Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

orchagoci orchagoci dayanamadım yaptım test ama neyden olduğunu bilmediğim için sevinemiyorum bile 🫠

Eklentiler

• IMG_0797.jpeg
    IMG_0797.jpeg
    114,8 KB · Görüntüleme: 21
Bence hiç bakmamaları normal değil. Sürekli kan vermişsin. Yumurtalara bakmadan iğne mi verdiler? Farklı bir doktora daha görünebilirsin. Reglin 28. günü ne alaka anlamadım. Siz bu süreçte ilişki yaşadınız mı mesela. 20 aralıkta dr a gittin. 20 aralık regli miydin? Reglin kaçıncı günüydü. Reglin3. Günü hangi güne denk geliyordu?21. Gün aşırı uzun. Ben 23 aralık regl oldum. Reglin 5. Günü femara 5 gün içtim. 2 gün sonra kontrole gittim. Jinekolojik muayene oldum. Ona göre iğne verecekti çünkü. Vermedi mesela çünkü yumurtam büyümemişti. 2 gün sonra yine gel dedi. Gittim. Yine jinekolojik muayene oldum. Gelişme var 2 gün sonra tekrar gel dedi. 9 aralıkta gittim yine jinekolojik muayene oldum. 19 mm ulaşmıştı. Ovitrelle iğne yaptı. 36 saat sonra ilişki dedi. Tam saatine uyduk. Şimdi bekliyorum. Böyle detaylı yazarsan sen de daha anlaşılır olur. Ama normal olmayan bir şeyler var sanki.
Bu ayı onlar yüzünden boşa gitti resmen gelecek ay düzgün bir kadın doğumcuda yumurta takibi ile yaptirmam.lazim bunlara kalırsa hiçbir sey olacağı yok

MERHABALAR BENİM DE TEK YUMURTAM 19 ML OLDU DOKTOR CATLATMA İGNESİ VERDİ VURULDUM VE 36 SAAT SONRA İLİSKİYE GİRDİM AMA ARADA SİRADA KASİKLARDA AGRİ OLUYOR BU NORMAL Mİ YASAYAN VARMİ İCİNİZDE

orchagoci orchagoci dayanamadım yaptım test ama neyden olduğunu bilmediğim için sevinemiyorum bile 🫠
Aramızda 1 gün vardı seninle. Muhtemelen iğne etkisi şuan. Dün benim de aynıydı. Bugün çizgi tamamen gitti. Ben şimdi kan vermeyi bekliycem. Başka test yapmıycam evde çünkü tamamen anlamsız. Butterfly’ın 12. gün evde test tek çizgi çıktı ama hastanede kan verdiğinde betasından hamile olduğunu öğrendi. Bizler için büyük umut 🥰

Evet var cıplak gözle daha belirgin fakat düne göre silik yanı iğne etkim gecmiş olsa çıkar dı şimdiye demi 7 ocakta oldum iğnemi
Tekrar söylüyorum ama butterfly’ın 12. gün evde yaptığı test tek çizgi çıktı. Hastanede beta baktırdı ve hamile olduğunu öğrendi. O yüzden senin için artık hastaneye gitme vakti gelmiş😊

Aramızda 1 gün vardı seninle. Muhtemelen iğne etkisi şuan. Dün benim de aynıydı. Bugün çizgi tamamen gitti. Ben şimdi kan vermeyi bekliycem. Başka test yapmıycam evde çünkü tamamen anlamsız. Butterfly’ın 12. gün evde test tek çizgi çıktı ama hastanede kan verdiğinde betasından hamile olduğunu öğrendi. Bizler için büyük umut 🥰
Evet canım doğru söylüyorsun beklemekte yarar var 🙏🏻

X