Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az çok anlıyorum seni canım. Her iki aile de sağolsun bu konuda üzmüyor beni. Biz çocuk için uğraşmaya başladığımız bir kaç ayda ablam da 2. çocuğu düşündü. Ve planladıkları ay hemen hamile kaldı. Beni üzmemek için elinden geleni yaptı ama içsel olarak çok etkilendim. Şimdi bebişi 7 aylık. Çok tatlı.

Canim valla igne etkisi falan bilmem ama bal gibi hamilesin insallah kan testiyle netlesir.Benimde ignenin 15.gunu fakat adet olacak gibi hissediyorum.Hic test yapmadm cesaretim hic yokk

Insallah canim cok sagol. Sende iyi sabrediyosun yaa bence artik direk git kanda baktir yarin. Umutsuz da olma adet belirtileri yasayip hamile olanlarda cok var. Ikisinin belirtileri birbirine cok benziyo zaten

Benimde cok sukur 6 yasinda dunyalr tatlisi binyegenim. Var simdi 2 .yolda hep.derim yegen bu kadar seviliyorsa evlat dusenemiyorm

Insallah canim cok sagol. Sende iyi sabrediyosun yaa bence artik direk git kanda baktir yarin. Umutsuz da olma adet belirtileri yasayip hamile olanlarda cok var. Ikisinin belirtileri birbirine cok benziyo zaten
Canim husrana ugramak istemiyorum .O zman istemedn isyan eder gibi konusucam gunaha giricem en iyisi adet olmak o zaman bunu beklyende cok diyorum sabrediyorm

günaydın kızlar nasıl gidiyor bekleyenler günü gelip catanlar hamileler bidahaki kontrolleriniz ne zaman @LaRisaCca D dkugu sesin cikmiyor hiç naptin
Canım benm ilk kontrolüm yarın bakalım ne olcak en son değerlerim artıyodu. Geçen hadta çarşamba ilk öğrendiğimde 37 idi cuma 76 olmuştu pazarda 196. Sonra baktırmadım doktorum baktırmana gerek yok cumartesi gel haftaya dedi yarın ilk kontrolüm.

Sanki tüm vücudum karıncalanıyor ayaklarım kalçam bacaklarım inşallah klomen bi hastalık yapmamıştır onu kullanırken de ayaklarım uyuşuyordu

Benimde elim ayagim uyusuyodu canim ama karincalanma yoktu. Bi anlik uyusuyodu bikac saniye snra geciyodu yine. Olmamistir bisey skma canini. Cok kafana takiyosan ara doktoruna sor istersen.

Canim husrana ugramak istemiyorum .O zman istemedn isyan eder gibi konusucam gunaha giricem en iyisi adet olmak o zaman bunu beklyende cok diyorum sabrediyorm

O zaman bekle bi iki gun daha canim. Adet gunn ne zmandi bilmiyorm ama olmazsa gecikince yaparsin. Nolursa olsun da skma canini biz elimizden geleni yapiyorz gerisi Allaha kalms artik. Hepimize hayirlisiyla guzel haberler nasip etsin insallah

hadi hayirlisi canim sağlıkla gelsin bebis

Benimde elim ayagim uyusuyodu canim ama karincalanma yoktu. Bi anlik uyusuyodu bikac saniye snra geciyodu yine. Olmamistir bisey skma canini. Cok kafana takiyosan ara doktoruna sor istersen.
Uyuşma elektriklenme gibi bişey canım kontrolümde mutlaka sorucam ben günde 4 tane içiyordum etkilemiş olabilir diye düşünüyorum

O zaman bekle bi iki gun daha canim. Adet gunn ne zmandi bilmiyorm ama olmazsa gecikince yaparsin. Nolursa olsun da skma canini biz elimizden geleni yapiyorz gerisi Allaha kalms artik. Hepimize hayirlisiyla guzel haberler nasip etsin insallah
Adetimi bende bilmyrm tam ama canim olmus olmam lazimdi bugun bekliyorum eger ki olmazsam insallah pazar sabah test yaprm ama olucam sanki .

Yok canım daha 11.günüm.kan için pazartesi tarihini vermişlerdi. İnşallah o zaman çıkar.
Valla belli olmuyor canım kaç kere idrarda çıkmayıp kanda günler sonra çıkan aşılama okudum. Hatta yabancı forumlarda bile yazıyor ordan da takip ediyorum.Sen kalbini ferah tut.

asli1993 canım ilk fotoda böyle hayal gibi bişey var sanki sayfalardır okudum. Diğer fotolarda göremedim ben. Umarım doğru görmüşümdür gözlerim yanılmaz vardır çizgi.
belki 10 kişi gördü kuZum o cizgiyi inşallah vardir 14. gün tekrarlayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…