- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.641
Hadi hayırlı olsun canım bizede dua et bizde güzel haberler alalimInsallaaaah Allah hicbirimizin kucagini bos birakmasn canim. Asilama deil klomen + catlatma ignesi. Ama evet ilkkez denedik bu ay
Canım ben bu gördüğüm çizgiyi teste zaten var diye biliyorum hamilelik. Varsa eğer çizgi ordan çıksın diye amacanm 10.gun tamamen negatirti hiç cikmadi ama bugün çok silik elinde görüyorum canm fotoda gozukmuyo sanirim Eki Görüntüle 2539958
Hadi hayırlı olsun canım bizede dua et bizde güzel haberler alalim
Canım inşallah gebesindir ya sağlık ocağı sonucları ınternetten bakılır çıkarsa arada takıp etInsallah canim etmem mi her aksam hem kendime hem burdaki herkese dua ediyorm. Birbirimizi gormeden cok guzel dost olduk burda. Allah hepimize hayirlisiyla guzel haberler nasip etsn canim
Ama bu ondan koyu mu bilemedim canım dünkine göre koyu diyorsun hadi hayırlısıCanım ben bu gördüğüm çizgiyi teste zaten var diye biliyorum hamilelik. Varsa eğer çizgi ordan çıksın diye ama
Erken gebelik testin olaydı keşke neyse kan vermişsin bekleyelim kan da çıkar diye düşünüyorum 14.günHala igne etkisi devam eder mi anlamadm 14. Gunustteki bugun yaptigimEki Görüntüle 2539971 Eki Görüntüle 2539971
Canım inşallah gebesindir ya sağlık ocağı sonucları ınternetten bakılır çıkarsa arada takıp et
Canım dur hemen erken gebelik testi miydi üzülme çıkmamış olabilir tahliline az kalmış sabretBen de dayanamayıp yaptım. Negatif çıktı. 30 Eylül tahlil günüm değişir mi bilmiyorum, pek de sanmıyorum maalesef. Sil baştan devam olacak
Bugün çıkar canım hangi devirdeyiz ertesi gün çıkan hgc mi olurInsallah canimevt onu da bugun ogrendim doktor bi sifre verdi bakicam arada
Erken gebelik testin olaydı keşke neyse kan vermişsin bekleyelim kan da çıkar diye düşünüyorum 14.gün
Insallah ya bencedeBugün çıkar canım hangi devirdeyiz ertesi gün çıkan hgc mi olur
Öyle oluyor insan umarım bugün güzel haber alırsın canım bize de haber ver teyze oluyorsunuz diye dualarım seninle olmazsa da üzüntünü tek yasama bizimle paylaş hep destek olalımEvt keske canim yaa almadgma pismn oldm zaten. Ama karnm agrimaya basladi naslsa negatif ckcak diye herhangi bi test alip yaptm umutsz.
Canım ben bu gördüğüm çizgiyi teste zaten var diye biliyorum hamilelik. Varsa eğer çizgi ordan çıksın diye ama
tatlim kurudukca netlesecek ilk yapıldığında yeni olduğu için silik çıkarCok haklisin canim ama dune gore daha silik gorunce emin olamadm aile hekimlignde yaptirym once dedm. Acikcasi naslsa ucretsz diyeOzele bi iki gun daha gecsn daha net olur diye dusundm
iğne etkisi çoktan bitmiştir canım. Ben 2 gün yaptım hep tek çizgi çıktı. Yani 10 ve 11. günde geçmişti etkisi.Hala igne etkisi devam eder mi anlamadm 14. Gunustteki bugun yaptigimEki Görüntüle 2539971 Eki Görüntüle 2539971
Öyle oluyor insan umarım bugün güzel haber alırsın canım bize de haber ver teyze oluyorsunuz diye dualarım seninle olmazsa da üzüntünü tek yasama bizimle paylaş hep destek olalım
tatlim kurudukca netlesecek ilk yapıldığında yeni olduğu için silik çıkar
iğne etkisi çoktan bitmiştir canım. Ben 2 gün yaptım hep tek çizgi çıktı. Yani 10 ve 11. günde geçmişti etkisi.
Kuzum ben göremedim yakurudukca dahada belirgin olmuyomu sizce kızlarLaRisaCca @IsaBeLLa- N Ned en C Capanin Gururu Teyom Eki Görüntüle 2539981 r