Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tatlım testlere göre 13 14 u yumurtlama olmuş ama 30mm çok büyük catlamazdiyevlbiliyorum dlkkydlntpl dlkkydlntpl
37 mm ne olcuyo ıcınde ıkı yumurta var cogul gebelık olabılır dıyo ben anlamadım kı zaten baska dr a sordummtelefonda oda dıyokı ıkı yumurtanı bırden ölcuyodur dıyo ıyıce kafammkarısyı acaba baska yumurta vardı omu catladı testte dıyorum dr gormeden

37 mm ne olcuyo ıcınde ıkı yumurta var cogul gebelık olabılır dıyo ben anlamadım kı zaten baska dr a sordummtelefonda oda dıyokı ıkı yumurtanı bırden ölcuyodur dıyo ıyıce kafammkarısyı acaba baska yumurta vardı omu catladı testte dıyorum dr gormeden
valla o konuda benimde bi fikrim yok inslalah başka yumurta catlamistir

kız napiyim dayanamadim çok heves ettim insalalh gercektir ya içinde durtuyolar beni bide baya belirtim cogaldi ondan da heves ettim bakalim 3 4 gün sonra test yapacagim saliya randevum var
İnşallah vardır kuzum bende belirti kalmadı diyebilirim akıntı var sadece bide yorgunluk onlarda hamilelikden değildir bugün 10. Gün bende adet olmayı beklıyorum artık bir dahaki ay deneriz Rabbimin yazdığı buymuş

İnşallah vardır kuzum bende belirti kalmadı diyebilirim akıntı var sadece bide yorgunluk onlarda hamilelikden değildir bugün 10. Gün bende adet olmayı beklıyorum artık bir dahaki ay deneriz Rabbimin yazdığı buymuş
hayirlisi inşallah canım rabbim bekletmesin insalalh

Aynen bende de hicbir belirti kalmadi 🙄 sadece belim agriyor bide karnimin sag tarafinda bi agri var o kadar. Hic umudum kalmadi

Canım ara lekelenmenin pek çok sebebi olabilir. Bunlardan biri de kist. Muayene oldun mu bunun için bir tespit var mı? Allah gönlüne versin dilerim biran önce pozitifi görürsün
Henüz bi tespit yok.kist de yok dedi doktor. Bu ay da adetimi bekleyip çatlatma tutmazsa ona göre bişiler yapıcaz dedi. Hevesle bekleyip ara kanamayı görünce insanda bişi kalmıyor.
Aminn Rabbim isteyen herkese versin pozitifleri.

Rabbim yardımcın olsun. İnşallah tutunur bebişin
Bızımde 7aydır olmadı belkı kısa sure ama bebek kaybettım ıcın yasta ilerlerdıgı ıcın panıklıyorum sakın ol bol dua et guzel seyler dusuk kendını kasma ıns tutacak cnm
M MiyavKedi naptın canım hadi meraktayız
Kızlar aşılamam 5 dk da bitti dr. la güle oynaya muhabet ede ede🤣🤣🤣 Sonra geldik eve, kahvaltı ettik ,alışveriş yaptık ,evi süpürdüm vs. Şimdide çay içiyorum buyrun gelin kızlarrr 🤗🤗🤗☕☕
Bu arada fitil verdi yarın akşam atacağım. Hafif açık pembe akıntı oldu sanırım normal.
Umarım hayırlı haberler veririm hepinize👍👍🤩🤩
Herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 😊

Kızlar aşılamam 5 dk da bitti dr. la güle oynaya muhabet ede ede🤣🤣🤣 Sonra geldik eve, kahvaltı ettik ,alışveriş yaptık ,evi süpürdüm vs. Şimdide çay içiyorum buyrun gelin kızlarrr 🤗🤗🤗☕☕
Bu arada fitil verdi yarın akşam atacağım. Hafif açık pembe akıntı oldu sanırım normal.
Umarım hayırlı haberler veririm hepinize👍👍🤩🤩
Herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 😊
İyi ya güzel geçmesine çok sevindim. İnşallah güzel sonuçlara ulaşırsın.

X