Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Hepimize sabırlar diliyorum. Bu benim ilk denemem. Çok zorlu bir süreç mental olarak. İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

Pcos var bende. 2 sene korunmadan denedik. Hsg ne bilmiyorum ama bana da bişeyler çekilecekti. Çok alerjik olduğum için en son çare olarak gördü dr. Sizdeki neydi?
Hsg rahim filmi. Tüplere bakıyorlar açık mı diye ya da rahimde sıkıntı olup olmadığına bakıyolar. Benim fsh değerim yüksekti stresten yükselmişti. 14.66 çıkmıştı. Normalde 8 den düşük olması gerekiyordu. En son 11 e düşünce denedik klomenle olmadı. Sonra ara verdim doktor zaten hsg istedi ona göre tedaviye devam edelim dedi. Hem hsg çektirdim hemde hormonum baya düştü çok şükür inşallah çektirmene gerek kalmadan hamile kalırsın canım

Şükür ilaçlı oluyormuş galiba o. Benim o ilaca alerjim olabilirmiş. İnşallah hiç ihtiyaç kalmaz. Başka bir ilaç kullandını mı bu süreçte? Vitamin takviyesi vs

Benim bir akrabamda hem pkos vardı hemde kan pıhtılaşması. O da hamile kaldı düşük yaptı. En son hayıt macunu kullandı ve kullandığı ay hamile kaldı. Bende hatta hormonumu düşürmek için 4 5 ay düzenli kullandım faydasınıda gördüm. Denedin mi hiç

Yok hatta ilk defa duydum. Ben yazın 3 ay folik asit kullandım. Dr durdurdu. Haber alalım ondan sonra kullanalım dedi. Hayıt macunu nedir?

Şükür ilaçlı oluyormuş galiba o. Benim o ilaca alerjim olabilirmiş. İnşallah hiç ihtiyaç kalmaz. Başka bir ilaç kullandını mı bu süreçte? Vitamin takviyesi vs
Evet canım ilaç veriyolar alttan tüplerden geçerse tüplerin açık oluyor. Dahiliyeye gittim d vitaminim düşük çıktı baya kansızlık falanda var. D vitamini takviyesi aldım bi de hayıt macunu adet ile başlayıp yumurta çatlama günüme kadar kullandım 2 gün sonra adet olmam gerekiyor bakalım bekliyorum

Yok hatta ilk defa duydum. Ben yazın 3 ay folik asit kullandım. Dr durdurdu. Haber alalım ondan sonra kullanalım dedi. Hayıt macunu nedir?
Hayıt macunuda kadınsal hastalıklara iyi geliyor. Adetleri düzenliyor, hormonları dengeliyor ve hamile kalmayı kolaylaştırıyor. Çok araştırdım ve çok kişi hamile kalmış onunla. Bende hormonları dengelemek için kullandım. Bu ay zaten tedaviye başlayacağım için bırakıcam

Ay hadi inşallah iyi haberlerini yazarsın

Hamilelikte kullanılmasının bir sakıncası var mı acaba?

Bende ocak 2 sinde catlatma iğnemi vuruldum de gittiğimde yumurtam 22 mm idi tek yumurta ve dr cok iyi boyutta oldugunu söyledi hemen iğne yaptı bugun 8. Gun ancak iğneyi vuruldugum gunden hatta ce hatta lletu kullandıgım gunlerden beri kasım ve bel agrım gecmedi . Neden dolayı oluyor acaba önceki seferde böyle olmamıstı bu kez cok agrı cektim ovuslasyon testine göre catladı yumurta ama bazı yorunlar okudum 22 mm kistler catlamayıp kist olabiliyormus kafayı yiycem kşst mi oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…