- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.061
Sağolasın canım benim darısı hepinize inşGözün Aydın canım sağ Salim kucağına al inşallah
Ay cok sevındım cnm ya saglıkla al kucagıba ıns bızede burası ugurlu gelsın 1 hafta sonra bende durumumu ogrenırım yumurtlama olduysa 3 4 gun gectıCanım klomenle 3 ay denedik olmadı. Aşılama yaptık, gonal f 450 kullandım , 4 yumurtam olmuştu tuttu çok şükür. Darısı sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. Rabbim hepinize tez vakitte hayırlısıyla versin
Hadi inşallah çok güzel haberlerle gelirsin kuzucumAy cok sevındım cnm ya saglıkla al kucagıba ıns bızede burası ugurlu gelsın 1 hafta sonra bende durumumu ogrenırım yumurtlama olduysa 3 4 gun gectı
Canımmm gittim keselerimi gördümİkiz annesi olacağım Allahın izniyle
Canım merhaba aynı şeyleri yaşamışız 4 yumurta olmuştu aşılama olacaktım doktor iki tanesini alırım deyince iptal ettim ama adet bekliyorum doğal yola bıraktık. Gözüm aydın belirtilerin neydi anlatır mısın çok merak ettimCanım klomenle 3 ay denedik olmadı. Aşılama yaptık, gonal f 450 kullandım , 4 yumurtam olmuştu tuttu çok şükür. Darısı sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. Rabbim hepinize tez vakitte hayırlısıyla versin
Canim test yaptin mi benim igne vurdgm gunle berqber 12.gunum bugun ne zmn wtksii gecer biliyor musnz .Ne zmn test yapmylm .regli tarihimi bilmyrm cnku yasmjn kullndm 2 ay o biraz degistrdiCanım evde var aslında bi tane ama ben aşılamanın 7. Gününde ovitrelle yaptım o yüzden pozitif çıkabilir doktor öncesinde yap a sakın dedi ama gerçi bir gün var arada ya ben bileyim hatta bugün bile kan verebilirdim bence eşim yok doktor ne dediyse o diyor
Selam canım Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin. Biz 4 yumurtanın 4 ü de döllense 4ünü de isteyecektik ,Allah sağlık verdiği sürece. Rabbim sağlıkla taşıyabilmeyi ve doğurabilmeyi nasip etsin. Doktorum da bize hiç bebeklerden elememiz gereken olabilir demedi. Dese bile müsade etmem. Bir yakınım aşılama ile 5 iz gebe hamile kaldı. 2 si doğal düşük oldu şimdi 3 çocuğu var maşallah. Benim şiddetli sırt ağrım oldu, dudaklarda kuruluk vardı , göğüs uçlarım çok acıyordu ve batma hissi tabi ki.. en belirgin belirtiler bunlar.Canım merhaba aynı şeyleri yaşamışız 4 yumurta olmuştu aşılama olacaktım doktor iki tanesini alırım deyince iptal ettim ama adet bekliyorum doğal yola bıraktık. Gözüm aydın belirtilerin neydi anlatır mısın çok merak ettim
Canım 4 gün sonra test yapCanim test yaptin mi benim igne vurdgm gunle berqber 12.gunum bugun ne zmn wtksii gecer biliyor musnz .Ne zmn test yapmylm .regli tarihimi bilmyrm cnku yasmjn kullndm 2 ay o biraz degistrdi
canimmm cok sevindim saglikla kucagina al ikisinide ayy ne guzel bir duygudur simdi insallah banada nasip olur tek yada cift ay duygulandim yaCanımmm gittim keselerimi gördümİkiz annesi olacağım Allahın izniyle
