- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.681
Az çok anlıyorum seni canım. Her iki aile de sağolsun bu konuda üzmüyor beni. Biz çocuk için uğraşmaya başladığımız bir kaç ayda ablam da 2. çocuğu düşündü. Ve planladıkları ay hemen hamile kaldı. Beni üzmemek için elinden geleni yaptı ama içsel olarak çok etkilendim. Şimdi bebişi 7 aylık. Çok tatlı.Benim polikostk over goruntm var canim.Esimin sperm sayisi 3 milyondu benim gecen sene agustosta amelyat oldu erkek infertili cok zor cnku spermler cok hassas ilaclar kurler derken cok ugrastm hem maddi hem manevi ama manevinin hic bi bedeli yok.Kayinvldm bile belki hic olmucak uzulmeyin dedi bana tabi eltim hamileydi sorun degil onun icin torunj olucak sonucta.Insanlqrin be dedigi umrumda degil ama bana soyledkleri uzdu cok ablamla eltim hamile sofraya davet eder onlar hamile onca onlar yesin der bana bi tek sofrada bana yer yok cnku onlar hamile sen yardim et neclaa toplar simdi siz oturun aklima geldkce uzuluyrm bunlar simdi kimseyle gorusmyrm az ve oz .Hamile kalsam bile bi gun olurda kimseye soylemicem diye soz verdim kendime
Canim valla igne etkisi falan bilmem ama bal gibi hamilesin insallah kan testiyle netlesir.Benimde ignenin 15.gunu fakat adet olacak gibi hissediyorum.Hic test yapmadm cesaretim hic yokk
Benimde cok sukur 6 yasinda dunyalr tatlisi binyegenim. Var simdi 2 .yolda hep.derim yegen bu kadar seviliyorsa evlat dusenemiyormAz çok anlıyorum seni canım. Her iki aile de sağolsun bu konuda üzmüyor beni. Biz çocuk için uğraşmaya başladığımız bir kaç ayda ablam da 2. çocuğu düşündü. Ve planladıkları ay hemen hamile kaldı. Beni üzmemek için elinden geleni yaptı ama içsel olarak çok etkilendim. Şimdi bebişi 7 aylık. Çok tatlı.
Canim husrana ugramak istemiyorum .O zman istemedn isyan eder gibi konusucam gunaha giricem en iyisi adet olmak o zaman bunu beklyende cok diyorum sabrediyormInsallah canim cok sagol. Sende iyi sabrediyosun yaabence artik direk git kanda baktir yarin. Umutsuz da olma adet belirtileri yasayip hamile olanlarda cok var. Ikisinin belirtileri birbirine cok benziyo zaten
doktoruna bir sor canım.ya da kullananlardan var mı böyle etkiler?Sanki tüm vücudum karıncalanıyor ayaklarım kalçam bacaklarım inşallah klomen bi hastalık yapmamıştır onu kullanırken de ayaklarım uyuşuyordu
Canım benm ilk kontrolüm yarın bakalım ne olcak en son değerlerim artıyodu. Geçen hadta çarşamba ilk öğrendiğimde 37 idi cuma 76 olmuştu pazarda 196. Sonra baktırmadım doktorum baktırmana gerek yok cumartesi gel haftaya dedi yarın ilk kontrolüm.günaydın kızlar nasıl gidiyor bekleyenler günü gelip catanlar hamileler bidahaki kontrolleriniz ne zaman @LaRisaCca D dkugu sesin cikmiyor hiç naptin
Sanki tüm vücudum karıncalanıyor ayaklarım kalçam bacaklarım inşallah klomen bi hastalık yapmamıştır onu kullanırken de ayaklarım uyuşuyordu
Canim husrana ugramak istemiyorum .O zman istemedn isyan eder gibi konusucam gunaha giricem en iyisi adet olmak o zaman bunu beklyende cok diyorum sabrediyorm
hadi hayirlisi canim sağlıkla gelsin bebisCanım benm ilk kontrolüm yarın bakalım ne olcak en son değerlerim artıyodu. Geçen hadta çarşamba ilk öğrendiğimde 37 idi cuma 76 olmuştu pazarda 196. Sonra baktırmadım doktorum baktırmana gerek yok cumartesi gel haftaya dedi yarın ilk kontrolüm.
Uyuşma elektriklenme gibi bişey canım kontrolümde mutlaka sorucam ben günde 4 tane içiyordum etkilemiş olabilir diye düşünüyorumBenimde elim ayagim uyusuyodu canim ama karincalanma yoktu. Bi anlik uyusuyodu bikac saniye snra geciyodu yine. Olmamistir bisey skma canini. Cok kafana takiyosan ara doktoruna sor istersen.
Canım hayırlsı olsun hakkımızda.Geç döllenme olup kanda da çıkabilir. Kan vermiş miydin?16 Eylül aşılama. 11.gün.maalesef çok belirtim de yok. Olan da psikolojik galiba
Burda baya belli çizgin canım . Kan testi yaptır da değerine bak.Hala igne etkisi devam eder mi anlamadm 14. Gunustteki bugun yaptigimEki Görüntüle 2539971 Eki Görüntüle 2539971
Bu resimde gördüm. Ekranı aşağı yukarı yapıp baktım.Bi de siz bakın kızlarrrrrhepinize kocaman günaydın kizlarrrrEki Görüntüle 2539940 @LaRisaCca @IsaBeLLa- N Ned en @Damla1989 C Capanin Gururu Teyom @dlkkydlntpl M MiyavKedi
Adetimi bende bilmyrm tam ama canim olmus olmam lazimdi bugun bekliyorum eger ki olmazsam insallah pazar sabah test yaprm ama olucam sanki .O zaman bekle bi iki gun daha canim. Adet gunn ne zmandi bilmiyorm ama olmazsa gecikince yaparsin. Nolursa olsun da skma canini biz elimizden geleni yapiyorz gerisi Allaha kalms artik. Hepimize hayirlisiyla guzel haberler nasip etsin insallah
Yok canım daha 11.günüm.kan için pazartesi tarihini vermişlerdi. İnşallah o zaman çıkar.Canım hayırlsı olsun hakkımızda.Geç döllenme olup kanda da çıkabilir. Kan vermiş miydin?
Burda baya belli çizgin canım . Kan testi yaptır da değerine bak.
Valla belli olmuyor canım kaç kere idrarda çıkmayıp kanda günler sonra çıkan aşılama okudum. Hatta yabancı forumlarda bile yazıyor ordan da takip ediyorum.Sen kalbini ferah tut.Yok canım daha 11.günüm.kan için pazartesi tarihini vermişlerdi. İnşallah o zaman çıkar.
belki 10 kişi gördü kuZum o cizgiyi inşallah vardir 14. gün tekrarlayacagimasli1993 canım ilk fotoda böyle hayal gibi bişey var sanki sayfalardır okudum. Diğer fotolarda göremedim ben. Umarım doğru görmüşümdür gözlerim yanılmaz vardır çizgi.
Beyaz akıntı bende de oluyor iltihap mi acaba diye düşünüyorumBenim de başlar 1-2 güne göğüs ağrısı progestan fitilden dolayı. Ayrıca acayip beyaz akıntı yapıyor..
Ay bi heyecan yaptm baya da net aslnda ama foto da cok iyi cikmiyo
Benimde negatif kızlar çok üzgünümbelki 10 kişi gördü kuZum o cizgiyi inşallah vardir 14. gün tekrarlayacagim