Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Kist olmamistir catlamıştır olumlu düşün guzel düşün benimde senin gibi agrılarım günü gününü tutmuyor malesefki pskolojik olarakta etkiliyo insanı biraz zor ama rahat birakmaya calismaliyiz insallah guzel haberler alalım

Kız canan bide baksakki hamileyiz inanamam valla cift cizgi görsemde

Ben yarın bitane test yapiyim cift cizgi gorup seviniyim sakliyim diyorum kendimi avutma seklim

İğne gununu saymiyorsun yoksa 9.gunundesin 36 saat trafiğine sende takilmissn anlaşılan

İgneden 9-10 gun sonra öğrenenler olmus buralarda okuduğum kadarıyla biz nezaman basliycaz test yapmaya bi yanım yapma hic bosver diyo diger yanim iki gunde 1 yap igne etkisini kaybettigi zamani bil diyo kararsizim

İgneden 9-10 gun sonra öğrenenler olmus buralarda okuduğum kadarıyla biz nezaman basliycaz test yapmaya bi yanım yapma hic bosver diyo diger yanim iki gunde 1 yap igne etkisini kaybettigi zamani bil diyo kararsizim
Ben yaptım eşim yaptırdı zorla tek çizgi bu ayda olmadı bence bugun 8. Gunum daha bu sonuc pozitife dönmez gecen ayda böyle olmustu

Yaa daha cok erken 8.gun bebek bile 7-12 gunde yerlesmeye calisiyor 8.gun cok erken doktor 14.gun yapin emin olmak icin diyo adet gunune kac gunvar

Bence modunu dusurme hemen olumsuz olma cok erken test icin daha 14 -16 gun oncesi doktorlar igne etkisi diyor ciddiye almiolar sen niye aliyosun Allah nasip etsin yeterki butun dengeler alt ust olur dua et bol bol inanmaktan vazgecme

Bsr iyimisin canım uzulme daha simdiden kendini uzme henuz hicbisey belli deil her ay yeni bir umut vardir rabbimin bildiği gelmesi gereken bir zamn uzme kendini suan icin bikac gun sonra tekrarla yoksada bi sonraki ay mucadeleye devam elbet bir gun meleklerimiz bizimle olucak inanmaktan vazgecme

Yani söyle ben iğnemi 2 si vuuruldum ovulasyonda 4 ünde koyu cizgi olmustu ilişki yasadık o gunden mi hesap yapmam gerek
Yok birlikte oldugunuz gunden sayabilirsiniz yada igne olmadan birliktelik gerceklesmisse onun bile döllenme ihtimali varmış

Yok birlikte oldugunuz gunden sayabilirsiniz yada igne olmadan birliktelik gerceklesmisse onun bile döllenme ihtimali varmış
Ama iğne olmadan gittim ya mesela 31 i ilişkş olmustu 2 subatta gittiğimde yumurtalar catlamamıstı daha dogrusu 22 mm bir yumurta vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…