- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.681
Az çok anlıyorum seni canım. Her iki aile de sağolsun bu konuda üzmüyor beni. Biz çocuk için uğraşmaya başladığımız bir kaç ayda ablam da 2. çocuğu düşündü. Ve planladıkları ay hemen hamile kaldı. Beni üzmemek için elinden geleni yaptı ama içsel olarak çok etkilendim. Şimdi bebişi 7 aylık. Çok tatlı.Benim polikostk over goruntm var canim.Esimin sperm sayisi 3 milyondu benim gecen sene agustosta amelyat oldu erkek infertili cok zor cnku spermler cok hassas ilaclar kurler derken cok ugrastm hem maddi hem manevi ama manevinin hic bi bedeli yok.Kayinvldm bile belki hic olmucak uzulmeyin dedi bana tabi eltim hamileydi sorun degil onun icin torunj olucak sonucta.Insanlqrin be dedigi umrumda degil ama bana soyledkleri uzdu cok ablamla eltim hamile sofraya davet eder onlar hamile onca onlar yesin der bana bi tek sofrada bana yer yok cnku onlar hamile sen yardim et neclaa toplar simdi siz oturun aklima geldkce uzuluyrm bunlar simdi kimseyle gorusmyrm az ve oz .Hamile kalsam bile bi gun olurda kimseye soylemicem diye soz verdim kendime