- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.101
Kuzum bende hiç olmadı. Olacak diye bir kural yok. Rüyan bence bilinçaltı tamamen. Lütfen içini ferah tut ve olacağına inan .LaRisaCca Günaydın canım. Senin yerleşme kanaman oldu mu? Yerleşme kanaması görmeden de hamile olunabiliyor mu? Bu gece rüyamda beta hcg 0,2 idi :-( umarım sadece rüyadır
Canım ben çatlatmanın 13. Aşılamanın 11. Günü test yaptımay taatliskom napiyim çok merak ve heves ettim insalalh tam belli olur kaldirmam bir kuzum sen kacinci gün rvde test yaptin
Canım hepiniz için dua ediyorum. Güzel haberler veresiniz inşallah tutunsun bebişleriniz hayırlısıylane kadar uğuru topikmiş:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canlar. ben de dün 3.aşılamam için iğnemi vuruldum. yarın aşılama.bana da dua edin de tutsun.
ozaman 3 4 gün sonrada ben yapayimCanım ben çatlatmanın 13. Aşılamanın 11. Günü test yaptım
kız napiyim dayanamadim çok heves ettim insalalh gercektir ya içinde durtuyolar beni bide baya belirtim cogaldi ondan da heves ettim bakalim 3 4 gün sonra test yapacagim saliya randevum varKız Allah iyiliğini versincanım inşallah gerçek olur
Canım ara lekelenmenin pek çok sebebi olabilir. Bunlardan biri de kist. Muayene oldun mu bunun için bir tespit var mı? Allah gönlüne versin dilerim biran önce pozitifi görürsünMeehaba arkadaşlar. Rabbim herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Bizim 2 yıldır bebeğimiz olmuyor. İlk andan itibaren hiç korunmadık. Bi süre prolaktin ilacı vs. verdi doktor. Hsg falan hep temiz. Polikistik değilim. Kilom var biraz sadece. Eylülün 16sında çatlatma iğnesi oldum. Doktor 36 saat sonra birliktelik önerdi. Fakat 20 sinde bende kanama oldu hafiften ve hala devam ediyor kanama az az olsada. İlk başta yerleşme kanaması diye çok heveslendim ama hala devam edince umudum azalıyor. Doktorum adet dönemine kadar bekleyelim dedi. Siz hiç böyle bi durumla karşılaştınız mı?
Birde bende ara kanama hep oluyordu. Adet döngümde sıkıntı yok ama kanamalarım az az olur her ay
Benim yarın aşılama günüm canım nasipse. Sü akşam iğnemi vurdum beklemede
Ben seni hamile biliyordum. inşallah tutar canım benim de ilk kez yarın aşılama olacak hayırlısıyla iyi haberler alırız.. .Tüpler hormonlar eşimin tahlilleri hepsi normal çıktı canım. Sebepsiz deniyor işte
Bu sefer tutuyor oluyor diye geçiriyorum hep içimden. Olumlu telkin yapıyorum. Birazdan içeri alacaklar aşılama için.
Benim de yarın aşılamam var inşallah tutar canım allah ol der olur inşallahne kadar uğuru topikmiş:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canlar. ben de dün 3.aşılamam için iğnemi vuruldum. yarın aşılama.bana da dua edin de tutsun.
Ne kadar güzel ikiz bebek darısı başımıza benimde 9.Gün bugünEvet teyzesii
Bana da 30 eylül dediler ama cuma günü evde yapacağım bir taneCanım ben çatlatmanın 13. Aşılamanın 11. Günü test yaptım
Lütfen bıle bırı yaZsın bana 37mm yumurtam var ıcınde ıkıtane yumurta var catlamayı 14 te gormustum ovulasyınntestıyle ama catlamamıs kıstte olabılır catlarsa ıkız olabılır dıyo ben anlamadık hıc bısey lutfen bırı yardım etsın anlayan
Amin teyzesi darısı sizeNe kadar güzel ikiz bebek darısı başımıza benimde 9.Gün bugün
benimde 9. günüm varmi belirtilerinNe kadar güzel ikiz bebek darısı başımıza benimde 9.Gün bugün
Biraz midem yanıyor kasik batması var birde su şeklinde akıntı beklemek çok zor yabenimde 9. günüm varmi belirtilerin
benim akintim baya koyu kivambeyaz krem gibi geliyor bide usume basladi kasik batmasida 3 gundur artti dört agrisi varBiraz midem yanıyor kasik batması var birde su şeklinde akıntı beklemek çok zor ya
Sağol canım benimAmin teyzesi darısı size
H Hivahivron hadi bol şans diliyoruz canım
C Capanin Gururu Teyom dualarım seninle