Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza allah isteyen herkese nasip etsin inşallah siz devlette mi aşılama yaptiniz
Amin kuzucum teşekkür ederim. Ben özel bir hastanede aşılama yaptırdım . Doktorum bana tanımlanamayan infertilite olarak rapor çıkardı. İlaçlarım, Gonal f 450 ve ovitrelle idi. 750 TL ye aldık. Aşılama için de 750 TL ödedik.

Benimde sebepsiz inferlitide denildi letu kullandım yumurtam gelişti..insallah aşılamam tutar bende devlet hastanesinde yaptiriyorum

Eklentiler

• 20190924_171802.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 60
Bılmıyorum kuzum ıkıtane yumurta dedıgıne gore gec yumurtlarsın belkı falanndedı ama ozaman yumurtalar dedıgın gıbıyse neden ıgne vermedı 5 gunde 2mm buyumusler

Yok doktor oyle toplam demez arkadaslar bende de 3 yumurta vardi hepsinin teker teker olcusu onemli 37mm e ulasan yumurtaya artik cat ignesi vermez doktor ztn

bende usuyom ayaklarim hele donuyom
Üşümek belirti diyorlar canım hadi bakalım. Eve geldikten sonra acayip kasık batması karın ağrısı başladı. Adet ağrısının aynısı gibiydi ve donuyordum. Şimdi biraz hafifledi. Kahverengi akıntıda geçti. Diğer 3 aş ılamada hiç bişey hissetmemiştim. Bu ilk defa oldu.

Regl
Oldm kizlar
Hayırlısı olsun canım bebişler nazlı biraz napalim

Çooookkk teşekkür ediyorum inşallah canım güzel temennilerin için. Eşim işe gittiğinden beri yatıyorum simema keyfi yaptım azcık. Hepimiz güzel haberler veririz inşallah.
Sende varmı bebiş bizim ilk olacak olursa nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…