- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Beni pazartesi çağırdı senin kaç haftalık oluyo bence de daha erken belki ilaç fln için cagiriyodurDeger kaç olana kadar kan veriyoruz acaba ben doktorum yarın cagırdı ancak calıstıgım için gidemiyorum hem 2. Kanı da vermedim henuz uştrasyonda bişe gözüküyomuki niye cagırdı
İgne etkisi canım malesef.. siliklesmeye baslamiş yarın yok olcaktir buyuk ihtimal bir iki gun sonra yine yaparsin yada kan ver beklemek istemiosan yarinEki Görüntüle 3372113 Kızlar 11. Gün testim iğne etkisi midir Eki Görüntüle 3372114
İnşallah adet olmazsın da senın de pozitif haberini alırızBen geldimmm.. Sabah malesef davetsiz misafir geldi oglende gittiler sonra ben halsizim bugun baya karnim cok agriyo adet gunum yarın dedim bi test yapiyim bakim ne durumda negatif cikti bende umudumu kestim artik gitmedim olsaydi cikicakti adet olucam demekki onun agrisi var kaset test yaptim erken gebelik yaptim ikiside bos hevesim kırıldı umudumda kalmadı bu ay icin gitmek istemedim yattım hala da yatiyorum canım cok sıkıldı cok uzgunum hayal kırıklığı oluyor cunku neyse umarım sıradaki arkadaslarimin bebis haberlerini alirizz orc heycanla seninkini beklicem knka insallah sans seninle olmusturdiğer arkadaslar insallah sizlerde ayni sekilde Rabbim gonlunuze gore versin
Mahsallahh annesiiiiBeni pazartesi çağırdı senin kaç haftalık oluyo bence de daha erken belki ilaç fln için cagiriyodur
Bir de kan ilk değerim 26 çıktı ikingun sonrası pazar gününe denk geliyodu acilde bakmadılar kanıma bende 4 gün sonra tekrar ettim 307 çıktı doktorum da çok iyi artmış tekrara gerek yok yani iki defa kan verdim yani sadece artış iyiyse başka istemiyorlar bazen 3 defa fln da bakiliyo
Yok artik sanmiyorum bu ay dinlenicem bi sonraki ay bidaha denerim yoruldum cok cunkuİnşallah adet olmazsın da senın de pozitif haberini alırız
Orayida aradim da yapmiyor kadin kanka evetHastanede bakarlar sanki ya hiç bilmiyorum jinekolog yapar mı ki?
Ya hayırlısı olsun testini görünce sevinmiştim yine de adet olana kadar umut varBen geldimmm.. Sabah malesef davetsiz misafir geldi oglende gittiler sonra ben halsizim bugun baya karnim cok agriyo adet gunum yarın dedim bi test yapiyim bakim ne durumda negatif cikti bende umudumu kestim artik gitmedim olsaydi cikicakti adet olucam demekki onun agrisi var kaset test yaptim erken gebelik yaptim ikiside bos hevesim kırıldı umudumda kalmadı bu ay icin gitmek istemedim yattım hala da yatiyorum canım cok sıkıldı cok uzgunum hayal kırıklığı oluyor cunku neyse umarım sıradaki arkadaslarimin bebis haberlerini alirizz orc heycanla seninkini beklicem knka insallah sans seninle olmusturdiğer arkadaslar insallah sizlerde ayni sekilde Rabbim gonlunuze gore versin
Hayirlisi insallahYa hayırlısı olsun testini görünce sevinmiştim yine de adet olana kadar umut var
İnşallah canımSonra gelirim ben biraz daha yalniz kaliyim dikkat et kendine umarım saglikla bebegini kucagina almak nasip olsun insallahh
Kaçıncı gündü senin? Ben az önce tekrar yaptım. Çizgi tamamen gitti. Artık 2-3 güne direk kan veririmBende test yaptım çok silikleşmiş ümidim kalmadı hiç böyle böyle gidecek gibi geliyor
Kişiden kişiye değişir tabii de bugün 9. Gün benim. Az önce 2. Çizginin gittiğini gördüm. Bir önceki mesajıma fotografı ekledimEki Görüntüle 3372113 Kızlar 11. Gün testim iğne etkisi midir Eki Görüntüle 3372114
Çok teşekkürler canım biraz erken pes etmişsin. Zaten daha 7 aylık evlisin. Ben senin yerinde olsam evliliğin tadını çıkarırdım. Gezer dolaşırdım. Stres yapmaBen geldimmm.. Sabah malesef davetsiz misafir geldi oglende gittiler sonra ben halsizim bugun baya karnim cok agriyo adet gunum yarın dedim bi test yapiyim bakim ne durumda negatif cikti bende umudumu kestim artik gitmedim olsaydi cikicakti adet olucam demekki onun agrisi var kaset test yaptim erken gebelik yaptim ikiside bos hevesim kırıldı umudumda kalmadı bu ay icin gitmek istemedim yattım hala da yatiyorum canım cok sıkıldı cok uzgunum hayal kırıklığı oluyor cunku neyse umarım sıradaki arkadaslarimin bebis haberlerini alirizz orc heycanla seninkini beklicem knka insallah sans seninle olmusturdiğer arkadaslar insallah sizlerde ayni sekilde Rabbim gonlunuze gore versin
Bir de benim tam tersi. Esas şimdi başlıyor bence. Burdan sonrası çok heyecanlıBende test yaptım çok silikleşmiş ümidim kalmadı hiç böyle böyle gidecek gibi geliyor
Seninle aramızda bir gün var ben senden bir gün sonra oldum iğne çok silik vardı öyle mi diyosun ya ben siliği görünce modum düştüKaçıncı gündü senin? Ben az önce tekrar yaptım. Çizgi tamamen gitti. Artık 2-3 güne direk kan veririm
Ama kuzum senınki kaset test benimki erken test sende suan erken gebelik testi yapsan senin de benim gibi çizgi çıkarKişiden kişiye değişir tabii de bugün 9. Gün benim. Az önce 2. Çizginin gittiğini gördüm. Bir önceki mesajıma fotografı ekledim
Aa o da farkettiriyor dimiAma kuzum senınki kaset test benimki erken test sende suan erken gebelik testi yapsan senin de benim gibi çizgi çıkarben 1 saat önce bir test daha yaptım onda da var silinmemiş çizgi Eki Görüntüle 3372249