Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ilişkin olmuyor zaten yumurta çatlamadanda sperm girmesinin imkanı olmadığı için test yanıltabiliyor ben 36. Saatten itibaren hesaba baslıyorum yaniYani söyle ben iğnemi 2 si vuuruldum ovulasyonda 4 ünde koyu cizgi olmustu ilişki yasadık o gunden mi hesap yapmam gerek ?
16sında net sonuç alırsın yani yoksada adetin gelirYani söyle ben iğnemi 2 si vuuruldum ovulasyonda 4 ünde koyu cizgi olmustu ilişki yasadık o gunden mi hesap yapmam gerek ?
Bir de enfeksiyon sanırım sarı oluyormuş B Butterfly193Benimde olmustu ertesi gun gecmisti merak etme enfeksiyon idrarda yanma kasintı falan yapiyormus
Benimde bildiğim kadarıyla eğer pmebe lekelenmem oluyorsa yumurtan çatlamış demektirAsistanına ulaştım. O da doktor ile görüşüp sadece şu mesajı attı. “Sorun yok normal” ama şuan içime bir sıkıntı çöktü bugün 16’da çatlasıysa zaten yarın geceye kadar gitmiş olur yumurta. 24 saat canlı kalıyor. Deminden beri okuyorum da hiçbir şey anlamadım. İnşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
Evet yaa gitti uyku. Bir de normalde sigara içiyorum ben. Dün çok az içmiştim. Bugün hiç içmedim çıldırmak üzereyimSendemi uyuyamadın
Teşekkür ederimBenimde bildiğim kadarıyla eğer pmebe lekelenmem oluyorsa yumurtan çatlamış demektir
Allah kolaylik versin bekle bikac gun gecsin yada icine cekmeEvet yaa gitti uyku. Bir de normalde sigara içiyorum ben. Dün çok az içmiştim. Bugün hiç içmedim çıldırmak üzereyim
Benim büyüyen yumurta solumdaydı. Sol tarafım dün agrımaya basladı azıcık. Sonra aksam hafif arttı. Bugün uyandığımdan beri hiiiiç geçmeyen sürekli bi ağrı var. Azalmadı da hiç. Bugün ilişki sırasında korkunç canım yandı. Sol kasığımda. Sende de oldu mu böyle seyler?Ağrın falan varmı iyimisin
Bi de ben tam doktordan çıktım asistanına dedim ki bu iğnenin yan etkisi falan var mı söyleyin ona göre panik yapmıyım. Yok yok hiç yan etkisi yok dedi. Allahtan burdan okuyorum da öğreniyorum. NormalmişAğrın falan varmı iyimisin
O hicbisey bilmio demekki buralarsa takilsa ogrenirdiBi de ben tam doktordan çıktım asistanına dedim ki bu iğnenin yan etkisi falan var mı söyleyin ona göre panik yapmıyım. Yok yok hiç yan etkisi yok dedi. Allahtan burdan okuyorum da öğreniyorum. Normalmiş