Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar nasılsınız var mı güzel haberleri olanlar
Canımm günaydınn Benimmkiler ikizmiş dün onu öğrendik en taze haber bu şuan. İnşallah sizlerden gelecek güzel haberlerle çoğalacağız
@Damla1989 Allah iyileri iyilerle muhakkak denk getirir. Bu kadar iyi yürekli kadının burada olması birbirine destek olması bence tesadüf değil kuzum

maşallah 1 taşta 2 kuş desene
benim pek umudum yok canım inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız

Tüpler hormonlar eşimin tahlilleri hepsi normal çıktı canım. Sebepsiz deniyor işte
Bu sefer tutuyor oluyor diye geçiriyorum hep içimden. Olumlu telkin yapıyorum. Birazdan içeri alacaklar aşılama için.

Tüpler hormonlar eşimin tahlilleri hepsi normal çıktı canım. Sebepsiz deniyor işte
Bu sefer tutuyor oluyor diye geçiriyorum hep içimden. Olumlu telkin yapıyorum. Birazdan içeri alacaklar aşılama için.
Bızımde 7aydır olmadı belkı kısa sure ama bebek kaybettım ıcın yasta ilerlerdıgı ıcın panıklıyorum sakın ol bol dua et guzel seyler dusuk kendını kasma ıns tutacak cnm

Meehaba arkadaşlar. Rabbim herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Bizim 2 yıldır bebeğimiz olmuyor. İlk andan itibaren hiç korunmadık. Bi süre prolaktin ilacı vs. verdi doktor. Hsg falan hep temiz. Polikistik değilim. Kilom var biraz sadece. Eylülün 16sında çatlatma iğnesi oldum. Doktor 36 saat sonra birliktelik önerdi. Fakat 20 sinde bende kanama oldu hafiften ve hala devam ediyor kanama az az olsada. İlk başta yerleşme kanaması diye çok heveslendim ama hala devam edince umudum azalıyor. Doktorum adet dönemine kadar bekleyelim dedi. Siz hiç böyle bi durumla karşılaştınız mı?
Birde bende ara kanama hep oluyordu. Adet döngümde sıkıntı yok ama kanamalarım az az olur her ay

İnşallah aksilik yoktur canım. Umarım bebiştir.

Allah razı olsun darısı isteyen herkese sana da yavruların sağ salim nasip olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…