Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H Hivahivron Canım nasılsın? Ben hala hamile kalamadım 4. Aşılamayı yaptık işte bugün ? Senin de yarınmış aşılaman inşallah beraber güzel haberi alırız.
Uzun zaman oldu canım inşallah hayırlı haberler alırız yarin benim 11 de aşılama bu aydan ümitliyim allah daha fazla bekletmesin

bende çatlatma iğnesinin 16. günü adet oldum yarın doktora gidicem tekrar klomene baslıcak insan böle olunca hiç olmıcakmış gibi hissediyor ya RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah

Aşılamada neye dikkat etmemiz gerek
Benim ilk aşılama canın acıyor mu birde doğumhane de mi yapılıyor çatala mi çıkılıyor yoksa muayene yatağı gibi mi
Canım ben çatalda oldum hiç bişey hissetmedim acı falan yok hiç kafanı takma anlamıyorsun bile. Normal muayene oluyormuş gibi oluyor. Ben ilk 3 de çok dikkat ettim aman ağır kaldırmayın aman şöyle böyle vs. Dr. Um her zaman normal hayatına geri dön bu kadar basit dedi.
Gerçektende olmayınca olmuyor bende takmıyorum artık. Hatta bugün alışverişe gittik evi süpürdüm . Kasdıkça olmuyor. Bende hemen ayağa kalktım ama Türkiye de yatırıyorlar sanırım bi yarim saat öyle okuyorum hep diğer kızlardan. Çok üşüyen oluyormuş özellikle ayaklardan. Kalın çorap al demişti bana LaRisaCca orsa üşümedim ama şimdi evde üşüyorum
Rabbim kucağını hayırlısı ile doldursun canım Yarın inşallah güzel geçer hiç kasma.
Biraz uzun oldu kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…