi anlamadm ben
Nasıl ne ye bakmışlar peki?
Bakmayı unutmamışlardır diye ümit ediyorum. Kaç saat oldu sen yazalı. Bu saate kadar hcg mi kalır ya te AllamYa bisuru sonuc var simdi netten girip baktm hcg yoksaka gibi acaba cikmadi mi o daha iki tup vermsti bana