- 16 Eylül 2019
- 1.214
- 2.323
- 31
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.141
geçmiştir ozaman 2 3 gün sonra koyulasirsa hamilesin demektirYok canım hiç birşey çıkmadı 11. Gün iğnenin etkiside geçmiş olmadı galiba
Amin canım hepimiz için inşallah. Bundan önceliklerine çok kasmıştım bunda pek dikkat etmedim açıkçası.İyi ya güzel geçmesine çok sevindim. İnşallah güzel sonuçlara ulaşırsın.
hadi bakalim sonucunu yaz etiketle beni canm
Hiç umudum kalmadıgeçmiştir ozaman 2 3 gün sonra koyulasirsa hamilesin demektir
Çıkmadık candan umut kesilmez canım adet olmayı bekleyelim olmazsak doktor amcayaAynen bende de hicbir belirti kalmadisadece belim agriyor bide karnimin sag tarafinda bi agri var o kadar. Hic umudum kalmadi
Canım 11.gün yapıp çift çizgi gören ama hamile olmayanlarda var biraz daha bekleBen merakımdan test yapacam bugün almaya gönderdim iğne etkisini kaybetmiştir 11 gün bugun
Uzun zaman oldu canım inşallah hayırlı haberler alırız yarin benim 11 de aşılama bu aydan ümitliyim allah daha fazla bekletmesinH Hivahivron Canım nasılsın? Ben hala hamile kalamadım 4. Aşılamayı yaptık işte bugün ? Senin de yarınmış aşılaman inşallah beraber güzel haberi alırız.
Aşılamada neye dikkat etmemiz gerekAmin canım hepimiz için inşallah. Bundan önceliklerine çok kasmıştım bunda pek dikkat etmedim açıkçası.
hadi bakalim sonucunu yaz etiketle beni canm
Hiç umudum kalmadıgeçmiştir ozaman 2 3 gün sonra koyulasirsa hamilesin demektir
Benimde birşey çıkmadı inşallah sonuç deģişir birde cuma günü yapacamCanım 11.gün yapıp çift çizgi gören ama hamile olmayanlarda var biraz daha bekle
çatlama iğnesinİn etkisi 12 gün belirtileri göz önünde bulundurma ilacın etkileriydi onlar 14. gün kan ver beklemek istemiyorsan büyük ihtimal ile çıkarAynen bende de hicbir belirti kalmadisadece belim agriyor bide karnimin sag tarafinda bi agri var o kadar. Hic umudum kalmadi
Canım ben çatalda oldum hiç bişey hissetmedim acı falan yok hiç kafanı takma anlamıyorsun bile. Normal muayene oluyormuş gibi oluyor. Ben ilk 3 de çok dikkat ettim aman ağır kaldırmayın aman şöyle böyle vs. Dr. Um her zaman normal hayatına geri dön bu kadar basit dedi.Aşılamada neye dikkat etmemiz gerek
Benim ilk aşılama canın acıyor mu birde doğumhane de mi yapılıyor çatala mi çıkılıyor yoksa muayene yatağı gibi mi
Dream1988 sen anlıyodun bunlardan bi bak bakalım canım
Çıkmadık candan umut kesilmez canım adet olmayı bekleyelim olmazsak doktor amcaya
Evet canım ayaklarım üşüyor ve kremsi akıntı bende de var kıvamlı şekildebenim akintim baya koyu kivambeyaz krem gibi geliyor bide usume basladi kasik batmasida 3 gundur artti dört agrisi var
Canım 20 mm ve 17 mm iki yumurta 37 mm yapar toplamda . Doktor toplam konuşuyordur yani.Benım artık ıyıce kafam karıstı 37 mm yumurtwnın ıcınde nasıl ıkı yumurta var ya
Canım birşey çıkmadı hiç silik bile yoktu iğnenin 11. Günü aşılamanın 9.Gün çok ümitsizliğe kapıldım inşallah değişirPaylaş bizimle sonucu canım
çatlama iğnesinİn etkisi 12 gün belirtileri göz önünde bulundurma ilacın etkileriydi onlar 14. gün kan ver beklemek istemiyorsan büyük ihtimal ile çıkar
ay kuzum ay benimde ayaklarim donuyor heleki geceleri akintimda aynisi inşallah var ya baya umutlandım 3 4 gün sonra yapcam testEvet canım ayaklarım üşüyor ve kremsi akıntı bende de var kıvamlı şekilde
bende öyle tahmin ettim sankiCanım 20 mm ve 17 mm iki yumurta 37 mm yapar toplamda . Doktor toplam konuşuyordur yani.