- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.161
İnşallah değişir canım.Umutsuz olma hemen. Erken test yapma diyorlar zatenCanım birşey çıkmadı hiç silik bile yoktu iğnenin 11. Günü aşılamanın 9.Gün çok ümitsizliğe kapıldım inşallah değişir
bende usuyom ayaklarim hele donuyomCanım ben çatalda oldum hiç bişey hissetmedim acı falan yok hiç kafanı takma anlamıyorsun bile. Normal muayene oluyormuş gibi oluyor. Ben ilk 3 de çok dikkat ettim aman ağır kaldırmayın aman şöyle böyle vs. Dr. Um her zaman normal hayatına geri dön bu kadar basit dedi.
Gerçektende olmayınca olmuyor bende takmıyorum artık. Hatta bugün alışverişe gittik evi süpürdüm . Kasdıkça olmuyor. Bende hemen ayağa kalktım ama Türkiye de yatırıyorlar sanırım bi yarim saat öyle okuyorum hep diğer kızlardan. Çok üşüyen oluyormuş özellikle ayaklardan. Kalın çorap al demişti banaLaRisaCca orsa üşümedim ama şimdi evde üşüyorum
Rabbim kucağını hayırlısı ile doldursun canım Yarın inşallah güzel geçer hiç kasma.
Biraz uzun oldu kusura bakma
İnşallah canım yaİnşallah değişir canım.Umutsuz olma hemen. Erken test yapma diyorlar zaten
ay kuzum ay benimde ayaklarim donuyor heleki geceleri akintimda aynisi inşallah var ya baya umutlandım 3 4 gün sonra yapcam test
Seni çok seviyorum biliyorsun di miAn itibariyle regl olmus bulunmaktayim
Cat ignesinin 15. Gunu dongumun 31. Gunu idi darisi bir sonraki aylara insallah
Seni çok seviyorum biliyorsun di miAn itibariyle regl olmus bulunmaktayim
Cat ignesinin 15. Gunu dongumun 31. Gunu idi darisi bir sonraki aylara insallah
sağol canım inşallah hayırlı güzel haberler alırız inşallah tutarCanım ben çatalda oldum hiç bişey hissetmedim acı falan yok hiç kafanı takma anlamıyorsun bile. Normal muayene oluyormuş gibi oluyor. Ben ilk 3 de çok dikkat ettim aman ağır kaldırmayın aman şöyle böyle vs. Dr. Um her zaman normal hayatına geri dön bu kadar basit dedi.
Gerçektende olmayınca olmuyor bende takmıyorum artık. Hatta bugün alışverişe gittik evi süpürdüm . Kasdıkça olmuyor. Bende hemen ayağa kalktım ama Türkiye de yatırıyorlar sanırım bi yarim saat öyle okuyorum hep diğer kızlardan. Çok üşüyen oluyormuş özellikle ayaklardan. Kalın çorap al demişti banaLaRisaCca orsa üşümedim ama şimdi evde üşüyorum
Rabbim kucağını hayırlısı ile doldursun canım Yarın inşallah güzel geçer hiç kasma.
napiyoruz yepyeni bir sayfa aciyoruz insalalh bidahaki ay a güzel haberler alirsin kuzumRegl
Oldm kizlar
sağol canım inşallah hayırlı güzel haberler alırız inşallah tutarCanım ben çatalda oldum hiç bişey hissetmedim acı falan yok hiç kafanı takma anlamıyorsun bile. Normal muayene oluyormuş gibi oluyor. Ben ilk 3 de çok dikkat ettim aman ağır kaldırmayın aman şöyle böyle vs. Dr. Um her zaman normal hayatına geri dön bu kadar basit dedi.
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza allah isteyen herkese nasip etsin inşallah siz devlette mi aşılama yaptinizM MiyavKedi canım kendini çok yorma lütfen uzan dinlen. Umarım aşılaman tutar bebişine kavuşursun.
huzun kovan kusu çok tşk ederim darısı dileyen herkese inşallah
M MiraHyuk umudunu yitirme canım. Ben de 13 ay negatiften sonra pozitifi bulabildim.
güzel haberlerini alırız inşallahInsallah oyledir persembe ya da cuma kan vermeyi dusunuyorum. Tabi hala olmadiysam
pembe aıntı normal aparattan kaynaklıdır pembelik .Kızlar aşılamam 5 dk da bitti dr. la güle oynaya muhabet ede edeSonra geldik eve, kahvaltı ettik ,alışveriş yaptık ,evi süpürdüm vs. Şimdide çay içiyorum buyrun gelin kızlarrr
Bu arada fitil verdi yarın akşam atacağım. Hafif açık pembe akıntı oldu sanırım normal.
Umarım hayırlı haberler veririm hepinize
Herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
17.gunum dr hala catlayabılır duyor bır ay ara vermem gerekmı cnm ya tedavıye37mm yumurta varsa ve beta hcg niz negatifse folikul kisti olmus yani yumurtalik kisti. Zararli degil kendi kendine kayboluyor ben sogan kuru uygulamistim bir ayda yok oldu.
Bılmıyorum kuzum ıkıtane yumurta dedıgıne gore gec yumurtlarsın belkı falanndedı ama ozaman yumurtalar dedıgın gıbıyse neden ıgne vermedı 5 gunde 2mm buyumuslerCanım 20 mm ve 17 mm iki yumurta 37 mm yapar toplamda . Doktor toplam konuşuyordur yani.
17.gunum dr hala catlayabılır duyor bır ay ara vermem gerekmı cnm ya tedavıye
napiyoruz yepyeni bir sayfa aciyoruz insalalh bidahaki ay a güzel haberler alirsin kuzum
İnşallah canım ya
İnşallah değişir canım.Umutsuz olma hemen. Erken test yapma diyorlar zaten
Benim testteki ikinci çizgi belirlenmeye basladi ama buraya atamadım resmiİnşallah değişir canım.Umutsuz olma hemen. Erken test yapma diyorlar zaten