Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlı olsun canım bizede dua et bizde güzel haberler alalim

Insallah canim etmem mi her aksam hem kendime hem burdaki herkese dua ediyorm. Birbirimizi gormeden cok guzel dost olduk burda. Allah hepimize hayirlisiyla guzel haberler nasip etsn canim

Insallah canim etmem mi her aksam hem kendime hem burdaki herkese dua ediyorm. Birbirimizi gormeden cok guzel dost olduk burda. Allah hepimize hayirlisiyla guzel haberler nasip etsn canim
Canım inşallah gebesindir ya sağlık ocağı sonucları ınternetten bakılır çıkarsa arada takıp et

Ben de dayanamayıp yaptım. Negatif çıktı. 30 Eylül tahlil günüm değişir mi bilmiyorum, pek de sanmıyorum maalesef. Sil baştan devam olacak 😔
Canım dur hemen erken gebelik testi miydi üzülme çıkmamış olabilir tahliline az kalmış sabret 😻 ahh bide diyene bak geceleri uyanıp uyanıp düşünüyorum 😂

Evt keske canim yaa almadgma pismn oldm zaten. Ama karnm agrimaya basladi naslsa negatif ckcak diye herhangi bi test alip yaptm umutsz. 😊
Öyle oluyor insan umarım bugün güzel haber alırsın canım bize de haber ver teyze oluyorsunuz diye dualarım seninle olmazsa da üzüntünü tek yasama bizimle paylaş hep destek olalım 🥰

Canım ben bu gördüğüm çizgiyi teste zaten var diye biliyorum hamilelik. Varsa eğer çizgi ordan çıksın diye ama
20190927_075735.jpg
6

Cok haklisin canim ama dune gore daha silik gorunce emin olamadm aile hekimlignde yaptirym once dedm. Acikcasi naslsa ucretsz diye 😀 Ozele bi iki gun daha gecsn daha net olur diye dusundm 😊
tatlim kurudukca netlesecek ilk yapıldığında yeni olduğu için silik çıkar

Öyle oluyor insan umarım bugün güzel haber alırsın canım bize de haber ver teyze oluyorsunuz diye dualarım seninle olmazsa da üzüntünü tek yasama bizimle paylaş hep destek olalım 🥰

Canimmmm yaa cok tesekkur ederim cok cok tesekkur ederim. Zaten sizler olmasanz bugunler gecmek bilmezki. Iyi veya kotu ne olursa ilk sizlerle paylascam ins😊😘😘

X