İlk vuruldugumda bende de olmuştu yumurta catladigi için olmuşMerhaba, ben bugün 09.01.2024 12:00 da ovitrelle iğnemi oldum. Tam şuan 16:00 gibi kırmızı pembe lekelenmem oldu. Beyaz akıntım da aşırı arttı bir anda. Normal mi? Başına böyle bir şey gelen var mı?
Hamilesinizdir insallahİlk vuruldugumda bende de olmuştu yumurta catladigi için olmuş
Maalesef ondan sonra denemeyi bhraktim Ocak ayında yapmıştık iğneyi adet oldum Şubat da depremde hamile olduğumu öğrendim nurdaginda yaşıyorum ama 1 hafta sonra kanama oldu kimyasal dendi ondan Nisan'da tekrar gebe kaldım dış gebelik oldu ikisi de doğal yoldan oldu dış gebelikten sonra bu ay ikinci ayım tedavi yapılan geçen ayda olmadı maalesefHamilesinizdir insallah
Sonra ne oldu?İlk vuruldugumda bende de olmuştu yumurta catladigi için olmuş
Çok geçmiş olsun. Yumurta çatladıktan sonra 24 saat ömrü var. Doğru mu biliyorum? Doktoryn dediği 36 saat daha dolmadı bile o zaman benim yumurtam çöp mü oldu?Maalesef ondan sonra denemeyi bhraktim Ocak ayında yapmıştık iğneyi adet oldum Şubat da depremde hamile olduğumu öğrendim nurdaginda yaşıyorum ama 1 hafta sonra kanama oldu kimyasal dendi ondan Nisan'da tekrar gebe kaldım dış gebelik oldu ikisi de doğal yoldan oldu dış gebelikten sonra bu ay ikinci ayım tedavi yapılan geçen ayda olmadı maalesef
Sonra adet oldum iğnenin 19. GünüSonra ne oldu?
Bende iğne vurulmadan bı gün önce ilişki yaşadım ondan sonra pazar günü diyelim 2 de vurulmustum pazartesi gece 12 de ilişki oldu belki benimki de erken çatladı bilemeyiz imkansizken bile rabbim istesin yeter çok kafanıza takmamaya çalışın benimde bugün 10. Günüm hiç bı belirtim yokÇok geçmiş olsun. Yumurta çatladıktan sonra 24 saat ömrü var. Doğru mu biliyorum? Doktoryn dediği 36 saat daha dolmadı bile o zaman benim yumurtam çöp mü oldu?
İnşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınCok uzuldum hayirlisi olsun insllaah en kisa vakitte bebeginize kavusursunuz
Olumlama yap kötü düşünerek kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsun dollenecegi varsa dollenir zaten doktorum bana da 36. Saate ilişki olsun dedi bende mi kaçırdım o zaman böyle düşünüp strese sokmayın kendiniziÇok geçmiş olsun. Yumurta çatladıktan sonra 24 saat ömrü var. Doğru mu biliyorum? Doktoryn dediği 36 saat daha dolmadı bile o zaman benim yumurtam çöp mü oldu?
Aminn insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah guzel haberler almak dileğiyle..İnşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hic test yaptiniz mıBende iğne vurulmadan bı gün önce ilişki yaşadım ondan sonra pazar günü diyelim 2 de vurulmustum pazartesi gece 12 de ilişki oldu belki benimki de erken çatladı bilemeyiz imkansizken bile rabbim istesin yeter çok kafanıza takmamaya çalışın benimde bugün 10. Günüm hiç bı belirtim yok
Yapmadım ya bekliyorum en erken 14. Gün yaparım dayanabilirsem 15 16. Gün kan veririmHic test yaptiniz mı
Evet pek fazla bu konu ile ilgili araştırma yapmak da iyi değil aslındaSende sağol guzelimm bence o depresyon neden onuda soyliyim sana surekli dusundugumuz icin onumuzde bir surec var gecirmemiz gereken gunler var acaba nolcak acaba tutucakmi acaba bu sefer olucakmi kafamizin ici bu soru isaretleriyle dolu oldugu icin hem merak hem endise hem bekleyis malesefki insani ordan oraya surukluyor sanki bende hep buralarda belirti falan okuyorum kasığımmı agriyo karnimmi tam bilemiyorum sanki yani adet olcakmisim gibi bi agri ister istemez insan mutsuz olmaya basliyor adet gunu yaklasimca tedirginlikde oluyor e bukadsr sorun bunye nasil kaldirirsin bizde yoruluyoruz bunyemizde