Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım dur hemen erken gebelik testi miydi üzülme çıkmamış olabilir tahliline az kalmış sabret ahh bide diyene bak geceleri uyanıp uyanıp düşünüyorum
Erken gebeliği çarşamba akşam yaptım, normali de bu sabah bu gece rüyamda hep çift çizgi görmüştüm Bilinçaltı rüyası biliyorum ama insan yine de ya gerçekse diyor Pazartesiyi bekleyeceğim artık.

Yaa ben ne rüyalar görüyorum bilsen rüyamda eşim başka kadınla evleniyordu senin çocuğun olmuyor diye

Maalesef arka planda bu korkuyu ister istemez duyuyor insan Umarım olmaz böyle birşey. Eşim kaderci bu konuda. Ama yine de ne olur bilinmez.

Benimde tüüüm umutlarım yerle bir. Hiçbir belirtim yok. Çok canım sıkkkın biliyorum bir sonraki ay iyi olacağım yine ama ister istemez modun düşüyor.

deniz_36 Üzülme diyemiyorum çünkü üzülüyor insan. Canımız sağolsun. İnşallah eninde sonunda olur. Sabır etmekten başka çaremiz yok.
malesef öyle ama üzülmemek elde değil bu ay çatlatmadan sonra kendmizi denemiştik bu ay aşılama deniycey,bari biran önce adet görsem de yeni aya başlayabilsem..

senin kaçıncı denemen canım. İyi sabredebilmişsin.
Sabir ediyorum ama.gel sor bana canim .Catlatma ignesi ilk denemem fakat 2.bucuk senedir hamile kalamk icin ugrsyrm Artk o kadar uzak geliyor ki bana hamile kalmak hayal yani cift cizgi ciksa 10 kere test yaptrrim inanamam cnku .Esimde cok ciddi sorunlar vardi benim onunla ckk ugrastm .O yuzden birqzda olmuyo iste modundayim

Benim de aşılama ilk denemem. Ben de 5 yıla yakın evliyim ce çocuk denememiz son iki yıldır. Eşimin değerleri biraz düşük ama doktorlar, yeterli görüyor. Bende de problemler vardı. Ancak 2 yılda bu aşamaya geldik.

Benim polikostk over goruntm var canim.Esimin sperm sayisi 3 milyondu benim gecen sene agustosta amelyat oldu erkek infertili cok zor cnku spermler cok hassas ilaclar kurler derken cok ugrastm hem maddi hem manevi ama manevinin hic bi bedeli yok.Kayinvldm bile belki hic olmucak uzulmeyin dedi bana tabi eltim hamileydi sorun degil onun icin torunj olucak sonucta.Insanlqrin be dedigi umrumda degil ama bana soyledkleri uzdu cok ablamla eltim hamile sofraya davet eder onlar hamile onca onlar yesin der bana bi tek sofrada bana yer yok cnku onlar hamile sen yardim et neclaa toplar simdi siz oturun aklima geldkce uzuluyrm bunlar simdi kimseyle gorusmyrm az ve oz .Hamile kalsam bile bi gun olurda kimseye soylemicem diye soz verdim kendime

Aslicim umarım hamilesindir. Önceki testine Gore sanki siliklesiyor. İğne etkisi geçiyor olabilir mi? Birkaç gün daha bekle bence. Çünkü aynı konuyu @Damla1989 da yaşadık. Uzulmeni istemem

Ben bu ayda cat ignesi deneyecegim birdaha 14 ten once hayatta denemem 12. Gunde bundan daha belirgindi halim insallah gonulden dilerim hamilesindir ama bizzat yasadigim icin suan bu testlere guvenim kalmadi. 14. Gun kan verip direk sonucu gorurum en neti. Insallah Allah hepimize nasip etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…