Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben çatalda oldum hiç bişey hissetmedim acı falan yok hiç kafanı takma anlamıyorsun bile. Normal muayene oluyormuş gibi oluyor. Ben ilk 3 de çok dikkat ettim aman ağır kaldırmayın aman şöyle böyle vs. Dr. Um her zaman normal hayatına geri dön bu kadar basit dedi.
Gerçektende olmayınca olmuyor bende takmıyorum artık. Hatta bugün alışverişe gittik evi süpürdüm . Kasdıkça olmuyor. Bende hemen ayağa kalktım ama Türkiye de yatırıyorlar sanırım bi yarim saat öyle okuyorum hep diğer kızlardan. Çok üşüyen oluyormuş özellikle ayaklardan. Kalın çorap al demişti bana LaRisaCca LaRisaCca orsa üşümedim ama şimdi evde üşüyorum 🤣🤣🤣
Rabbim kucağını hayırlısı ile doldursun canım Yarın inşallah güzel geçer hiç kasma.
Biraz uzun oldu kusura bakma😊😊🤗🤗🤗👍👍👍
bende usuyom ayaklarim hele donuyom

Canım ben çatalda oldum hiç bişey hissetmedim acı falan yok hiç kafanı takma anlamıyorsun bile. Normal muayene oluyormuş gibi oluyor. Ben ilk 3 de çok dikkat ettim aman ağır kaldırmayın aman şöyle böyle vs. Dr. Um her zaman normal hayatına geri dön bu kadar basit dedi.
Gerçektende olmayınca olmuyor bende takmıyorum artık. Hatta bugün alışverişe gittik evi süpürdüm . Kasdıkça olmuyor. Bende hemen ayağa kalktım ama Türkiye de yatırıyorlar sanırım bi yarim saat öyle okuyorum hep diğer kızlardan. Çok üşüyen oluyormuş özellikle ayaklardan. Kalın çorap al demişti bana LaRisaCca LaRisaCca orsa üşümedim ama şimdi evde üşüyorum 🤣🤣🤣
Rabbim kucağını hayırlısı ile doldursun canım Yarın inşallah güzel geçer hiç kasma.
sağol canım inşallah hayırlı güzel haberler alırız inşallah tutar😍🤗🤗çok heyecanlıyım

sağol canım inşallah hayırlı güzel haberler alırız inşallah tutar😍🤗🤗çok heyecanlıyım

M MiyavKedi canım kendini çok yorma lütfen uzan dinlen. Umarım aşılaman tutar bebişine kavuşursun.
huzun kovan kusu huzun kovan kusu çok tşk ederim darısı dileyen herkese inşallah :emir_bebek: :KK200:
M MiraHyuk umudunu yitirme canım. Ben de 13 ay negatiften sonra pozitifi bulabildim. :KK19:
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza allah isteyen herkese nasip etsin inşallah siz devlette mi aşılama yaptiniz

Kızlar aşılamam 5 dk da bitti dr. la güle oynaya muhabet ede ede🤣🤣🤣 Sonra geldik eve, kahvaltı ettik ,alışveriş yaptık ,evi süpürdüm vs. Şimdide çay içiyorum buyrun gelin kızlarrr 🤗🤗🤗☕☕
Bu arada fitil verdi yarın akşam atacağım. Hafif açık pembe akıntı oldu sanırım normal.
Umarım hayırlı haberler veririm hepinize👍👍🤩🤩
Herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 😊
pembe aıntı normal aparattan kaynaklıdır pembelik .
kendini yorma sen keşke dememek için ayaklarını uzat dinlen güzel şeyler düşün içerde şimdi hareket vardır vücudun en fazla enerji harcadığı dönemdesin pekmez ananas tahin gibi şeyler tüket abartmadan bolca da su iç allahında izniyle döllenir yerleşir sana evlat olur :dua:

17.gunum dr hala catlayabılır duyor bır ay ara vermem gerekmı cnm ya tedavıye

Bu ay mi bu kdr buyudu gecen aydan kalmis olmasi ? Benim gecen aydan kalmisti? Ustelik 37 mm yumurta catlasada artk hayir gelmez bence nadiren yumurtamiz catlamadan buyumeye devam edebiliyormus ama riskli bir durum degil merak etme

X