Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Beni pazartesi çağırdı senin kaç haftalık oluyo bence de daha erken belki ilaç fln için cagiriyodur
Bir de kan ilk değerim 26 çıktı ikingun sonrası pazar gününe denk geliyodu acilde bakmadılar kanıma bende 4 gün sonra tekrar ettim 307 çıktı doktorum da çok iyi artmış tekrara gerek yok yani iki defa kan verdim yani sadece artış iyiyse başka istemiyorlar bazen 3 defa fln da bakiliyo
Benimde 168 olmus 2 gun önce 57 id

Yok artik sanmiyorum bu ay dinlenicem bi sonraki ay bidaha denerim yoruldum cok cunku
Canan ben de klomen yaptım olmadı sonraki ay dinlendim ve diyet yaptım 13 de kahvaltı arada hbir sey tüketmedim ve saglıklı bir aksam yemegi 7 de ama bir ay tam uydum sonraki ayda letu işe yumurta buyutup çatçattık kilon var veya yok bence saglıklı beslen sende eşinde ve moralini bozma stres yapma diycemde o elde olan bir sey degil bence her sey sllahtan hayırlısı

Vallahi kuzum bana kalsa yarın yapacaktım ama bir gün sonra yapalım dedi eşim cumartesi günü inşallah kan vericem evde testlerim de var sabah olsa da yine test yapsam insan heyecandan uyuyamıyor bile 🥹
Aynen öyle yaa. Ben yarın sabah erken test yapıcam. Tek çizgi görürsem pazar kan veriyim mi? Pazar 12. gün oluyor. Erken olur mu? Yani 2-3 görsem de yeter 😂

Eklentiler

• IMG_6828.png
    IMG_6828.png
    91,7 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba kizlar benim iğneden sonraki günü sayarsak bugün 7.günüm iğnenin hiçbir yan etkisini bugüne kadar yaşamadım sadece iştahım çok arttı herseyi yemek istiyorum ve doymuyorum iğneden mi emin değilim ama göğüs hassasiyeti Vs hiç birseyim yok dün ovulasyon testi yaptım silik çizgi cikti. Normal dongulerimde reglim bittikten 4-5 gün sonra aşırı göğüs hassasiyetim olurdu ve regli olmama 4-5 gün kalaya kadar devam ederdi ama bu ay hem femara hem iğne kullandım hiç bir göğüs hassasiyetim yok şimdi burada okuyorum herkeste bir belirti iğne bana fayda etmedi mi acaba kafam çok karışık

Birde siz gebelik testi ile mi takip ediyorsunuz ben ovulasyon testi ile takip ediyorum yanlış mı yapıyorum

Merhaba kizlar benim iğneden sonraki günü sayarsak bugün 7.günüm iğnenin hiçbir yan etkisini bugüne kadar yaşamadım sadece iştahım çok arttı herseyi yemek istiyorum ve doymuyorum iğneden mi emin değilim ama göğüs hassasiyeti Vs hiç birseyim yok dün ovulasyon testi yaptım silik çizgi cikti. Normal dongulerimde reglim bittikten 4-5 gün sonra aşırı göğüs hassasiyetim olurdu ve regli olmama 4-5 gün kalaya kadar devam ederdi ama bu ay hem femara hem iğne kullandım hiç bir göğüs hassasiyetim yok şimdi burada okuyorum herkeste bir belirti iğne bana fayda etmedi mi acaba kafam çok karışık
Canım herkeste farklı etkiler yaratıyor hatta her ay bile farklı oluyor. Geçen ay da iğne oldum inanılmaz kasık ve bel ağrım oldu ama bu ayki iğnemden sonra belirtiler çok daha az geçti bence bünyeden bünyeye hatta her ay aynı bünyede bile farklı etkileri var

X