Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben cok heveslenmek istemiyorum ama beyaz akintim var. Belim agriyor 3 gundur. 2 gundur goguslerim agriyor. Sag kasigimda bi dolgunluk hissediyorum 3 gundur. Ama sonuvu husran olur diye heveslenmek istemiyorum. Sence iyi mi gidiyor LaRisaCca

Taktığını da görmedim jel sürdüğünü de benim sarı akıntım var netten bakıyorum enfeksiyon olabilir diyor aklıma başka şey gelmiyor ondan sonra oldu çünki
Ama canım jel sürmeden içeriye nasıl girip bakacak(çok afedersin) zorlanma olmaz mı? Daha önce ki gittiklerinde nasıldı hiç dikkatini çekti mi?

Ama canım jel sürmeden içeriye nasıl girip bakacak(çok afedersin) zorlanma olmaz mı? Daha önce ki gittiklerinde nasıldı hiç dikkatini çekti mi?
Canım ilk defa baktı karnımdan bakardı hep benden sonra odadan hemen çıktılar aletleri temizlemediler ondan dıkkatimi cekti temizlemiyorlarmı acaba diye

Canım ilk defa baktı karnımdan bakardı hep benden sonra odadan hemen çıktılar aletleri temizlemediler ondan dıkkatimi cekti temizlemiyorlarmı acaba diye
Ya sanmam canım ya öyle bir şey olabilir mi? Ondan çıktı sana senden ona. Ya eğer çok aklında kaldıysa yakınsa bi gidip konuşsan. Bunda yanlış anlaşılacak birşey yok sonuçta senin sağlığından önemli değil hiçbirşey.
Bir de aklıma sarı akıntı gebelik diye kalmış senin günün ne zamandı?

Dün idi canım

Gittiğimde soracağım canım kondom takmadı ama sanırım enfeksiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…