Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar nasılsınız var mı güzel haberleri olanlar
Canımm günaydınn :KK200: Benimmkiler ikizmiş dün onu öğrendik en taze haber bu şuan. İnşallah sizlerden gelecek güzel haberlerle çoğalacağız:anneadayı::anneadayı:
@Damla1989 Allah iyileri iyilerle muhakkak denk getirir. Bu kadar iyi yürekli kadının burada olması birbirine destek olması bence tesadüf değil kuzum

Canımm günaydınn :KK200: Benimmkiler ikizmiş dün onu öğrendik en taze haber bu şuan. İnşallah sizlerden gelecek güzel haberlerle çoğalacağız:anneadayı::anneadayı:
@Damla1989 Allah iyileri iyilerle muhakkak denk getirir. Bu kadar iyi yürekli kadının burada olması birbirine destek olması bence tesadüf değil kuzum
maşallah 1 taşta 2 kuş desene :anneadayı::anneadayı:
benim pek umudum yok canım inşallah diğer arkadaşlardan güzel haberler alırız

Hayırlısı cnm butun tahlıllerın yapıldımı ama senın tuplerın acıkmı esınle alakalı sıkıntı var mı yokmu bılmıyorum ıns tutar umutlu ol benım uc yumurta vardı ıgne vermedı dr kendı catlıcak ıgne ıcın gec dedı eve geldım ovulasyon testım pikncıktı ertesı gun sılındı kasık agrım oldu catladı dıye dusunuyorum yarın dr randevum var catladımı soylıcek kac mmlerdı bılmıyorum ama catlama sevıyesındeler dedı acıkcası umudum yok buaydan yumurtalar ya cok buyukse ıfne vermedı dıye dusundum ama hamıle kalma uhtımalın var dedı
Tüpler hormonlar eşimin tahlilleri hepsi normal çıktı canım. Sebepsiz deniyor işte😔
Bu sefer tutuyor oluyor diye geçiriyorum hep içimden. Olumlu telkin yapıyorum. Birazdan içeri alacaklar aşılama için. :dua::dua::dua:

Tüpler hormonlar eşimin tahlilleri hepsi normal çıktı canım. Sebepsiz deniyor işte😔
Bu sefer tutuyor oluyor diye geçiriyorum hep içimden. Olumlu telkin yapıyorum. Birazdan içeri alacaklar aşılama için. :dua::dua::dua:
Bızımde 7aydır olmadı belkı kısa sure ama bebek kaybettım ıcın yasta ilerlerdıgı ıcın panıklıyorum sakın ol bol dua et guzel seyler dusuk kendını kasma ıns tutacak cnm

Meehaba arkadaşlar. Rabbim herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Bizim 2 yıldır bebeğimiz olmuyor. İlk andan itibaren hiç korunmadık. Bi süre prolaktin ilacı vs. verdi doktor. Hsg falan hep temiz. Polikistik değilim. Kilom var biraz sadece. Eylülün 16sında çatlatma iğnesi oldum. Doktor 36 saat sonra birliktelik önerdi. Fakat 20 sinde bende kanama oldu hafiften ve hala devam ediyor kanama az az olsada. İlk başta yerleşme kanaması diye çok heveslendim ama hala devam edince umudum azalıyor. Doktorum adet dönemine kadar bekleyelim dedi. Siz hiç böyle bi durumla karşılaştınız mı?
Birde bende ara kanama hep oluyordu. Adet döngümde sıkıntı yok ama kanamalarım az az olur her ay :KK43:

Meehaba arkadaşlar. Rabbim herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Bizim 2 yıldır bebeğimiz olmuyor. İlk andan itibaren hiç korunmadık. Bi süre prolaktin ilacı vs. verdi doktor. Hsg falan hep temiz. Polikistik değilim. Kilom var biraz sadece. Eylülün 16sında çatlatma iğnesi oldum. Doktor 36 saat sonra birliktelik önerdi. Fakat 20 sinde bende kanama oldu hafiften ve hala devam ediyor kanama az az olsada. İlk başta yerleşme kanaması diye çok heveslendim ama hala devam edince umudum azalıyor. Doktorum adet dönemine kadar bekleyelim dedi. Siz hiç böyle bi durumla karşılaştınız mı?
Birde bende ara kanama hep oluyordu. Adet döngümde sıkıntı yok ama kanamalarım az az olur her ay :KK43:
İnşallah aksilik yoktur canım. Umarım bebiştir.

Selam canım Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin. Biz 4 yumurtanın 4 ü de döllense 4ünü de isteyecektik ,Allah sağlık verdiği sürece. Rabbim sağlıkla taşıyabilmeyi ve doğurabilmeyi nasip etsin. Doktorum da bize hiç bebeklerden elememiz gereken olabilir demedi. Dese bile müsade etmem. Bir yakınım aşılama ile 5 iz gebe hamile kaldı. 2 si doğal düşük oldu şimdi 3 çocuğu var maşallah. Benim şiddetli sırt ağrım oldu, dudaklarda kuruluk vardı , göğüs uçlarım çok acıyordu ve batma hissi tabi ki.. en belirgin belirtiler bunlar.
@Damla1989 darısı sana ve isteyen herkese inşallahh :KK19: :rolleyes:
Allah razı olsun darısı isteyen herkese sana da yavruların sağ salim nasip olsun canım

X