Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz adet bitiminden sonraki günü degerlendrdik hemen insAllah bu ay nasip olur ya catlama olunca testi yapmayı biraksam mi devam etsem mi ki belki bi daha pik olur

Biz adet bitiminden sonraki günü degerlendrdik hemen insAllah bu ay nasip olur ya catlama olunca testi yapmayı biraksam mi devam etsem mi ki belki bi daha pik olur
Canım devam et neden biliyor musun. Bazı kadınlarda yumurtalamadan sonra bir kere daha yumurta atabiliyor vücut. Yengem öyle hamile kaldı. O ay sadece 1 kere ilişki olmuştu, çünkü kuzenim makinist yoldaydı. korunmamışlar çünkü yumurtlama çoktan geçti diye ama kız hamile kaldı. vücudu 2 kere yumurta atıyormuş.

Aynen tamam cnm oyle yapayim belki benimde ikizim olur

Benimde negatif kızlar çok üzgünüm

Bozma moralini canim yaa. Tamam hepimiz ayni durumlardayiz anliyorum seni uzulmemek elde deil ama napalim demekki hayirlisi boyleymis. Bu ay olmazsa bidahaki ay calismalara devam bak gor sende guzel haberler alcaksin ins en kisa zamanda. Buranin uguruna inandm ben

Vallahi uğurlu bir topic takip edin bak göreceksiniz

Aynı şeyi ben yaşadım sakın pes etme elbette olcaksın. Ben her seferinde daha da üstüne düştüm sen de öyle yap lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…