İğne günü saymazsam ilişki 31i olmuştu sanırım bugun 10. Güne girdik 3 gün sonra yaparım diyorum erkenden sinir bozmak istemiyorumİnşallah iyi haberler alırsınızne zaman test yapacaksınız?
Hepimize sabırlar diliyorum. Bu benim ilk denemem. Çok zorlu bir süreç mental olarak. İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahYok canım pcos var hsg temiz rahim düzgün 4 senedir deniyoruz bşr kimyasal birde 6+4 kalp atısı durdu mecburi kürtaj oldu bu kaçıncı klomen femara ovitrelle hesabı yok yani bende 14 olmuştur her halde olmazsa 2 ay daha tüp bebeğe başlayacağım artık yoruldum gerçekten
Hsg rahim filmi. Tüplere bakıyorlar açık mı diye ya da rahimde sıkıntı olup olmadığına bakıyolar. Benim fsh değerim yüksekti stresten yükselmişti. 14.66 çıkmıştı. Normalde 8 den düşük olması gerekiyordu. En son 11 e düşünce denedik klomenle olmadı. Sonra ara verdim doktor zaten hsg istedi ona göre tedaviye devam edelim dedi. Hem hsg çektirdim hemde hormonum baya düştü çok şükürPcos var bende. 2 sene korunmadan denedik. Hsg ne bilmiyorum ama bana da bişeyler çekilecekti. Çok alerjik olduğum için en son çare olarak gördü dr. Sizdeki neydi?
İnşallah canım rabbşm bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallahHepimize sabırlar diliyorum. Bu benim ilk denemem. Çok zorlu bir süreç mental olarak. İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Buraya yazarsınız inşallah güzel haberiniziİğne günü saymazsam ilişki 31i olmuştu sanırım bugun 10. Güne girdik 3 gün sonra yaparım diyorum erkenden sinir bozmak istemiyorum
ŞükürHsg rahim filmi. Tüplere bakıyorlar açık mı diye ya da rahimde sıkıntı olup olmadığına bakıyolar. Benim fsh değerim yüksekti stresten yükselmişti. 14.66 çıkmıştı. Normalde 8 den düşük olması gerekiyordu. En son 11 e düşünce denedik klomenle olmadı. Sonra ara verdim doktor zaten hsg istedi ona göre tedaviye devam edelim dedi. Hem hsg çektirdim hemde hormonum baya düştü çok şükürinşallah çektirmene gerek kalmadan hamile kalırsın canım
Prodoctor erken gebelik aldım netten 15 adet birde kaset test var şu bir gebenin günlüğü sayfasının 5 taneBuraya yazarsınız inşallah güzel haberinizievde hangi marka testleri kullanıyorsunuz peki?
Benim bir akrabamda hem pkos vardı hemde kan pıhtılaşması. O da hamile kaldı düşük yaptı. En son hayıt macunu kullandı ve kullandığı ay hamile kaldı. Bende hatta hormonumu düşürmek için 4 5 ay düzenli kullandım faydasınıda gördüm. Denedin mi hiçYok canım pcos var hsg temiz rahim düzgün 4 senedir deniyoruz bşr kimyasal birde 6+4 kalp atısı durdu mecburi kürtaj oldu bu kaçıncı klomen femara ovitrelle hesabı yok yani bende 14 olmuştur her halde olmazsa 2 ay daha tüp bebeğe başlayacağım artık yoruldum gerçekten
Çok teşekkürlerProdoctor erken gebelik aldım netten 15 adet birde kaset test var şu bir gebenin günlüğü sayfasının 5 tane
Yok hatta ilk defa duydum. Ben yazın 3 ay folik asit kullandım. Dr durdurdu. Haber alalım ondan sonra kullanalım dedi. Hayıt macunu nedir?Benim bir akrabamda hem pkos vardı hemde kan pıhtılaşması. O da hamile kaldı düşük yaptı. En son hayıt macunu kullandı ve kullandığı ay hamile kaldı. Bende hatta hormonumu düşürmek için 4 5 ay düzenli kullandım faydasınıda gördüm. Denedin mi hiç
Evet canım ilaç veriyolar alttan tüplerden geçerse tüplerin açık oluyor. Dahiliyeye gittim d vitaminim düşük çıktı baya kansızlık falanda var. D vitamini takviyesi aldım bi de hayıt macunu adet ile başlayıp yumurta çatlama günüme kadar kullandımŞükürilaçlı oluyormuş galiba o. Benim o ilaca alerjim olabilirmiş. İnşallah hiç ihtiyaç kalmaz. Başka bir ilaç kullandını mı bu süreçte? Vitamin takviyesi vs
Hayıt macunuda kadınsal hastalıklara iyi geliyor. Adetleri düzenliyor, hormonları dengeliyor ve hamile kalmayı kolaylaştırıyor. Çok araştırdım ve çok kişi hamile kalmış onunla. Bende hormonları dengelemek için kullandım. Bu ay zaten tedaviye başlayacağım için bırakıcamYok hatta ilk defa duydum. Ben yazın 3 ay folik asit kullandım. Dr durdurdu. Haber alalım ondan sonra kullanalım dedi. Hayıt macunu nedir?
Ay hadi inşallah iyi haberlerini yazarsınEvet canım ilaç veriyolar alttan tüplerden geçerse tüplerin açık oluyor. Dahiliyeye gittim d vitaminim düşük çıktı baya kansızlık falanda var. D vitamini takviyesi aldım bi de hayıt macunu adet ile başlayıp yumurta çatlama günüme kadar kullandım2 gün sonra adet olmam gerekiyor bakalım bekliyorum
Hamilelikte kullanılmasının bir sakıncası var mı acaba?Hayıt macunuda kadınsal hastalıklara iyi geliyor. Adetleri düzenliyor, hormonları dengeliyor ve hamile kalmayı kolaylaştırıyor. Çok araştırdım ve çok kişi hamile kalmış onunla. Bende hormonları dengelemek için kullandım. Bu ay zaten tedaviye başlayacağım için bırakıcam
İnşallah canımAy hadi inşallah iyi haberlerini yazarsın
adet söktürme özelliği var o yüzden kullanılmamalıHamilelikte kullanılmasının bir sakıncası var mı acaba?
Anladım. İnşallah gerek kalmaz ama aklımda bulunsunadet söktürme özelliği var o yüzden kullanılmamalı
İnşallah canımAnladım. İnşallah gerek kalmaz ama aklımda bulunsun
Bugun sizin 14 gun oldu 28 i iğne vurulduysanız test yapınca cıkar sonucunuz benceProdoctor erken gebelik aldım netten 15 adet birde kaset test var şu bir gebenin günlüğü sayfasının 5 tane