Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Yani söyle ben iğnemi 2 si vuuruldum ovulasyonda 4 ünde koyu cizgi olmustu ilişki yasadık o gunden mi hesap yapmam gerek ?
Evet canım ilişkin olmuyor zaten yumurta çatlamadanda sperm girmesinin imkanı olmadığı için test yanıltabiliyor ben 36. Saatten itibaren hesaba baslıyorum yani

Benimde olmustu ertesi gun gecmisti merak etme enfeksiyon idrarda yanma kasintı falan yapiyormus

Benimde bildiğim kadarıyla eğer pmebe lekelenmem oluyorsa yumurtan çatlamış demektir

Ağrın falan varmı iyimisin
Benim büyüyen yumurta solumdaydı. Sol tarafım dün agrımaya basladı azıcık. Sonra aksam hafif arttı. Bugün uyandığımdan beri hiiiiç geçmeyen sürekli bi ağrı var. Azalmadı da hiç. Bugün ilişki sırasında korkunç canım yandı. Sol kasığımda. Sende de oldu mu böyle seyler?

Evet canım oldu halada oyle yani aksam adet olucak gibi agrim oldu uyuya kalmisim simdi gecti

Bi de ben tam doktordan çıktım asistanına dedim ki bu iğnenin yan etkisi falan var mı söyleyin ona göre panik yapmıyım. Yok yok hiç yan etkisi yok dedi. Allahtan burdan okuyorum da öğreniyorum. Normalmiş
O hicbisey bilmio demekki buralarsa takilsa ogrenirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…