Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Deger kaç olana kadar kan veriyoruz acaba ben doktorum yarın cagırdı ancak calıstıgım için gidemiyorum hem 2. Kanı da vermedim henuz uştrasyonda bişe gözüküyomuki niye cagırdı
Beni pazartesi çağırdı senin kaç haftalık oluyo bence de daha erken belki ilaç fln için cagiriyodur
Bir de kan ilk değerim 26 çıktı ikingun sonrası pazar gününe denk geliyodu acilde bakmadılar kanıma bende 4 gün sonra tekrar ettim 307 çıktı doktorum da çok iyi artmış tekrara gerek yok yani iki defa kan verdim yani sadece artış iyiyse başka istemiyorlar bazen 3 defa fln da bakiliyo

Ben geldimmm.. Sabah malesef davetsiz misafir geldi oglende gittiler sonra ben halsizim bugun baya karnim cok agriyo adet gunum yarın dedim bi test yapiyim bakim ne durumda negatif cikti bende umudumu kestim artik gitmedim olsaydi cikicakti adet olucam demekki onun agrisi var kaset test yaptim erken gebelik yaptim ikiside bos hevesim kırıldı umudumda kalmadı bu ay icin gitmek istemedim yattım hala da yatiyorum canım cok sıkıldı cok uzgunum hayal kırıklığı oluyor cunku neyse umarım sıradaki arkadaslarimin bebis haberlerini alirizz orc heycanla seninkini beklicem knka insallah sans seninle olmustur diğer arkadaslar insallah sizlerde ayni sekilde Rabbim gonlunuze gore versin

İnşallah adet olmazsın da senın de pozitif haberini alırız

Mahsallahh annesiiii

Ya hayırlısı olsun testini görünce sevinmiştim yine de adet olana kadar umut var

Sonra gelirim ben biraz daha yalniz kaliyim dikkat et kendine umarım saglikla bebegini kucagina almak nasip olsun insallahh

Bende test yaptım çok silikleşmiş ümidim kalmadı hiç böyle böyle gidecek gibi geliyor
Kaçıncı gündü senin? Ben az önce tekrar yaptım. Çizgi tamamen gitti. Artık 2-3 güne direk kan veririm

Eklentiler

• 1135F65C-515F-4A55-864A-E6839C218E0E.jpeg
    74,2 KB · Görüntüleme: 39
Çok teşekkürler canım biraz erken pes etmişsin. Zaten daha 7 aylık evlisin. Ben senin yerinde olsam evliliğin tadını çıkarırdım. Gezer dolaşırdım. Stres yapma Hakkında hayırlısı olsun

Kişiden kişiye değişir tabii de bugün 9. Gün benim. Az önce 2. Çizginin gittiğini gördüm. Bir önceki mesajıma fotografı ekledim
Ama kuzum senınki kaset test benimki erken test sende suan erken gebelik testi yapsan senin de benim gibi çizgi çıkar ben 1 saat önce bir test daha yaptım onda da var silinmemiş çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…