- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.121
Beklemek gerçekten çok zor. Bir de bunu bir kaç kez deneyecek olma fikri iyice çökertiyor beni. Psikolojik destek mi alayım diyorum. Ama o da bildiğimden farklı birşey söyler mi bilmiyorumBiraz midem yanıyor kasik batması var birde su şeklinde akıntı beklemek çok zor ya
37 mm ne olcuyo ıcınde ıkı yumurta var cogul gebelık olabılır dıyo ben anlamadım kı zaten baska dr a sordummtelefonda oda dıyokı ıkı yumurtanı bırden ölcuyodur dıyo ıyıce kafammkarısyı acaba baska yumurta vardı omu catladı testte dıyorum dr gormedentatlım testlere göre 13 14 u yumurtlama olmuş ama 30mm çok büyük catlamazdiyevlbiliyorumdlkkydlntpl
Benım artık ıyıce kafam karıstı 37 mm yumurtwnın ıcınde nasıl ıkı yumurta var ya@Damla1989 sen anlıyodun bunlardan bi bak bakalım canım
valla o konuda benimde bi fikrim yok inslalah başka yumurta catlamistir37 mm ne olcuyo ıcınde ıkı yumurta var cogul gebelık olabılır dıyo ben anlamadım kı zaten baska dr a sordummtelefonda oda dıyokı ıkı yumurtanı bırden ölcuyodur dıyo ıyıce kafammkarısyı acaba baska yumurta vardı omu catladı testte dıyorum dr gormeden
AynBeklemek gerçekten çok zor. Bir de bunu bir kaç kez deneyecek olma fikri iyice çökertiyor beni. Psikolojik destek mi alayım diyorum. Ama o da bildiğimden farklı birşey söyler mi bilmiyorum
Bana da 30 eylül dediler ama cuma günü evde yapacağım bir tane
Senin kaçıncı günüSağol canım benim
Ben merakımdan test yapacam bugün almaya gönderdim iğne etkisini kaybetmiştir 11 gün bugunbenim akintim baya koyu kivambeyaz krem gibi geliyor bide usume basladi kasik batmasida 3 gundur artti dört agrisi var
Benim dün haftaydı.8. gün bugünAyn
Senin kaçıncı günü
İnşallah vardır kuzum bende belirti kalmadı diyebilirim akıntı var sadece bide yorgunluk onlarda hamilelikden değildir bugün 10. Gün bende adet olmayı beklıyorum artık bir dahaki ay deneriz Rabbimin yazdığı buymuşkız napiyim dayanamadim çok heves ettim insalalh gercektir ya içinde durtuyolar beni bide baya belirtim cogaldi ondan da heves ettim bakalim 3 4 gün sonra test yapacagim saliya randevum var
Paylaş bizimle sonucu canımBen merakımdan test yapacam bugün almaya gönderdim iğne etkisini kaybetmiştir 11 gün bugun
İnşaAllah. O kadar sevinirim kii. Bi yanım umutsuz bi şekilde bekliyorum 15. günü.İnşallah aksilik yoktur canım. Umarım bebiştir.
hayirlisi inşallah canım rabbim bekletmesin insalalhİnşallah vardır kuzum bende belirti kalmadı diyebilirim akıntı var sadece bide yorgunluk onlarda hamilelikden değildir bugün 10. Gün bende adet olmayı beklıyorum artık bir dahaki ay deneriz Rabbimin yazdığı buymuş
hadi bakalim sonucunu yaz etiketle beni canmBen merakımdan test yapacam bugün almaya gönderdim iğne etkisini kaybetmiştir 11 gün bugun
İnşallah vardır kuzum bende belirti kalmadı diyebilirim akıntı var sadece bide yorgunluk onlarda hamilelikden değildir bugün 10. Gün bende adet olmayı beklıyorum artık bir dahaki ay deneriz Rabbimin yazdığı buymuş
Yok canım hiç birşey çıkmadı 11. Gün iğnenin etkiside geçmiş olmadı galibahadi bakalim sonucunu yaz etiketle beni canm
Henüz bi tespit yok.kist de yok dedi doktor. Bu ay da adetimi bekleyip çatlatma tutmazsa ona göre bişiler yapıcaz dedi. Hevesle bekleyip ara kanamayı görünce insanda bişi kalmıyor.Canım ara lekelenmenin pek çok sebebi olabilir. Bunlardan biri de kist. Muayene oldun mu bunun için bir tespit var mı? Allah gönlüne versin dilerim biran önce pozitifi görürsün
Rabbim yardımcın olsun. İnşallah tutunur bebişin
Bızımde 7aydır olmadı belkı kısa sure ama bebek kaybettım ıcın yasta ilerlerdıgı ıcın panıklıyorum sakın ol bol dua et guzel seyler dusuk kendını kasma ıns tutacak cnm
Kızlar aşılamam 5 dk da bitti dr. la güle oynaya muhabet ede ede
Ne güzel bir haber!Tebrik ederim.Çok çok sevindimCanımmm gittim keselerimi gördümİkiz annesi olacağım Allahın izniyle
İyi ya güzel geçmesine çok sevindim. İnşallah güzel sonuçlara ulaşırsın.Kızlar aşılamam 5 dk da bitti dr. la güle oynaya muhabet ede edeSonra geldik eve, kahvaltı ettik ,alışveriş yaptık ,evi süpürdüm vs. Şimdide çay içiyorum buyrun gelin kızlarrr
Bu arada fitil verdi yarın akşam atacağım. Hafif açık pembe akıntı oldu sanırım normal.
Umarım hayırlı haberler veririm hepinize
Herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah