- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.621
Ben de test yapmamaya alışacağım yaniDaha var canim .Allahtan umit kesilmez.Ben boyle uzulmemk icin yapmyorm test .Adeti beklcem aklima geldikce guluyorum .O kadar emindim ki hemen olcgna ilk denedgmz ay adete 2 gun varken test aldim bide 2 tane aliyorum olurda bozuk cikarsa diye test yaptgm ani olumsuzlestirmk icin video cekiyorm bak hele hatira kalsin tabi.
11 günde yaptın mı hiç canım. Silik var mıydı yine? Ben bugün yaptım hiçbirşey çıkmadı.
14 günü iğne etkisi yoktur artik bence canm benim 10. gün tamsmen negatifti bugün 12. gun2asiri silik cikti bu sekildeCanim 2. De bende cizgi goruyo gibiyim daha once negatif smdi byleyse bi umut var bence. Bi kac gun sonra tekrarla. Ben bu sabah yine yaptim yine silik sanki dunkunden daha silik gibi ama 14 gun igne etkiler mi bilemedm kan verdim
14 günü iğne etkisi yoktur artik bence canm benim 10. gün tamsmen negatifti bugün 12. gun2asiri silik cikti bu sekilde
sen bal.gibi hamilesin canim 14. gün iğne etkisi kalmazHala igne etkisi devam eder mi anlamadm 14. Gunustteki bugun yaptigimEki Görüntüle 2539971 Eki Görüntüle 2539971
sen bal.gibi hamilesin canim 14. gün iğne etkisi kalmaz
inşallah benimde 14. gün böyle çıkar belirtilerin varmi canim kan verdinmi ne zaman cikacakAy insallah canim yaaa siliklesince umutsuzluga kapilmistm ama smdi heyecanlandm tekrr sayende. moral oldun bana cok sagol
inşallah benimde 14. gün böyle çıkar belirtilerin varmi canim kan verdinmi ne zaman cikacak
Igne etkisi çoktan geçmiştir canım hadi hayırlısı var gibi görünüyor...Hala igne etkisi devam eder mi anlamadm 14. Gunustteki bugun yaptigimEki Görüntüle 2539971 Eki Görüntüle 2539971
nerde verdinkaniAmiiin hatta insallah daha koyu cikar da hic supheye bile yer birakmaz sende canimkan verdim doktor bu aksam cikar dedi kani alan kiz pazartesi dedi hangisine inancagimi sasirdm
nerde verdinkani
keske hastanede verseydin 2 saate cikiyorAile hekimliginde canim. Bugn cikmazsa yarina kadr sabredip ozele gidicem. Hem bigun daha gecms olur daha net olur
Benim aşılamanın 2.günü bugün değerlendirmenizi söylediler ama olmadı .icimde şimdi sıkıntı bastı ya tutmazsa diye akşam değerlendirme olsa geç mi olurBen de test yapmamaya alışacağım yani
Igne etkisi çoktan geçmiştir canım hadi hayırlısı var gibi görünüyor...
Inşallah canım ilk aşılamam mi? inşallah bizde görürüz bizde 2bucuk yıldır istiyoruzInsallah canim yaa 2 bucuk sene ustune silik de olsa ilkkez cift cizgi gordmins yaniltmiyodur
keske hastanede verseydin 2 saate cikiyor
Inşallah canım ilk aşılamam mi? inşallah bizde görürüz bizde 2bucuk yıldır istiyoruz