- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.181
Amin kuzucum teşekkür ederim. Ben özel bir hastanede aşılama yaptırdım . Doktorum bana tanımlanamayan infertilite olarak rapor çıkardı. İlaçlarım, Gonal f 450 ve ovitrelle idi. 750 TL ye aldık. Aşılama için de 750 TL ödedik.Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza allah isteyen herkese nasip etsin inşallah siz devlette mi aşılama yaptiniz
Hadi ya inşallah belirginleşir. Çok sevindim canımBenim testteki ikinci çizgi belirlenmeye basladi ama buraya atamadım resmi
Benim testteki ikinci çizgi belirlenmeye basladi ama buraya atamadım resmi
İnşallah canım ya güzel haberleri alalım hepimiz içim buruk ya olmazsa diyeHadi ya inşallah belirginleşir. Çok sevindim canım
Ne kadar kafaya takma deselerde olmuyor işteİnşallah canım ya güzel haberleri alalım hepimiz içim buruk ya olmazsa diye
Gün boyu işteyim ve yoğunum ama buna rağmen sürekli aklımda. Takmamak elde değil maalesefNe kadar kafaya takma deselerde olmuyor işte
fotoyu kirp.oyle ay canmBenim testteki ikinci çizgi belirlenmeye basladi ama buraya atamadım resmi
Dosya ekle ordanmi canimfotoyu kirp.oyle ay canm
Benimde sebepsiz inferlitide denildi letu kullandım yumurtam gelişti..insallah aşılamam tutar bende devlet hastanesinde yaptiriyorumAmin kuzucum teşekkür ederim. Ben özel bir hastanede aşılama yaptırdım . Doktorum bana tanımlanamayan infertilite olarak rapor çıkardı. İlaçlarım, Gonal f 450 ve ovitrelle idi. 750 TL ye aldık. Aşılama için de 750 TL ödedik.
önce çek sonra galeride kirp kucult sonra buraya bir dosya ekleyen bas dcm sen seçDosya ekle ordanmi canim
Dosya ekle ordanmi canim
Dosya ekle ordanmi canim
önce çek sonra galeride kirp kucult sonra buraya bir dosya ekleyen bas dcm sen seç Eki Görüntüle 2539139 tam resime dökün ve gönder
önce çek sonra galeride kirp kucult sonra buraya bir dosya ekleyen bas dcm sen seç Eki Görüntüle 2539139 tam resime dökün ve gönder
Aslı bu senin miiiönce çek sonra galeride kirp kucult sonra buraya bir dosya ekleyen bas dcm sen seç Eki Görüntüle 2539139 tam resime dökün ve gönder
Bılmıyorum kuzum ıkıtane yumurta dedıgıne gore gec yumurtlarsın belkı falanndedı ama ozaman yumurtalar dedıgın gıbıyse neden ıgne vermedı 5 gunde 2mm buyumusler
Üşümek belirti diyorlar canımbende usuyom ayaklarim hele donuyom
Hayırlısı olsun canım bebişler nazlı biraz napalimRegl
Oldm kizlar
Çooookkk teşekkür ediyorum inşallah canım güzel temennilerin için. Eşim işe gittiğinden beri yatıyorum simema keyfi yaptım azcık. Hepimiz güzel haberler veririz inşallah.pembe aıntı normal aparattan kaynaklıdır pembelik .
kendini yorma sen keşke dememek için ayaklarını uzat dinlen güzel şeyler düşün içerde şimdi hareket vardır vücudun en fazla enerji harcadığı dönemdesin pekmez ananas tahin gibi şeyler tüket abartmadan bolca da su iç allahında izniyle döllenir yerleşir sana evlat olur
güzel haberlerini alırız inşallah
benim kuzum evet 5. gün meraktan yapmistim çift cizgi nasil çıkıyor diye ama esas testi persembe yapicam yada cuma perşembe 11 cuma 12. gün taatliskom inşallah böyle bir çizgi ile karşılaşırımAslı bu senin miii
Canım sen aşılamayı pazar günü mü yaptırdınbenim kuzum evet 5. gün meraktan yapmistim çift cizgi nasil çıkıyor diye ama esas testi persembe yapicam yada cuma perşembe 11 cuma 12. gün taatliskom inşallah böyle bir çizgi ile karşılaşırım
canm benimki klomen catlatma ignesi asilama degil bugün 9. gun 12.13.gun test yapicamCanım sen aşılamayı pazar günü mü yaptırdın
İnşallah pozitifi görürsün. lütfen 11. gün yapma 14. günü bekle lütfen.canm benimki klomen catlatma ignesi asilama degil bugün 9. gun 12.13.gun test yapicam