Değerlendiriyorsunuz değil mi bu günleriHayırlısı cnm butun tahlıllerın yapıldımı ama senın tuplerın acıkmı esınle alakalı sıkıntı var mı yokmu bılmıyorum ıns tutar umutlu ol benım uc yumurta vardı ıgne vermedı dr kendı catlıcak ıgne ıcın gec dedı eve geldım ovulasyon testım pikncıktı ertesı gun sılındı kasık agrım oldu catladı dıye dusunuyorum yarın dr randevum var catladımı soylıcek kac mmlerdı bılmıyorum ama catlama sevıyesındeler dedı acıkcası umudum yok buaydan yumurtalar ya cok buyukse ıfne vermedı dıye dusundum ama hamıle kalma uhtımalın var dedı
son 2 gundur sirtim acaip agiriyo.kuzum goguslerimi anlatmiyorum bile uclari dokununca felaket aciyo kasik batmalarim son 2 gundur is yapinca ozellikle agilince cok belirgin agiriyor yaSelam canım Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin. Biz 4 yumurtanın 4 ü de döllense 4ünü de isteyecektik ,Allah sağlık verdiği sürece. Rabbim sağlıkla taşıyabilmeyi ve doğurabilmeyi nasip etsin. Doktorum da bize hiç bebeklerden elememiz gereken olabilir demedi. Dese bile müsade etmem. Bir yakınım aşılama ile 5 iz gebe hamile kaldı. 2 si doğal düşük oldu şimdi 3 çocuğu var maşallah. Benim şiddetli sırt ağrım oldu, dudaklarda kuruluk vardı , göğüs uçlarım çok acıyordu ve batma hissi tabi ki.. en belirgin belirtiler bunlar.
Dream1988 darısı sana ve isteyen herkese inşallahh
Canım benimmm çok tşk ederimmcanimmm cok sevindim saglikla kucagina al ikisinide ayy ne guzel bir duygudur simdi insallah banada nasip olur tek yada cift ay duygulandim ya
Ay hadi inşallah ben de böyleydimson 2 gundur sirtim acaip agiriyo.kuzum goguslerimi anlatmiyorum bile uclari dokununca felaket aciyo kasik batmalarim son 2 gundur is yapinca ozellikle agilince cok belirgin agiriyor ya
inşallah öyledir salı gününe randevu aldım doktora gidicem nasıp olursa ama bugün 9. gün yarın test alirim 11.12 gün yaparim diye düşünüyorum sen kacinci gunu yapmstnAy hadi inşallah ben de böyleydim
Ay hadi gözün aydınn yaa çooook güzel bişe. Rabbim bizlerede nasip etsin inşallahhhCanımmm gittim keselerimi gördümİkiz annesi olacağım Allahın izniyle
Selam canım Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin. Biz 4 yumurtanın 4 ü de döllense 4ünü de isteyecektik ,Allah sağlık verdiği sürece. Rabbim sağlıkla taşıyabilmeyi ve doğurabilmeyi nasip etsin. Doktorum da bize hiç bebeklerden elememiz gereken olabilir demedi. Dese bile müsade etmem. Bir yakınım aşılama ile 5 iz gebe hamile kaldı. 2 si doğal düşük oldu şimdi 3 çocuğu var maşallah. Benim şiddetli sırt ağrım oldu, dudaklarda kuruluk vardı , göğüs uçlarım çok acıyordu ve batma hissi tabi ki.. en belirgin belirtiler bunlar.
Dream1988 darısı sana ve isteyen herkese inşallahh
çok merak ettim nasıl bisey bu hamilelik takvimi diye dayanamayip yaptim belki iyi yapmadim ama az hevesimi almak.istedim uğur getirir buda inşallah ogrenene kadar burda dursun insalalh vardir varsa devam eder yoksa kaldırırm ama kötü düşünmüyorum inşallah hayirlisi.ile olacakLaRisaCca @IsaBeLLa- Dream1988 dlkkydlntpl M MiyavKedi N Ned en ve diğer kizlar
Yaa ne güzel, sağlıkla doğsunlar, sağlıkla büyüsünler inşallah. Darısı bizim başımıza. Tek seferde iki bebiş:)Hadi inşallah çok güzel haberlerle gelirsin kuzucum