Kist olmamistir catlamıştır olumlu düşün guzel düşün benimde senin gibi agrılarım günü gününü tutmuyor malesefki pskolojik olarakta etkiliyo insanı biraz zor ama rahat birakmaya calismaliyiz insallah guzel haberler alalımBende ocak 2 sinde catlatma iğnemi vuruldum de gittiğimde yumurtam 22 mm idi tek yumurta ve dr cok iyi boyutta oldugunu söyledi hemen iğne yaptı bugun 8. Gun ancak iğneyi vuruldugum gunden hatta ce hatta lletu kullandıgım gunlerden beri kasım ve bel agrım gecmedi . Neden dolayı oluyor acaba önceki seferde böyle olmamıstı bu kez cok agrı cektim ovuslasyon testine göre catladı yumurta ama bazı yorunlar okudum 22 mm kistler catlamayıp kist olabiliyormus kafayı yiycem kşst mi oldu acaba
Kız canan bide baksakki hamileyiz inanamam valla cift cizgi görsemdeKist olmamistir catlamıştır olumlu düşün guzel düşün benimde senin gibi agrılarım günü gününü tutmuyor malesefki pskolojik olarakta etkiliyo insanı biraz zor ama rahat birakmaya calismaliyiz insallah guzel haberler alalım
Senin kacinci gunundu bugunBen yarın bitane test yapiyim cift cizgi gorup seviniyim sakliyim diyorum kendimi avutma seklim
İğne gununu saymiyorsun yoksa 9.gunundesin 36 saat trafiğine sende takilmissn anlaşılanBende ocak 2 sinde catlatma iğnemi vuruldum de gittiğimde yumurtam 22 mm idi tek yumurta ve dr cok iyi boyutta oldugunu söyledi hemen iğne yaptı bugun 8. Gun ancak iğneyi vuruldugum gunden hatta ce hatta lletu kullandıgım gunlerden beri kasım ve bel agrım gecmedi . Neden dolayı oluyor acaba önceki seferde böyle olmamıstı bu kez cok agrı cektim ovuslasyon testine göre catladı yumurta ama bazı yorunlar okudum 22 mm kistler catlamayıp kist olabiliyormus kafayı yiycem kşst mi oldu acaba
Ben yaptım eşim yaptırdı zorla tek çizgi bu ayda olmadı bence bugun 8. Gunum daha bu sonuc pozitife dönmez gecen ayda böyle olmustuİgneden 9-10 gun sonra öğrenenler olmus buralarda okuduğum kadarıyla biz nezaman basliycaz test yapmayabi yanım yapma hic bosver diyo diger yanim iki gunde 1 yap igne etkisini kaybettigi zamani bil diyo kararsizim
Ben yaptım eşim yaptırdı zorla tek çizgi bu ayda olmadı bence bugun 8. Gunum daha bu sonuc pozitife dönmez gecen
Regl tarihim 22 si ben 32 funde bir oluyorumYaa daha cok erken 8.gun bebek bile 7-12 gunde yerlesmeye calisiyor 8.gun cok erken doktor 14.gun yapin emin olmak icin diyo adet gunune kac gunvar
Eee bsr daha 12 var burda bi abla var adetine 3 gun kala ogrenmis daha cok erken bikac gun gecsin yine yap insallah seninledir meleğinRegl tarihim 22 si ben 32 funde bir oluyorum
Hayırlısı her seyn ama insan üzülüyor ister iztemezEee bsr daha 12 var burda bi abla var adetine 3 gun kala ogrenmis daha cok erken bikac gun gecsin yine yap insallah seninledir meleğin
İğne saymıyorum ben canım ilişkiden hesaplıyorumBugun sizin 14 gun oldu 28 i iğne vurulduysanız test yapınca cıkar sonucunuz bence
Yani söyle ben iğnemi 2 si vuuruldum ovulasyonda 4 ünde koyu cizgi olmustu ilişki yasadık o gunden mi hesap yapmam gerek ?İğne saymıyorum ben canım ilişkiden hesaplıyorum
Yani söyle ben iğnemi 2 si vuuruldum ovulasyonda 4 ünde koyu cizgi olmustu ilişki yasadık o gunden mi hesap yapmam gerekİğne saymıyorum ben canım ilişkiden hesaplıyorum
Yok birlikte oldugunuz gunden sayabilirsiniz yada igne olmadan birliktelik gerceklesmisse onun bile döllenme ihtimali varmışYani söyle ben iğnemi 2 si vuuruldum ovulasyonda 4 ünde koyu cizgi olmustu ilişki yasadık o gunden mi hesap yapmam gerek
Ama iğne olmadan gittim ya mesela 31 i ilişkş olmustu 2 subatta gittiğimde yumurtalar catlamamıstı daha dogrusu 22 mm bir yumurta vardıYok birlikte oldugunuz gunden sayabilirsiniz yada igne olmadan birliktelik gerceklesmisse onun bile döllenme ihtimali varmış